SPEECH-SENSE


Dénomination : SPEECH-SENSE
Forme juridique :
N° entreprise : 560.941.201

Publication

12/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OmIernemingsnr : 0 5 CD . 9.(-1 2_0.4

Benaming (voluit) :Speech-Sense

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Geleenlaan 5

3600 Genk

Onderwerp akte :NV: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 28 augustus 2014, blijkt dat de volgende naamloze vennootschap werd opgericht.

1) Aandeelhouders; 1) de naamloze vennootschap IFTE Factory Automation, waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Geleenlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0821.278.115, ressorterend onder het rechtsgebied Tongeren; 2) de vennootschap naar Duits recht "CIP4N worldwide productivity services GmbH Deutschland", met zetel te 78256 Steif3lingen (Duitsland), Glockenreute 9, ingeschreven in het Handelsregister B onder nummer F1RB 701008, vertegenwoordigd door de heer Zorzin Luciano German, wonende te 78256 Steiglingen (Duitsland), Glockenreute 9.

2) Rechtsvorm en Naam: Naamloze vennootschap "Speech-Sense".

3) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- de ontwikkeling, koop, verkoop, verwerving of toekenning van licenties of patenten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

het verlenen van administratieve en IT gerelateerde diensten;

- de aan- en verkoop, import en export en vertegenwoordiging in software en IT-gerelateerde goederen;

- onderzoek, ontwikkeling, productie of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Voormelde lijst is niet beperkend doch louter exemplatief en dient in de ruimste betekenis geïnterpreteerd te worden,

, Met het oog op de verwezenlijking van haar doel, mag de vennootschap aile roerende of onroerende goederen verwerven, huren of verhuren, bouwen, verkopen of ruilen evenals aile leningen' toekennen of aangaan, zelfs jegens haar aandeelhouders als tegenpartij.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende: of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

4) Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Geleenlaan 5.

5) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

^ y y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Neettielegd ter oriel* der reo e

v, koophandel Antar,n ald Tong'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

fiy

a àï.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

6) Maatschappeliik kapitaal:

° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.600,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan 51 aandelen categorie A genummerd van 1 tot en met 51 en 49 aandelen categorie B genummerd van 52 tot en met 1001 die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

7) Aanlegging r-serves - Verdelin. winst

° De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

8) Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015, met dien verstande dat aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ais gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

9) Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

10) Raad van bestuur:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het ; maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

Voor-

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directieoomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste

" vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van beeuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

' De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité zoals hiervoor aangehaald, dan kan dit directiecomité, handelend met de meerderheid van haar leden, gezamenlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

11) Benoemingen:

De aandeelhouders hebben unaniem beslist om een raad van bestuur, bestaande uit drie leden te benoemen.

# Tot bestuurders werden benoemd overeenkomstig de procedure voorzien in de statuten:

A. op voordracht van de houder van de aandelen categorie A:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huub Baren, met zetel te 3293 Kaggevinne, Zichemseweg 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.937. 808, ressorterend onder het rechtsgebied Leuven, vast vertegenwoordigd door de heer Baren Hubert Jeannette Louis, wonende te 3293 Kaggevinne, Zichemseweg 35;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vladimir Dobosch, met zetel te 3630 Maasmechelen, Korhaanstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0460.767. 024, ressorterend onder het rechtsgebied Tongeren, vast vertegenwoordigd door de heer Dobosch Wolodimir Jozef, wonende te 3630 Maasmechelen, Korhaanstraat

B, op voordracht van de houder van de aandelen categorie B;

3/ de vennootschap naar Duits recht "CIP4N worldwide productivity services GmbH Deutschland", met zetel te 78256 Steiplingen (Duitsland), Glockenreute 9, ingeschreven in het Handelsregister B onder nummer HRB 701008, vast vertegenwoordigd door de heer Zorzin Luciano Germen, wonende te 78256 Steelingen (Duitsland), Glockenreute 9.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders worden benoemd vanaf 28 augustus 2014, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachkiragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde -statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

# Tot commissaris werd benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap Deloitte Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1931 Diegem, Berkenlaan 8B, RPR Brussel, BE 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13,

' De bezoldiging van de commissaris zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

# Tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder werd benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huub Baren, voornoemd.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat een bedrag van 61.500,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE31 7360 0902 0155, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Hasselt op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET 00G OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/10/2014
ÿþe

E

SI

I UI

111JV1z,11!E

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

ptieargeiegd ter 9 rif-erecW reerrnter

MON ITEL R BEL koophenef Anpon Tongen

16 -i(- 20M

0 3 -10- 20M

ELGISCH

11

B

AATS3ber, gafeiffie

Ondernemingsnr : 0560.941.201

Benaming

(voluit) Speech-Sense

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel 3600 Genk, Geleenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de commissaris omtrent de quasi-inbreng opgesteld op 29/09/2014, door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN / RÉVISEURS D'ENTREPRISES, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8/B, BTW BE 0429.053.863, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13 en het verslag van de raad van bestuur van 29/09/2014 overeenkomstig artikel 447 en 445 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor Huub Baren BVBA

Haar vaste vertegenwoordiger

De heer Hubert Baren

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag commissaris dd. 29/09/2014

verslag raad van bestuur dd. 29/09/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
SPEECH-SENSE

Adresse
GELEENLAAN 5 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande