SPIN OFF MEDIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SPIN OFF MEDIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 509.980.963

Publication

01/03/2013
ÿþ-11

Mod Word 11.1

;t I= ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -02- 2013

HASsFLT

r rmr

C3

w

Ondememingsnr : " (=: eL.

Benaming

(voluit) : SPIN OFF MEDIA

(verkort) :

i i IR

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : KORTENBOSSTRAAT 205, 3800 SINT-TRUIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

SPIN OFF MEDIA

Vennootschap onder firma

KORTENBOSSTRAAT 205

3800 SINT-TRUIDEN

De ondertekenende comparanten :

1.Ine Degros, zelfstandige, geboren te Luik op 11 oktober 1979, wonende Sint-Bemardusplein 10, bus 002

in 8620 Nieuwpoort, ongehuwd, N.N.:79.10.11-308.24

2.Tom Degros, zelfstandige, geboren te Luik op 28 november 1977, wonende Tramstraat 74 in

3800 Sint-Truiden N.N.: 77.11.28-237.35

richten onder elkaar een vennootschap onder firma op waarvan ze de statuten als volgt vaststellen: A, STATUTEN.

Titel 1 Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1

De vennootschap onder firma heeft als benaming "Spin Off Media". De woorden "Vennootschap onder firma" of de afkorting "V.O.F," moeten in alle akten, facturen en documenten de officiële of commerciële naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 205. '

De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de algemene vergadering en publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

1.Advicsbureau op het gebied van public relations, communicatie, marketing en product management. 2.Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie. 3.Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

4,Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz,

5.Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. 6.Markt- en opinieonderzoekbureaus.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.Onderzoek naar de omgeving van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten. 8.Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

9.Beheer van onroerend goed voor eigen rekening. Zowel kopen als verkopen, renoveren, verhuren of alle mogelijke aanverwante daden. Dit is een doel op zich maar kan ook de andere doelen ondersteunen. 10.Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen. 11, Het ontwikkelen, produceren, importeren en exporteren van allerlei accessoires, gadgets, promo artikelen en aanverwante producten.

12.Groot- en kleinhandel in textiel in al zijn vormen.

13.De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

14.Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

15.0e vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

16.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben.

17.1-let ontwikkelen, verkopen en uitbaten van websites en andere softwareapplicaties.

18.De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij

beslissing van de algemene vergadering.

Titel 2 Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van twintig Euro (20,-). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal (¬ 2.000,00) is bij oprichting bij KBC bank op het rekeningnummer 1BAN BE36 7310 3007 0981 op naam van "Spin Off Media" als volgt volstort:

1.1ne Degros, 95 aandelen voor een bedrag van E 1900,00

2.Tom Degros, 5 aandelen voor een bedrag van E 100,00

Artikel 6

Iedere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de

vennootschap.

Artikel 7

Ingeval van overlijden, uittreding, onbekwaamheidverklaring van een vennoot, wordt deze gezien als ontslagnemend. Hij of zijn erfgenamen ontvangen de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat hem een deel van de reserves wordt uitgekeerd. In geen geval mag hem meer terugbetaald worden dan het volgestort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling negatief effect hebben op de toereikendheid van het kapitaal en de geïncorporeerde reserves. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of eventuele schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening of verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch het leggen van zegels uitlokken, noch op welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden en zijn niet vatbaar voor in beslagname. Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. In geen geval kunnen zij de ontbinding van de vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van een aandeel wcrdt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan, zoals in deze statuten is voorzien. De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaar tussen vennoten. Dit geldt zowel voor een overdracht onder levenden als voor een overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men toch de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden als vennoot, mits voorafgaande aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform de regels van statuten.

Titel 3 Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste eenmaal per jaar samen, de laatste donderdag van maand december om 18.00 uur, alsook binnen de maand op schriftelijke vraag van één vennoot aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproeping. Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 75 % van de stemgerechtigde aandelen nodig. De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum.

n Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 9

ledere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering.

Artikel 10

In overeenstemming met de wet op de handelsvennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de

onderzoeks- en de controlebevoegdheid uit.

Titel 5 Ontbinding - boekjaar - winst - verlies  geschillen - rekeningnummer

Artikel 11

De vennootschap onder firma zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen.

Artikel 12

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar begint op 1 februari 2013 en eindigt

op 30 juni 2014.

Artikel 13

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de

algemene vergadering beslist.

Artikel 14

Alle geschillen betreffende deze vennootschap worden definitief beslist door de Rechtbank van Koophandel

van de zetel van de vennootschap.

B. Benoemingen

Onmiddellijk daarop zijn de aandeelhouders in algemene vergadering bijeengekomen en zij hebben besloten voor onbepaalde duur te benoemen:

1.Ine Degros ais zaakvoerder en voorzitter van de algemene vergadering.

Opgemaakt te Sint-Truiden op 01 februari 2013 in 4 originele exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben na registratie.

zaakvoerder

Ine Degros

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPIN OFF MEDIA

Adresse
KORTENBOSSTRAAT 205 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande