SOTIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOTIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.565.029

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 04.06.2014 14148-0165-027
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 20.06.2013 13189-0512-027
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 28.08.2012 12456-0050-027
03/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0824.565.029

Benaming

(voluit) : SOTIK

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 3560 Lummen, Dellestraat 28

Onderwerp akte : BEVESTIGING KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERINGEN-OMZETTING - ONTSLAG - BENOEMING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 30 december 2010, geregistreerd 8 bladen geen verzendingen te Hasselt lste`. kantoor op 11 januari 2011, boek 782 blad 31 vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur a.i., (get.) TESSA LICHTER.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ De algemene vergadering beslist de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap; met éénentwintigduizend euro (21.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van duizend vijfhonderd euro' (1.500,00 EUR) op tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22.500,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe; aandelen, zoals besloten tijdens de bijzondere algemene vergadering van één december tweeduizend en tien,; te bevestigen.

2/ De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van tweeduizend negenhonderd; veertig euro drieënvijftig cent (2.940,53 EUR), om het te verlagen van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro: (22.500,00 EUR) tot negentienduizend vijfhonderd negenenvijftig euro zevenenveertig cent (19.559,47 EUR), door aanzuivering van de geleden verliezen tot beloop van tweeduizend negenhonderd veertig euro drieënvijftig; cent (2.940,53 EUR) die aangegeven zijn in de staat van activa en passiva afgesloten op één december tweeduizend en tien.

Aangezien de aandelen zonder vermelding van nominale waarde zijn, blijft hun aantal ongewijzigd.

3/ De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met negenenvijftig euro zevenenveertig cent (59,47; EUR), om het te brengen van negentienduizend vijfhonderd negenenvijftig euro zevenenveertig cent (19.559,47; EUR) op negentienduizend vijfhonderd euro (19.500,00 EUR).

De kapitaalvermindering wordt verwezenlijkt door terugbetaling van een gedeelte van het werkelijk volgestort kapitaal aan elke vennoot naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

" Deze uitkering zal geschieden op de zetel van de vennootschap, mits aftekening door de vennoten in het: register van de aandelen op naam.

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal van de vennootschap.

" Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, mag geen terugbetaling gedaan worden aan de aandeelhouders, zolang de schuldeisers, die binnen de twee maanden na de bekendmaking; van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben; doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

De vergadering stelt vast dat het aantal aandelen ongewijzigd blijft, vermits ze geen vermelding van; nominale waarde dragen, zodat enkel de intrinsieke waarde van de aandelen vermindert.

4/ De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het; Wetboek van Vennootschappen en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op; één december tweeduizend en tien, of ten laatste drie maanden vóór heden.

Zij hoort tevens het verslag van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRIERS,; BEKKERS & Co", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, ingeschreven onder nummer B 231: in het register van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (lijst der burgerlijke vennootschap, vertegenwoordigd door: de Heer BRIERS Simon, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het ledenregister der natuurlijke personen bij het; Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer 1341, kantoorhoudende te 3660 Opglabbeek, Weg naar; Opoeteren 10.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

kwa 2.0

Lüik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

24-01-2011

HA--~'P

III Illwllllllllll IIIY

II

V beh aa Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negenentwintig december tweeduizend en tien, waarvan één exemplaar samen met een afschrift van deze akte neergelegd zal worden ter griffie, luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 1 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 19.559,47 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 19.500,00, zijnde het maatschappelijk kapitaal blijkens deze staat van activa en passiva van ¬ 22.500,00, na een eerste kapitaalvermindering ten belope van ¬ 2.940,53 en een tweede kapitaalvermindering van ¬ 59,47, welke voorafgaandelijk aan de omvorming zal plaatsvinden."

Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de vennootschap onder firma "SOTIK" wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap dat afgesloten werd op één december tweeduizend en tien, niets uitgezonderd noch voorbehouden,

Het kapitaal van de vennootschap onder firma zal het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vormen; de reserves en provisies worden onveranderd overgenomen in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude besloten vennootschap onder firma, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0824.565.029.

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boekhoudkundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen.

De aandelen van de vennootschap onder firma worden omgevormd in aandelen op naam van de nieuwe vennootschapsvorm; voor elk aandeel van de vennootschap onder firma wordt één aandeel aan op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan de eigenaars van de aandelen.

5/Ingevolge de voorgaande beslissingen, worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld als volgt:

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: "SOTIK".

ZETEL: 3560 Lummen, Dellestraat 28.

DOEL: De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als buitenland:

" De opwekking, transmissie en distributie van hernieuwbare energie.

" Het verlenen van advies inzake duurzame en hernieuwbare energie.

" Het ontwerp, de bouw, de import, export, aan- en verkoop en exploitatie van installaties en onderdelen voor installaties die kunnen worden ingezet in energiewinning uit zonnewarmte, alsook installaties en onderdelen voor installaties die kunnen worden aangewend in de optimalisering van het winnen van energie uit andere natuurlijke, industriële of andere bronnen.

" Het verlenen van technische en commerciële dienstverlening en advies aan derden in het domein van hernieuwbare energie, het beheer en de optimalisatie van energiesystemen.

" Elektrotechnische installatiewerken en gebouwen.

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

GEPLAATSTE KAPITAAL: NEGENTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (19.500,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. Volstorting: volledig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING: elk jaar op de laatste donderdag van de maand mei om 21.00 uur, in de zetel van de

vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

" worden.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van

" het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de zaakvoerder.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

" Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de i volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering. De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

6/ De vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer KEMPENEERS Peter, wonende te 3560 Lummen, Havenstraat 20, ais niet-statutaire zaakvoerder van de vereniging onder firma.

De kwijting voor zijn bestuur vanaf de oprichting tot en met heden zal gegeven worden op de eerstvolgende algemene jaarvergadering, die, zoals blijkt uit de overgangsbepalingen vermeld in de oprichtingsakte, zal plaatsvinden op de laatste donderdag van de maand mei om éénentwintig uur van het jaar tweeduizend en i twaalf, aangezien het eerste boekjaar van de vennootschap eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

71 A)De vergadering heeft eenparig beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

de Heer KEMPENEERS Peter, nationaal nummer 630611/175-84, wonende te 3560 Lummen, Havenstraat 20, die verklaart te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering. B)Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

8/ Wordt benoemd tot bijzondere lasthebber, de naamloze vennootschap "FINEKO", met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven, in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0458.916.007, rechtsgebied Tongeren, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor beknopt ontledend uittreksel:

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-vol macht;

- verslag zaakvoerder;

-verslag bedrijfsrevisor.

Voorbehouden dan'het* Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11111111111,N1111

SECHTE ANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 APR, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0824.565.029

Benaming

(voluit) : SOTIK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Dellestraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER KENNISNEMING AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering de dato 1 januari 2015 blijkt dat ontslag verleend werd aan de heer Peter KEMPENEERS als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van dezelfde datum.

Wordt benoemd tot zaakvoerder met ingang van dezelfde datum, voor onbepaalde duur en die aanvaardt :

- KACEE INVEST nv met zetel te 3560 Lummen, Dellestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt, onder het nummer 0426.101.303.

De vergadering neemt kennis van de aanstelling van de heer Peter KEMPENEERS, Kruisstraat 3 te 3560 Lummen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van KACEE INVEST nv in de vennootschap.

KACEE INVEST nv

Peter KEMPENEERS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
SOTIK

Adresse
DELLESTRAAT 28 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande