STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.720.173

Publication

28/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111IJI)Ijijj1111;111IIIII

MONITEU

21 -0

BELGISCH

h

R BELGE Neergelegd ter gntlie der rechtbank . koophandel te TONGEREN

2014

TAATSBLAD

1 °O -01- 2014

De Hoofd'elene

Ondernemingsnr : 0539.720.173

Benaming

(voluit) : STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neerharenweg 36 te 3620 LANAKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 31 december 2013, vóór registratie blijkt dat:

In het kantoor van notaris Joost VERCOUTEREN met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION EXPLOITATIE BEVEREN VI", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0539.720.173, (BTW-nummer in aanvraag).

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te, Beveren op 27 september 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 oktober 2013 onder nummer 13305594, en waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal

aandelen in volle eigendom te bezitten: "

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADIUM &: LEISURE GROUP B.V.", met zetel te Nederland, 6466 NH Kerkrade, Roda J.C. Ring 81, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 58427287, met ondernemingsnummer 0538.907,452 en opgericht op 23 juli 2013 ingevolge splitsingsakte zuivere splitsing tussen de vennootschappen enerzijds STADIUM DEVELOPMENT COMPANY B.V. (splitsende rechtspersoon) en anderzijds SOZ HOLDING B.V. en STADIUM & LEISURE GROUP B.V. (verkrijgende rechtspersonen), verleden voor de heer Niels Arjan Geuze, kandidaat-notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige Meester Johannes Daniël Marie Schoonbrood, notaris met plaats van vestiging te Amsterdam.

Hier vertegenwoordigd door één bestuurder (directeur), hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte de dato 23 juli 2013, te weten:

De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V.", met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda J.C. Ring 81, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931 en opgericht op 29 mei 1984 ingevolge akte verleden voor notaris Michiel Tomlow met standplaats te Heerlen (Nederland).

Op haar beurt vertegenwoordigd door haar directeur, bevoegd om alleen op te trden, de heer MEIJER; Hessel Peter, geboren te Kerkrade (Nederland) op 12 oktober 1958, nationaal nummer 581012-505-35,: wonende te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36.

En in onderhavige akte vertegenwoordigd door Mevrouw COLE Caroline, notarieel medewerker, geboren te Beveren op 11 september 1982, nationaal nummer 82.09.11 132-62, wonende te 9120 Beveren, Verlatdreef 7 bus 301, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij akte verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013, waarvan een afschrift als bijlage wordt gehecht aan de basisakte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 30 december 2013.

Die verklaart negen en negentig (99) aandelen te bezitten.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN", met zetel te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, ingeschreven in het Rechtspersonenregister.te Tongeren met,

ondernemingsnummer BTW BE0806.385.942 en opgericht op 9 september 2008 ingevolge akte verleden voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

notaris François De Clippel te Dendermonde, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2008 onder nummer 08153230, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door de heer MEIJER Hessel Peter, voornoemd, optredende in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder overeenkomstig artikel 14 van de statuten daartoe aangesteld door de buitengewone algemene vergadering onmiddellijk bijeengekomen na de oprichting en bekendgemaakt alsvoren.

Op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw COLE Caroline, voornoemd, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij voormelde akte verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013.

Die verklaart één (1) aandeel te bezitten.

Totaal: honderd (100) aandelen

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluiten

1, Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, vertegenwoordigd door de Heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313§1, 1°&2° lid van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Marc Wauters, bedrijfsrevisor en vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"6. BESLUIT

De kapitaalverhoging door inbreng in natura in de BVBA 'STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV' door de BVBA `STADION ONTWIKKELING BEVEREN' bestaat uit een zakelijk recht van erfpacht op het in sub 3 beschreven onroerend goed. Het kapitaal zal verhoogd worden met een bedrag van 503.688,00 EUR,

Op grand van ons nazicht, verklaren wij dat:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)uitgaande dat de uitbatingsplannen betreffende het onroerend goed, waarvan het zakelijk recht van erfpacht wordt ingebracht, zich realiseren, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.708 aandelen van de vennootschap 'STADION EXPLOITATIE BEVEREN 1V' zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard ais de bestaande aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen en zullen delen in de winsten vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 313 § 1, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA `STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV' door inbreng in natura en mag niet gebruikt warden voor andere doeleinden.

Opgesteld te Dendermonde op 30 december 2013

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door Marc Wauters

Vennoot-bestuurder"

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313§1, 3° lid van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd

en drie duizend zeshonderd acht en tachtig euro (¬ 503.688,00) te verhogen om het van achttien duizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd tweeëntwintig duizend tweehonderd acht en tachtig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(¬ 522.288,00) te brengen door inbreng in natura van het zakelijk recht van erfpacht op het nabeschreven onroerend goed:

Beschrijving van het goed

GEMEENTE BEVEREN  3e afdeling

In een sportgebouw, een groot warenhuis en een parking niet aanhorigheden op de grond gestaan en gelegen te 9120 Beveren, Lindenlaan 23, +23 en +23/2, volgens de laatste titel gekend sectie C onder de nummers 427/P-3, 4341K, 434/L, 43715-2 en deel van nummer 501/R-2 met een oppervlakte volgens titel van tweeëntwintig duizend en vijf vierkante meter (22.005,00m2) zoals aangeduid in zwarte kleur op een opmetingsplan opgemaakt door Widdershoven Architecten BV, gevestigd te Nederland, 6461 EK Kerkrade, hetwelk is gehecht aan de erfpachtakte verleden op 18 augustus 2009, en thans ten kadaster gekend sectie C, nummers 434/S, 4341T, 434N en 434/P,

Het volgende privatief:

OP DE GELIJKVLOERSE VERDIEPING/BEGANE GROND GELEGEN RECHTS IN HET WINKELCOMPLEX MET HET AANGEZICHT NAAR HET GEBOUW TOE VANUIT DE PARKING;

De handelsruimte, zoals aangeduid in het paars gekleurd, en op de bijhorende legende aangeduid onder de benaming "Stadion exploitatie 1V", niet een totale oppervlakte volgens meting van ongeveer duizend zeven honderd vijf en negentig vierkante meter (1395,00m2) zoals aangeduid op de opmetingsplannen opgemaakt op 25 november 2013 de welke zijn gehecht aan nagemelde basisakte, omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de handelsruimte zelf.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

honderd /duizendsten (10011.000sten) in de gemeenschappelijke delen van de gebouwen, waaronder de

erfpachtrechten op de grond.

Zoals dit goed staat beschreven in de basisakte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 30 december 2013, eerstdaags ter overschrijving aan te bieden op het bevoegde hypotheekkantoor.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'STADION ONTWIKKELING BEVEREN' is eigenares van voormeld privatief, daar deze door haar werd opgericht ingevolge de erfpachtrechten haar verleend op de hiervoor vermelde grond zoals uiteengezet in de oorsprong van eigendom.

Bijgevolg gaat dit privatief voor de duur van het erfpachtrecht onder algemene titel, over naar de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV'.

Het zakelijk recht dat wordt ingebracht, is aldus beperkt tot de erfpachtrechten op het hiervoor vernielde onroerend goed. Het recht van erfpacht werd gevestigd voor een duur van vijfendertig (35) jaar, ingaand op 18 augustus 2009, om te eindigen op 17 augustus 2044.

Het recht van erfpacht op voormelde grcnd werd toegestaan mits betaling van een jaarlijkse canon van één

(1) euro en wordt thans ingebracht mits betaling van een jaarlijkse canon van 1 euro aan de erfpachtgever. Voormeld zakelijk recht van erfpacht op het onroerend goed, omvattend voormelde gebouwen, wordt

ingebracht voor een bedrag van vijfhonderd en drie duizend zeshonderd achtentachtig euro (503.688,00 EUR), Eigenaar van de ingebrachte erfpachtrechten

De gemeente Beveren is grondeigenaar- erfpachtgever, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN", is erfpachthouder betreffende het hierna vermeld onroerend goed, waarvan de erfpachtrechten worden ingebracht.

Oorsprong van eigendom

De erfpachtrechten op voorschreven goed behoren toe aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN", gevestigd te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, BTW BE 0806.385.942 RPR Tongeren, om de gebouwen te hebben opgericht op de grond in erfpacht verkregen, voor de volledige duur van 35 jaar, ingevolge akte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 18 augustus 2009, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 17 september 2009 onder formaliteitsnummer 055-T-17/09/2009-10171, houdende de overdracht van de erfpachtrechten door de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "1PMMC Projecten Holding" met zetel te 3528 AJ Utrecht ( Nederland), Janssoniuslaan 80.

De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "IPMMC Projecten Holding", voornoemd, heeft op haar beurt de erfpachtrechten op voorschreven grond verkregen van de gemeente Beveren ingevolge akte verleden voor de heer Burgemeester van de gemeente Beveren op 18 augustus 2009, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 23 september 2009, onder formaliteitsnummer 55-T-23/09/2009-10370.

11. Algemene voorwaarden van de inbreng

Huurtoestand

Het goed is vrij van enige bezetting.

Hypothecaire toestand

De inbrenger verklaart dat de erfpachtrechten op het hierboven omschreven goed worden ingebracht en dat dit gebeurt voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in hunner hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars.

Bijzondere voorwaarden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eigendomstitel van de inbrenger bevat geen enkele bijzondere voorwaarde, met uitzondering van de voorwaarden opgenomen in de voormelde basisakte verleden voor ondergetekende notaris Joost Vercouteren op 30 december 2013, in voormelde akten van vestiging van erfpacht (verleden voor de burgemeester van de gemeente Beveren op 18 augustus 2009) en overdracht van erfpacht verleden voor ondergetekende notaris Joost Vercouteren op 18 augustus 2009 en de RPS-overeenkomst, hierna vermeld.

De inbrengverkrijgende vennootschap wordt gewoon in alle rechten en plichten die uit deze bijzondere voorwaarden voortvloeien, gesubrogeerd, voor zover ze nog van toepassing zijn, tot volledige ontlasting van de inbrenger(s).

Toestemming van de gemeente Beveren ingevolge de Publiek Private Samenwerkingsovereenkomst

De Publiek Private Samenwerkingsovereenkomst en haar bijlagen gesloten tussen de GEMEENTE BEVEREN met vestiging te 9120 Beveren, stationsstraat 2, de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht "IPMMC Projecten Holding" met maatschappelijke zetel te 3528 AJ Utrecht, Nederland, Janssioniuslaan 80 en de Vereniging Zonder Winstoogmerk "K.S.K. Beveren", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Klapperstraat 151bis, die werden goedgekeurd door de gemeenteraad van de gemeente Beveren op 8 april 2008, vormen een integrerend onderdeel van onderhavige akte en moeten samen worden gelezen.

In geval van tegenstrijdigheid met onderhavige akte, heeft de samenwerkingsovereenkomst en haar bijlagen voorrang.

Ingevolge artikel 18 van deze Publiek Private Samenwerkingsovereenkomst mogen de in erfpacht genomen terreinen slechts geheel of gedeeltelijk met een hypotheek of een ander zakelijk recht worden bezwaard, mits de voorafgaande en schriftelijke goedkeuring van de gemeente.

Om deze redenen werd het ontwerp van onderhavige akte vôôr heden ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeente Beveren, teneinde onderhavige inbreng in natura te kunnen realiseren.

Krachtens de beslissing van het schepencollege van Beveren de dato 27 december 2013 heeft de gemeente Beveren hiertoe haar goedkeuring verleend.

Deze goedkeuring geschiedt evenwel onder de LAST EN de VOORWAARDEN:

-dat de INBRENGVERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP alsook hun eventuele rechtsopvolgers zich samen met de inbrenger HOOFDELIJK VERBINDEN tot aile verplichtingen die voortvloeien uit voormelde Publiek Private Samenwerkingsovereenkomst en de in uitvoering daarvan gesloten overeenkomsten, hetgeen door de compartenten, vertegenwoordigd zoals voormeld, wordt aanvaard;

-dat de INBRENGVERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WAARBORGT dat het NORMALE GEBRUIK van of de normale exploitatie van de VOETBALGERELATEERDE RUIMTEN of andere delen van het gemeentelijk stadion, zoals omschreven in de basisakte, niet zal worden verstoord, hetgeen door deze laatste wordt aanvaard.

ill. Vergoeding voor de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van tweeduizend zevenhonderd en acht (2.708) aandelen,

zonder vermelding van de nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de

eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden

volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

IV, Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

V. Verwezenlijking van de inbreng

IS HIERTOE EVENEENS VERSCHENEN:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN",

gevestigd te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, BTW BE 0806.385.942 RPR Tongeren.

Opgericht bij akte verleden voor notaris De Clippel François te Dendermonde op 9 september 2008,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2008 onder nummer 08153230,

waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Die vertegenwoordigd zoals voormeld, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar erfpachtrechten op voormeld onroerend goed ten belope van vijfhonderd en drie duizend zeshonderd acht en tachtig euro (¬ 503.688,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

IV.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd tweeëntwintig duizend tweehonderd acht en tachtig euro (¬ 522.288,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd en acht (2.808) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

3. Wijziging van artikelen 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Voor-

behouden

aan het

'belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"ARTIKEL 5  KAPITAAL EN AANDELEN  OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd tweeëntwintig duizend tweehonderd acht en tachtig euro (¬ 522.288,00), vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd en acht (2.808) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/tweeduizend achthonderd acht en achste (1/2.808) van het maatschappelijk kapitaal ieder."

4.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

5.Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

6 Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Codperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan Mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 }Capelle-op-den-Bos, Veldstraat 39 en aan Mevrouw Katrien Huysse, wonende te 9220 Hamme, Meerstraat 189, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling,om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Scciale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

< BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN,

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305594*

Neergelegd

27-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539720173

Benaming (voluit): STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Neerharenweg 36

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te

Beveren op 27 september 2013, vóór registratie, blijk dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland STADIUM & LEISURE GROUP B.V., met zetel te 6466 NH Kerkrade, Nederland, Roda J.C. Ring 81.

Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 58427287, met ondernemingsnummer 0538.907.452.

Opgericht op 23 juli 2013, volgens splitsingsakte zuivere splitsing tussen de vennootschappen enerzijds STADIUM DEVELOPMENT COMPANY B.V. (splitsende rechtspersoon) en anderzijds SOZ HOLDING B.V. en STADIUM & LEISURE GROUP B.V. (verkrijgende rechtspersonen) verleden voor de heer Niels Arjan Geuze, kandidaat-notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige Meester Johannes Daniël Marie Schoonbrood, notaris met plaats van vestiging te Amsterdam.

De vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door één bestuurder (directeur), te weten: de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland AKERPOORT BEHEER B.V., met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda J.C. Ring 101 -4e. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931, opgericht op 29 mei 1987, hoedanigheid van bestuurder der statuten bij oprichtingsakte de dato 23 juli 2013, die op haar beurt vertegenwoordigd is door de heer PETERS Paul Franciscus Gertruda, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Kerkrade (Nederland) op 1 september 1978, wonende te 6411 EL Heerlen (Nederland), Nobelstraat 65, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 september 2013, hierbij gevoegd.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STADION ONTWIKKELING

BEVEREN, gevestigd te 3620 Lanaken Neerharenweg 36. Ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Tongeren met ondernemingsnummer-BTW BE: 0806.385.942. Opgericht bij akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op 9 september 2008, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september daarna onder nummer 08153230, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hier vertegenwoordigd door de heer PETERS Paul Franciscus Gertruda, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Kerkrade (Nederland) op 1 september 1978, wonende te 6411 EL Heerlen (Nederland), Nobelstraat 65, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 september 2013, hierbij gevoegd.

Hierna genoemd "De oprichters".

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (6.324,00 ¬ ).

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland STADIUM & LEISURE GROUP B.V. voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 ¬ ) waarvoor haar 99 aandelen toegekend zijn.

- de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STADION ONTWIKKELING BEVEREN voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) waarvoor haar 1 aandeel toegekend is.

De aandelen die toegekend zijn aan Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland STADIUM & LEISURE GROUP B.V. zijn volstort ten belope van één/derde, namelijk voor een bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 ¬ ).

Het aandeel toegekend aan Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STADION ONTWIKKELING BEVEREN is volledig volstort, namelijk voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING BANK Lanaken nummer BE96 3631 2537 8705 geopend op STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 26 september 2013 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3620 Lanaken Neerharenweg 36.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Ontwikkeling van bouwprojecten, algemene aanneming van bouwprojecten voor eigen rekening.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

h) Uitbating van een bedrijvencentrum voor de begeleiding van ondernemingen.

i) Uitbating van een dienstencentrum, in de meest ruime zin van het woord.

j) Uitbating van een opslag- en distributiecentrum, in de meest ruime zin van het woord.

k) Uitbating van vrijetijdsactiviteiten.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud van de

vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen

vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de derde donderdag van de maand mei om negentien uur dertig komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik

van telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering

aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op éénendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig

geachte voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR -EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei tweeduizend vijftien om achttien uur.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten beslissen onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap alsook de vaste vertegenwoordiger:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STADION ONTWIKKELING

BEVEREN, gevestigd te 3620 Lanaken Neerharenweg 36. Ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Tongeren met ondernemingsnummer-BTW BE: 0806.385.942. Opgericht bij akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op 9 september 2008, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september daarna onder nummer 08153230, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, voornoemd.

Hier vertegenwoordigd door de heer PETERS Paul Franciscus Gertruda, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Kerkrade (Nederland) op 1 september 1978, wonende te 6411 EL Heerlen (Nederland), Nobelstraat 65, ingevolge onderhandse volmacht de dato 26 september 2013, hierbij gevoegd.

Onmiddellijk is er overgegaan tot de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger te weten: de heer MEIJER Hessel Peter, geboren te Nederland, op twaalf oktober duizend negenhonderdachtenvijftig, nationaal nummer 581012-505-35, wonende te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36.

De zaakvoerder, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden, alsook de aanstelling van de vaste vertegenwoordiger.

VOLMACHT:

Luik B - Vervolg

De oprichters en de zaakvoerder, vertegenwoordigd zoals voormeld, verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VGD Accountants en Belastingconsulenten , met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, en mevrouw Katrien Huysse, wonende te 9220 Hamme, Meerstraat 189, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en twee volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0363-011

Coordonnées
STADION EXPLOITATIE BEVEREN IV

Adresse
NEERHARENWEG 36 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : Neerharen
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande