SR II

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SR II
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.982.414

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.05.2014, NGL 30.06.2014 14237-0523-015
18/09/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp nummer 20 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SR 11", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Dorp 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0502.982.414, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertig juli tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op dertien augustus nadien, boek 48 blad 47 vak 20, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door LICHTFUSS, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT

Wijziging van artikel 13 inzake de bestuursbevoegdheid en van artikel 16 inzake de

vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap door de zaakvoerder(s)

De vergadering stelt vast dat, overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de vennootschap, de zaakvoerders als college handelen dat bij meerderheid beslist indien er meerdere zaakvoerders werden benoemd. Dit collegiaal bestuur vormt een uitzondering op het algemeen principe waarbij elke zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volledige bestuursbevoegdheid heeft.

De vergadering stelt bovendien vast dat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten van de vennootschap, de vennootschap slechts rechtsgeldig kan worden vertegenwoordigd door ten minste twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, in geval er meerdere zaakvoerders werden benoemd. Deze wijze van vertegenwoordiging vormt eveneens een uitzondering op het algemeen principe waarbij elke zaakvoerder de vennootschap rechtsgeldig kan vertegenwoordigen.

De vergadering beslist aldus, na beraadslaging, tot volgende wijzigingen van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de algemene principes vastgesteld in het Wetboek van vennootschappen:

1) Wijziging van de bestuursbevoegdheid van de zaakvoerders waardoor, indien er meerdere zaakvoerders werden benoemd, zij elk individueel de vennootschap kunnen besturen in plaats van als college van zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering dit uitdrukkelijk anders beslist.

2) Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders waardoor aan elke zaakvoerder van de vennootschap een individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, ook indien meerdere zaakvoerders werden benoemd.

De vergadering beslist aldus artikel 13 en 16 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, en aldus:

Artikel 13  eerste alinea te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien meerdere zaakvoerders werden benoemd, kan elke zaakvoerder afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstag zijn tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t1tC:h! I>ialVft VipV t~UUr'hRIlUEL

0 9 -49- 2-013

GriebSELT

Ondernemingsnr : 0502.982.414

Benaming

(voluit) : SR II

(verkort) :

1 + _f&.~f ~~(\ r

" '}i ~+-.~i 1 Rit

--t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor de algemene' vergadering bevoegd is. Indien de algemene vergadering dit echter uitdrukkelijk beslist, zullen de zaakvoerders, indien er meerdere werden benoemd, als een college van zaakvoerders handelen die beslist bij meerderheid van de stemmen."

Artikel 16  eerste alinea te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door elke zaakvoerder individueel handelend."

De algemene vergadering besluit uitdrukkelijk dat er geen college van zaakvoerders wordt ingesteld en dat de huidige zaakvoerders aldus elk afzonderlijk alle handelingen mogen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde aile noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager In naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, ai hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

?u

Voor-

"a behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ti!Ill!lili.J111111!1 HI



.\RECHTBANK VAi,! KOOPHAM1)BL

1 7 -07- 2013

HASSELT

ri ie

Ondernemingsnr : 0502.982.414

Benaming

(voluit) : SR li

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 20, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering d.d. 2 juli 2013:

1, Ontslag en benoeming van zaakvoerders

De Vennoten nemen akte van het ontslag van de heer Ghislain Vanderhaeghe, met woonplaats te 2880 Bomhem, Kraeyenhoevelaan 18, in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd in de oprichtingsakte van de Vennootschap van 31 januari 2013 en waarvan publicatie geschiedde in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013, onder nummer 13026641, zoal rechtgezet bij akte van 31 januari 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 februari 2013, onder nummer 13032041 en dit met ingang van 2 juli 2013. De Vennoten besluiten alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Vanderhaeghe in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, met ingang van 2 juli 2013 in te trekken. De Vennoten verlenen aan de heer Vanderhaeghe kwijting voor elke verantwoordelijkheid die voortvloeit uit de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap.

De Vennoten beslissen daaropvolgend om de volgende personen te benoemen in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 2 juli 2013 en voor onbepaalde duur:

- de heer René de Lege, geboren op 23 juli 1966 te Eindhoven, wonende te 5615 EH Eindhoven (Nederland), De Genestetlaan 10; en

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "SR België B.V.°, met maatschappelijke zetel te Belgenlaan 1, 5406 XN Uden, Nederland, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 56992173, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Paul Schouwenaar, geboren op 7 februari 1957, wonende te 3766 MH Soestduinen (Nederland), Middenlaan 3.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door tenminste twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moeten leveren. Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Er zijn aldus op heden twee zaakvoerders:

- de heer René de Lege; en

- SR België B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Paul Schouwenaar.

2. Volmachten

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Mr Elke Janssens, Mr Virginie Ciers, Mr Karolien Boghe en/of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Radio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het E3elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd : Kopie besluiten

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013
ÿþ Motl Word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t1131!,U.! i u

REC4ITBANK VAN KtX}PFIAHDB.

i2" 02-2013 Hlreel,T

Ondernemingsar : 0502.982.414

Benaming

(voluit) : SR Il

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp nummer 20 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING VAN DE AKTE VAN EENENDERTIG JANUARI TWEEDUIZEND DERTIEN -neergelegd ter griffie dd 01/02/2013

Luidens akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Notaris te Brussel, op eenendertig januari tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, blijkt:

- dat een materiële fout zich in het proces-verbaal van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SR II", met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Dorp nummer 20, geslopen is, en dat de zaakvoerder de heer Ghislain Vanderhaeghe is en niet Mevrouw Ghislaine Vanderhaeghe, zoals verkeerdelijk aangegeven in het uittreksel van de oprichtingsakte verleden voor Notaris Gérard INDEKEU, op eenendertig janurai tweeduizend dertien. Bijgevolg dient de tekst van voorgaand uittreksel integraal te worden vervangen door volgede tekst:

Deelgenoten

1. SR België B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Belgenlaan 1, 5406 XN Uden, Nederland, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 56992173; en

2. SR SERVICES B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Belgenlaan 1, 5406 XN Uden, Nederland, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 56992335.

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "SR II".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lommel (3920 Lommel), Dorp 20.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, al dan niet tezamen met derden:

- het ontwerpen, vervaardigen (daaronder ook begrepen onderhoud en herstelling), commercialiseren, inkopen, verkopen, importeren en exporteren van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires;

- het uitbaten, opzetten en beheren van één of meer detailhandels en/of groothandels betreffende schoenen, sportswear en ander schoeisel en aile daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires in de meest ruime zin daaronder begrepen het uitbaten van winkels en winkelketens al dan niet met rechtstreeks contact met de cliënt of consument, al dan niet via tele- of tv-verkoop, intemetverkoop of op iedere andere manier;

- het leveren van alle diensten, in de meest ruime zin, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires;

- het bemiddelen, ondersteunen en adviseren van ondernemingen en personen met betrekking tot alle aangelegenheden die de activiteit van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires aanbelangen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke die met haar doel verband houden; en

- het ad hoc besturen van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen, al dan niet als voorlopig bewindvoerder, het leveren van consultancy-, management-, advies- of andere diensten voor vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen alsook het aanhouden van aandelen, obligaties, winstbewijzen en andere effecten in en het besturen van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen alsook het opnemen van bestuursmandaten of iedere gelijkaardige functie, waaronder begrepen vereffenaar van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen, dit alles ongeacht het maatschappelijk doel van deze vennootschappen of andere rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag bovendien, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen en/of beleggingen nemen in, alsook handelen als agent of vertegenwoordiger van, alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken, fusioneren, en/of ze besturen. De vennootschap kan tenslotte alle verrichtingen doen die verband houden met het voorgaande of die daartoe bevorderlijk zijn.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 18.550).

Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig ingetekend en volledig volstort op de volgende wijze

- SR België B.V., voornoemd, ten belope van achttienduizend driehonderd vijf en zestig (18.365) aandelen,

volledig volstort ingevolge een inbreng in geld voor een totaal bedrag van achttienduizend driehonderd vijf en

zestig euro (EUR 18.365); en

- SR SERVICES B.V., voornoemd, ten belope van honderd vijf en tachtig (185) aandelen, volledig volstort

ingevolge een inbreng in geld voor een totaal bedrag van honderd vijf en tachtig euro (EUR 185).

Totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, volledig volstort, die gezamenlijk het gehele

maatschappelijk vertegenwoordigen.

Overdracht van de aandelen

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen (i) aan een vennoot, of (ii) aan een dochter of kleindochter van de vennootschap, of (iii) aan elke rechtspersoon waarvan de vennootschap dochter of kleindochter is, of (iv) aan elke dochter of kleindochter van de rechtspersoon bedoeld onder (iii).

De overgang van de aandelen bij wijze van overlijden, wordt beheerst door dezelfde regels als deze die gelden voor de overdracht onder levenden.

Voor de toepassing van dit artikel worden als dochters of kleindochters van een vennootschap beschouwd elke andere vennootschap waarin de eerstgenoemde meer dan 50% van de aandelen aanhoudt of in rechte of in feite een doorslaggevende invloed kan uitoefenen op de benoeming van tenminste de helft van haar bestuur of op de oriëntering van haar beleid en zulks krachtens overeenkomsten of uit hoofde van rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming.

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer aandelen verwerven, de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij een aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders.

Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van de dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de algemene vergadering goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Niettegenstaande enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand worden ingevolge de pandovereenkomst die zal worden afgesloten tussen SR België B.V. en SR Services B.V. ais Pandgevers ("Pledgors") en ING Bank N.V. als lener ("tender") bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan de Lender en/of één of meerdere met de Lender verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen). De Lender en de met haar verbonden of geassocieerde vennootschappen zijn, voor wat betreft overdrachten van aandelen ingevolge uitwinning van het pand, "toegelaten personen" in de zin van artikel 249, §1, tweede alinea, 4° van het Wetboek van vennootschappen.

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen ingevolge de uitwinning van een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

in geval van ontbinding, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen/betaalt de vereffenaar(s) bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de derde maandag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien meerdere zaakvoerders werden benoemd, handelen ze als college dat bij meerderheid beslist.

Indien een college van zaakvoerders werd ingesteld, kan iedere zaakvoerder per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de vergadering van het college van zaakvoerders te laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder,

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Hun aantal en de duur van de opdracht van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerder(s) waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Aile zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door tenminste twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moeten leveren,

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van vennootschappen:

1/ Zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. De volgende persoon wordt benoemd tot zaakvoerder

en dit voor onbepaalde duur:

(i) De heer Ghislain Vanderhaeghe, wonende te 2880 Bomhem, Kraeyenhoevelaan 18.

Het mandaat van de voormelde persoon is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 16 van de

statuten.

21 Commissaris

De comparanten beslissen op de dag van de oprichtingsakte om nog geen commissaris aan te stellen voor

de vennootschap.

31 Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op zestien juni tweeduizend veertien.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, ondergetekende notaris, evenals zijn medewerkers, alsook Mr. Maxime Colle, Mr. Carl-Philip de Villegas, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhufpsesteenweg 120, 1000 Brussel, alsook de Ondememingsloketten, ten einde over te gaan tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de bevoegde diensten voor de sociale zekerheid, alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap in het kader van de uitvoering van de voormelde beslissingen.

6/ Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam van de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen, verbintenissen, overeenkomsten en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting, door henzelf of door hun aangestelden, en waarvan zij voorafgaand aan het verlijden van deze notariële akte tot oprichting van onderhavige vennootschap een lijst hebben ontvangen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Voor Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

getekend door Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" a f

"

~. .~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2013
ÿþmien Mal wad 11.t

eft

DMIRtle In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

V( beh( aai Bel Staa

*1302664

N

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01-02- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr: . ó ). $ a, '4A

Benaming

(voluit) : SR II

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorp nummer 20 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid °Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig januari tweeduizend dertien, werd er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd "SR Il", waarvan de zetel gevestigd zat zijn te 3920 Lommel, Dorp 20, en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 18.550), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde

Deelgenoten

1, SR België B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Belgenlaan 1, 5406 XN Uden, Nederland, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 56992173; en

2. SR SERVICES B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Belgenlaan 1, 5406 XN Uden, Nederland, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 56992335,

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "SR II".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lommel (3920 Lommel), Dorp 20.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, al dan niet tezamen met derden:

het ontwerpen, vervaardigen (daaronder ook begrepen onderhoud en herstelling), commercialiseren, inkopen, verkopen, importeren en exporteren van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires;

het uitbaten, opzetten en beheren van één of meer detailhandels en/of groothandels betreffende schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires in de meest ruime zin daaronder begrepen het uitbaten van winkels en winkelketens al dan niet met rechtstreeks contact met de cliënt of consument, al dan niet via tele- of tv-verkoop, intemetverkoop of op iedere andere manier;

- het leveren van alle diensten, in de meest ruime zin, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middelen, materialen en accessoires;

- het bemiddelen, ondersteunen en adviseren van ondernemingen en personen met betrekking tot alle aangelegenheden die de activiteit van schoenen, sportswear en ander schoeisel en alle daarmee verband houdende goederen, (onderhouds)middefen, materialen en accessoires aanbelangen;

het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke die met haar doel verband houden; en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het ad hoc besturen van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen, al dan niet als voorlopig bewindvoerder, het leveren van consultancy-, management-, advies- of andere diensten voor vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen alsook het aanhouden van aandelen, obligaties, winstbewijzen en andere effecten in en het besturen van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen alsook het opnemen van bestuursmandaten of iedere gelijkaardige functie, waaronder begrepen vereffenaar van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen, dit alles ongeacht het maatschappelijk doel van deze vennootschappen of andere rechtspersonen en ondernemingen,

De vennootschap mag bovendien, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks vérband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin,

Zij kan, op welke wijze ook, belangen en/of beleggingen nemen in, alsook handelen als agent of vertegenwoordiger van, alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken, fusioneren, en/of ze besturen. De vennootschap kan tenslotte alle verrichtingen doen die verband houden met het voorgaande of die daartoe bevorderlijk zijn,

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 18.550).

Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig ingetekend en volledig volstort op de volgende wijze

- SR België B.V., voornoemd, ten belope van achttienduizend driehonderd vijf en zestig (18.365) aandelen,

volledig volstort ingevolge een inbreng in geld voor een totaal bedrag van achttienduizend driehonderd vijf en

zestig euro (EUR 18.365); en

- SR SERVICES B,V., voornoemd, ten belope van honderd vijf en tachtig (185) aandelen, volledig volstort

ingevolge een inbreng in geld voor een totaal bedrag van honderd vijf en tachtig euro (EUR 185),

Totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, volledig volstort, die gezamenlijk het gehele

maatschappelijk vertegenwoordigen.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen/betaalt de vereffenaar(s) bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de derde maandag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vernield in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal cp de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien meerdere zaakvoerders werden benoemd, handelen ze als college dat bij meerderheid beslist.

Indien een college van zaakvoerders werd ingesteld,. kan iedere zaakvoerder per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de vergadering van het college van zaakvoerders te laten vertegenwcordigen door een andere zaakvoerder.

'

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt betast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Hun aantal en de duur van de opdracht van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerder(s) waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door tenminste twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht,

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van vennootschappen:

1/ Zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. De volgende persoon wordt benoemd tot zaakvoerder

en dit voor onbepaalde duur:

(i) Mevrouw Ghislaine Vanderhaeghe, wonende te 2880 Bomhem, Kraeyenhoevelaan 18.

Het mandaat van de voormelde persoon is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 16 van de

statuten.

2/ Commissaris

De comparanten beslissen op de dag van de oprichtingsakte om nog geen commissaris aan te stellen voor

de vennootschap,

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien,

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op zestien juni tweeduizend veertien.

5/ Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stelten ais bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, ondergetekende notaris, evenals zijn medewerkers, alsook Mr. Maxime Colle, Mr. Carl-Philip de Villegas, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, alsook de Ondernemingsloketten, ten einde over te gaan tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de bevoegde diensten voor de sociale zekerheid, alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap in het kader van de uitvoering van de voormelde beslissingen,

6/ Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam van de thans opgerichte vennootschap, alle handelingen, verrichtingen, verbintenissen, overeenkomsten en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting, door henzelf of door hun aangestelden, en waarvan zij voorafgaand aan het verlijden van deze notariële akte tot oprichting van onderhavige vennootschap een lijst hebben ontvangen.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondememingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

' 'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SR II

Adresse
DORP 20 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande