SPEELPLEINWERKING DOMINIEK SAVIO, AFGEKORT : SPW DE SAVIAANTJES

Association sans but lucratif


Dénomination : SPEELPLEINWERKING DOMINIEK SAVIO, AFGEKORT : SPW DE SAVIAANTJES
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.171.768

Publication

26/05/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

4

c

IIIIWupiwoi111ji~1wM

Neergelegd ter grltft der rershtbaïlk v, koophandel Antwerpen, eid, Tongeren

1 3  05- 2015

De grlffle@riffie

Ondernemingsnr : 0416.171.768

Benaming

(voluit) Speelpleinwerking Dominiek Savio

(verkort) : SPW De Saviaantjes

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Brogelerweg 60, 3950 Bocholt

Onderwerp akte : Wijziging statuten, verplaatsing maatschappelijke zetel en ontslag en benoeming bestuurders.

Uit de bijzondere algemene vergadering van 28/02/2015 blijkt het volgende:

De zetel welke nu gelegen is te Brogelereweg 60, 3950 Bocholt wordt per heden verplaatst naar Bremstraat 10, 3950 Bocholt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Mevrouw Van Hout asla wordt benoemd als bestuurder vanaf heden. Mevrouw Janssens Jolien en Dekeyser Lynn nemen op heden ontslag en krijgen décharge voor hun gevoerde beleid.

Artikel 5 luidt per heden als volgt

Artikel 5

Er zijn effectieve en toegetreden leden.

§1 Effectieve leden

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

De vereniging tel ten minste 5 effectieve leden. De voorwaarden en formaliteiten voor de toetreding van effectieve leden zijn de volgende:

Om effectief lid van de vereniging te worden moet de kandidaat gedurende ten minste één jaar toegetreden lid zijn van de vereniging. Bovendien moet hij/zij de leeftijd van zestien jaar bereikt hebben of bereiken in datzelfde kalenderjaar.

De aanvraag tot effectief lidmaatschap van de vereniging dient gericht te worden aan de Raad van Bestuur., De Voorzitter van de Raad van Bestuur zal de kandidatuur dan op de agenda van de Algemene Vergadering plaatsen. De eerstvolgende vergadering na de aanvraag zullen de effectieve leden autonoom beslissen de kandidatuur al dan niet te aanvaarden. De beslissing is zonder beroep en moet niet'gemotiveerd worden, Als de kandidatuur aanvaard wordt zal het nieuwe effectieve lid stemrecht krijgen vanaf de eerstvolgende stemming, ook in dezelfde vergadering.

Een effectief lid kan ten alle tijden ontslag nemen uit de vereniging door zijn ontslag schriftelijk bekend te maken aan de Raad van Bestuur.

Een effectief !id kan slechts uitgesloten worden met een meerderheid van twee derde aan stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Een effectief lid dat ontslag neemt, wordt uitgesloten of waarvan het lidmaatschap van rechtswege eindigt heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging. Het lidmaatschap van effectieve leden eindigt van rechtswege bij overlijden en de gevallen wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden gesteld bij de wet en in deze statuten.

Aan effectieve leden van de vereniging wordt geen bijdrage gevraagd, het lidmaatschap is gratis.

De vereniging is ook geen enkele vergoeding verschuldigd aan effectieve leden, de effectieve leden doen dit', op vrijwillige basis.





§2 Toegetreden leden

De toegetreden leden van de vereniging zijn alle monitoren die geen effectief lid zijn. De toegetreden leden

maken geen deel uit van de Algemene Vergadering. Het is de Raad van Bestuur die, binnen de hieronder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

gestelde voorwaarden, personen als toegetreden leden tot de vereniging kan toelaten. De Raad van Bestuur beslist autonoom en tegen haar beslissing is geen beroep mogelijk. De Raad van Bestuur hoeft haar beslissing niet te motiveren.

Om als toegetreden lid van de vereniging toegelaten te kunnen worden dient de kandidaat de leeftijd van vijftien jaar te bereiken tijdens het lopende kalenderjaar.

De Algemene Vergadering kan de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder de toestemming van de toegetreden leden.

Een toegetreden lid Kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging door zijn ontslag mondeling of schriftelijk kenbaar te maken aan de voorzitter.

Een toegetreden lid Kan slechts uitgesloten worden door de Algemene Vergadering en met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden overeenkomstig artikel 20 van de wet van 2 mei 2002.

Een toegetreden lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten of waarvan het lidmaatschap van rechtswege eindigt heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging.

Het lidmaatschap van toegetreden leden eindigt van rechtswege bij overlijden en de gevallen wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden gesteld bij de wet en in deze statuten.

Aan de toegetreden leden van de vereniging wordt geen bijdrage gevraagd, het lidmaatschap is gratis. De vereniging is ook geen enkele vergoeding verschuldigd aan toegetreden leden, de toegetreden leden doen dit op vrijwillige basis.

Artikel 16 luidt per heden als volgt

Titel VI Ontbinding en vereffening

Artikel 16

Ingeval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding, ongeacht de reden of het ogenblik, wordt het netto-actief, na aflossing van de schulden en de lasten, overgedragen aan de gemeente Bocholt, met de intentie deze middelen te besteden aan het lokale jeugdwerk. Hiervan kan de Algemene Vergadering afwijken bij gewone beslissing tijdens de Algemene Vergadering waarop de vrijwillige ontbinding van de vereniging beslist wordt.

Aldus opgemaakt en aangenomen in de bijzondere algemene vergadering van 28/02/2015.

(Get.) Anne Segers, Bestuurder voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting et organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SPEELPLEINWERKING DOMINIEK SAVIO, AFGEKORT :…

Adresse
BROGELWEG 60 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande