SPORTS.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORTS.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.721.289

Publication

08/11/2013
ÿþ_t

Mal word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoi. aan I Beigi Staats

1 16 715*

11

Nsargelegd ter griffie der ra; hlhrkik v, koophandel te TONGEREN

2 3 -10- 2013

ulbsafdgrlifiar, Griffie

Ondernemingsar : 0439721289

Benaming

(voluit) : SPORTS.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '

Zetel : 3600 Genk, Europalaan 69

(volledig adres)

Onderwerp akte ; statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op 23 oktober 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel, neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de bvba Sports.be met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Europalaan 69, BTW BE439721289, RPR Tongeren, volgende beslissingen genomen heeft:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL en AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering heeft bij beslissing van 8 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad van 14 maart 2011, besloten de zetel te verplaatsen naar 3600 Genk, Europalaan 69.

De eerste zin van artikel 2 zal in de toekomst luiden als volgt: "De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Europalaan 69

VOORLEGGING VERSLAG ZAAKVOERDER EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF.

Voorlegging en kennisname van het verslag van de zaakvoerder waarin de doelswijziging wordt toegelicht en gemotiveerd alsmede de staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden.

DOELSUITBREIDING en AANPASSING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN.

nagemelde activiteiten worden aan het huidig doel toegevoegd:

Q'"De aankoop, verkoop, leasing , huur, verhuur, levering, terbeschikkingstelling, exploitatie, in- en uitvoer en: productie van kansspelen, behendigheids- en amusementsspelen en alle aanverwante spelen, zowel landbased, als via internet en/of andere informatiemaatschappij-instrumenten.

O1-let ontwikkelen van kansspelen, websites en andere fora voor de uitbating van kansspelen via internet en informatiemaatschappij-instrumenten,

oAlle diensten inzake onderhoud, herstelling, operationeel maken en houden en uitrusting van kansspelen, behendigheids- en amusementsspelen en alle aanverwante spelen

Q'Het uitbaten van kansspelen via internet andere informatiemaatschappij-instrumenten.

Q'Het uitbaten van zowel vaste, als mobiele kansspelinrichtingen.

ª% Het aannemen van weddenschappen, zowel voor zichzelf, als voor derden, op welke wijze dan ook,

Q'Het organiseren van weddenschappen, loterijen, lotto, pronostieken en aanverwante activiteiten, op welke wijze dan ook.

Q'De verkoop van loterijbriees, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren en alle andere aanverwante activiteiten.

Q'Handelen als bookmaker, commissionair, agent voor de ontvangst en de verdeling van geld geïnvesteerd of ingeschreven voor weddingschappen en te handelen als agent voor het verzamelen, de ontvangst, het' doorsturen of de betaling van geldsommen en het plaatsen of aanvaarden van weddingschappen en in het algemeen op te treden als agent of makelaar?'

Artikel 3 van de statuten zal in de toekomst als volgt zal luiden:

"pe vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

Q'De aankoop, verkoop, leasing , huur, verhuur, levering, terbeschikkingstelling, exploitatie, in- en uitvoer en productie van kansspelen, behendigheids- en amusementsspelen en alle aanverwante spelen, zowel landbased als via internet en/of andere informatiemaatschappij-instrumenten.

Q'Het ontwikkelen van kansspelen, websites en andere fora voor de uitbating van kansspelen via internet en informatiemaatschappij-instrumenten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

up-1 J i~

DAlle diensten inzake onderhoud, herstelling, operationeel Maken en houden en uitrusting van kansspelen,-behendigheids- en amusementsspelen en alle aanverwante spelen.

DHet uitbaten van kansspelen via internet en andere informatiemaatschappij-instrumenten.

DHet uitbaten van zowel vaste, als mobiele kansspeiinrichtingen.

DHet aannemen van weddenschappen, zowel voor zichzelf, als voor derden, op welke wijze dan ook.

DHet organiseren van weddenschappen, loterijen, lotto, pronostieken en aanverwante activiteiten, op welke wijze dan ook.

DDe verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren en alle andere aanverwante activiteiten.

DHandelen als bookmaker, commissionair, agent voor de ontvangst en de verdeling van geld geïnvesteerd ' of ingeschreven voor weddingschappen en te handelen als agent voor het verzamelen, de ontvangst, het doorsturen of de betaling van geldsommen en het plaatsen of aanvaarden van weddingschappen en in het algemeen op te treden als agent of makelaar.

DDe aan- en verkoop, de plaatsing en exploitatie van elektronische toestellen die ontworpen werden om sportweddingschappen mogelijk te maken.

DDe exploitatie van lokalen voor internetgebruikers en het ter beschikking stellen van allerhande sportinformatie. De organisatie van allerhande sportweddingschappen in door haar ingerichte lokalen.

DDe exploitatie van intemetkiosken die sportweddenschappen aanbieden in horecazaken.

DDe vennootschap zal fungeren als tussenpersoon in handel en dit bij het afsluiten van contracten tussen twee of meerdere handelspartners. Zij zal voor derden, opdrachtgevers, op basis van commissie, de clientèle ' uitbouwen en onderhouden. Deze bemiddeling zal zich voornamelijk concentreren rond het gebruik van elektronische toestellen die gebruikt worden voor de sportweddingschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nilverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend dcel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Wordt ontslaan als zaakvoerder mevrouw Maria Giuseppa Caputo.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Wordt tot nieuwe zaakvoerder te benoemd voor onbepaalde duur de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOCTURN CONSULTING met zetel te 3800 Sint-Truiden, Diesterstraat 44, BTW-nummer BE 0447.451.496, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rutten Roger Franciscus Josephus, wonende te 3930 Hamont-Achel, Eikenlaan 4,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig ' vertegenwoordigd door de handtekening van de zaakvoerders, samen of afzonderlijk.

MACHTIGING

De zaakvoerder verkrijgt de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en ondergetekende notaris wordt gemachtigd om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS HERBERT HOUBEN

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte; gecoördineerde statuten; staat van actief en passief; verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 29.08.2012 12502-0529-014
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0130-014
14/03/2011
ÿþ Meel 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIM111,1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -03- 2011

HMISSSLT

Ondememingsnr : 0439.721.289

Benaming Sports.be

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meldertsesteenweg 6, 3583 Paal, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

In haar buitengewone algemene vergadering van 8 november 2010 beslist de raad van bestuur om het ontslag van de heer Snyers Jan als zaakvoerder te aanvaarden. Met onmiddellijke ingang wordt mevrouw Maria Giuseppa Caputo, geboren te 3600 Genk op zesentwintig oktober negentienhonderd eenenzeventig en wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Meeuwen 44 als nieuwe zaakvoerder aangesteld voor een termijn van zes jaren.

Tegelijkertijd wordt er besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te 3583 Beringen Paal, Meldertsesteenweg 6, te verplaatsen naar Europalaan 69 te 3600 Genk.

Besluiten zullen onmiddellijk van kracht zijn.

Genk 09 november 2010

Jan Snyers, ontslagnemend zaakvoerder

Maria Giuseppa Caput°, zaakvoerder

Bijlagen -bij het'Belgisch- Staatsblad -14/03/2011 - Annexes da- Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 27.08.2010 10483-0580-011
25/03/2015
ÿþ Mod 24

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I*11111111MI'littiqtritillt

Ondernemingsnr : 0439.721.289

Benaming

(voluit) : SPORTS.BE







~~~~t" " :1!?

N>~~f1,~3wutl l~r+ariffi~ Lit..

.. i~o~~n~,,atfil;31 Afli'.:riil: t.lti T,:',i3i.sy,ii

1S ifiv .Yr01,i

`Griffie

Oe grififar,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Europalaan 69 - 3600 Genk

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 augustus 2014 blijkt dat deze vergadering kennis heeft genomen van de wijzigingen bij haar zaakvoerder, met name :

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van haar zaakvoerder Noctum Consulting bvba, met: zetel te 3800 $int-Truiden, Diesterstraat44, BTW-nummer BE0447.451.496 gehouden op 01 april 2014 blijkt dat deze vergadering met unanimiteit van stemmen heeft besloten :

- te ontslaan als zaakvoerder met ingang van 15 mei 2014: de heer Roger Rutten, wonende te 3930 Hamont Achei, Eikenlaar) 4;

- te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van 01 april 2014 de heer Anthony Rus, woonst kiezende op de maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Diesterstraat 44;

- aan te duiden ais vaste vertegenwoordiger voor onbepaalde duur met ingang van 01 april 2014: de heer Anthony Rus, daar waar de vennootschap is aangesteld als bestuurder of zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering bevestigt aldus

- het ontslag van de vaste vertegenwoordiger, de heer Roger Rutten, vanaf 15 mei 2014;

- de benoeming van de vaste vertegenwoordiger, de heer Anthony Rus, vanaf 01 april 2014.

Voor eensluidend verklaard,

Nocturn Consulting bvba

zaakvoerder

Anthony Rus

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 27.08.2009 09684-0193-012
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 29.08.2008 08717-0218-010
27/09/2007 : BL527942
23/07/2007 : BL527942
31/07/2006 : BL527942
18/07/2005 : BL527942
17/08/2004 : BL527942
06/07/2004 : BL527942
09/07/2003 : BL527942
17/07/2002 : BL527942
12/06/2001 : BL527942
28/02/1990 : BL527942
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16570-0471-012

Coordonnées
SPORTS.BE

Adresse
EUROPALAAN 69 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande