STEBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.657.405

Publication

30/05/2014
ÿþf'rf.1.t.-.

Mod Word 11.1

be 4I.. j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..... .. ,.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)-bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

141411111111110 1

- - ------ - - - ;

Ondernemingsnr : 0433.657.405

Benaming

(voluit) : STEBA

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3800 Sint-Truiden, Tichelrijlaan, 7

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMVORMING naamloze vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Uit een akte verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op 19 maart 2014, dragende de melding: geregistreerd zeven bladen geen verzending te Genk op 24-03-2014, boek 5/144 bled 41 vak 4, ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), (getekend) de e.a. inspecteur G. VANHENGEL, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Voorafgaande verslagen:

Kennisname van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat de dato 31 december 2013, evenals van het verslag opgemaakt door CVBA BDO (Erkenningsnummer B00023) bedrijfsrevisoren, Prins Bisschopssingel 36 bus 3 te 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door Bedrijfsrevisor Gert Maris (Erkenningsnummer A02096).

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais vole

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV STEBA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt een overwaardering van het netto-actief ten bedrage van 28.650,22 EUR. Dit betreft de winst van het lopende boekjaar per 31 december 2013, niet goedgekeurd door de Algemene Vergadering,

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt 327.366,38 EUR en Is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van 255.000,00 EUR vermeld ln de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV STEBA in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Eerste besluit: Omvorming der venncotschap

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De aandelen blijven aandelen op naam.

De BVBA behoudt het ondememingsnummer 0433.657.405 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Derde besluit Vermindering maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

RZCITBANK van KOOPHANDa te ANTWERPeN

19 MEI 2014

etlefiét/SstLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van 235.800,00 om het van E 255.000,00 terug te brengen op E 19.200,00, door terugbetaling op ieder aandeel van een som van 25,00. Dit zonder vernietiging van aandelen, waarbij de loutere fractiewaarde van de aandelen wordt aangepast.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De vergadering verleent de zaakvoerders aile bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten en dit door storting op bankrekening die de aandeelhouders zullen meedelen.

Vierde besluit: aanneming van nieuwe statuten

De vergadering beslist eenparig dat de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm voortaan als volgt luiden:

STATUTEN

NAAM EN VENNOOTSCHAPSVORM

Artikel 1. Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennoot-'schap met Beperkte Aansprakelijk-eheid. De naam luidt "STEBA".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Tichelrijlaan 7.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: Het doel van de vennootschap Is als volgt;

-het afsluiten en beheren van verzekeringen van aile aard in hoedanigheid van makelaar, vertegenwoordiger van verzeringsmaatschappijen of bemiddelaar ten welke titel dan ook;

-Het optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen zowel met als zonder hypothecaire of andere waarborgen;

-Het optreden als makelaar of tussenpersoon voor het aangaan van aile soorten spaarverrichtingen of beleggingen zowel in roerende als onroerende goederen of waarden bij banken, spaarinstellingen of andere financiele instellingen, onverschillig hun statuut;

-Het houden en uitbaten van een studie- en consultatiebureau voor verzekerings-, spaar-, beleggings-, fiscale en boekhoudkundige aangelegenheden;

-De aan- en verkoop, hetzij uit de hand, hetzij openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, het ruilen van zelfde goederen, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels - en financiele werkingen, de uitbating van goederen en alles wat hiermede in verband staat, het oprichten van appartementsgebouwen, het instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkosmten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren; -het verlenen van adviezen;

-Het waarnemen van bestuurdersmandaten;

-De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciele of financiele industriele of andere, de verwering van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrilving, koop op vaste lening of optie aankoop, verhandeling of op iedere andere wijze;

-Het verlenen aan ondernemingen van alle bijstand, zowel financieel, met inbegrip van de borgstelling of avalgeving, als technisch, industrieel, commercieel of administratief;

-Het verrichten van administratieve werkzaamheden;

-Het beheer van roerende en onroerende goederen.

Zij mag aile roerende of onroerende, handels-, nijverheids en financiele zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben of die de otwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend tweehonderd euro (E

19.200,00).

Het is verdeeld in negenduizend vierhonderdtweeëndertig (9.432) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één/negenduizend vierhonderdtweeëndertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Artikel 9. Benoeming Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene

vergadering, met eenvoudi-ige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd

ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze ln zijn

vervanging kan worden voorzien.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair of opvolgend

zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden

openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het

benoemingsbe-Isluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te

worden bekendgemaakt.

In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap

vertegenwoordigen, deze ieder afzonder-'lijk, dan wel gezamen-ilijk of als college verbinden.

De ambtsbeëindiging van de zaakvoerder die niet blijkt uit een akte van statutenwijziging wordt op dezelfde

wijze openbaar gemaakt.

Dezelfde regels omtrent openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëirrrdiging gelden met betrekking tot

personen die te samen met een zaakvoerder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegen-woordigen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende venno-'ten is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslis-ising van de algemene vergadering.

Artikel 10. Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-'gen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuursta-ken ander elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Tegenstrijdig belang

Het !id van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders

voorgelegde verrichting, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-lheid van belangen geplaatst, dan schikt hij zich

naar het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11. Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op op tien mei om achttien uur.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

AANLEG RESERVE-VERDELING WINST-VEREFFENINGSSALDO

Artikel 17. Bestemming van de winst Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het

Wetboek van vennootschappen.

G. ONTBINDING - VEREFFEN1NG

Artikel 18. Benoeming en bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars worden benoemd en oefenen hun bevoegdheden uit conform het Wetboek van

vennootschappen.

Vijfde besluit  ontslag raad van bestuur

De vergadering besluit als gevolg van de omvorming van de vennootschap tot het ontslag van de voltallige

raad van bestuur en neemt hun verzoek om kwijting op, op de agenda voor de eerstvolgende jaarvergadering.

Zesde besluit Benoeming zaakvcerders

Tot zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd met ingang van hedem

' -De heer Plevoets Rudolf Joseph, geboren te Sint Truiden op 20 september 1952, nationaal nummer 1

520920- 041.29, wonende te 3800 Sint - Truiden, Tichefrijlaan 7; i

-Mevrouw Onkelinx Catherine Wilhelmine, geboren te Mechelen-Bovelingen op 8 mei 1952, nationaal i

nummer 52.05.08-272.33, wonende te 3800 Sint - Truiden, Tichelrijiaan 7;

Zij waren aanwezig op de vergadering en hebben hun mandaat aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zevende besluit Lastgeving en mandaat

De vergadering geeft opdracht aan de notaris om het nodige te doen met het oog op de neerlegging op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en

de opmaak van de gecoördineerde statuten,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"D & D Accountants", met zetel te 3540 Herk de Stad, Diestsestraat 10 bus 1, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve

formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend beknopt uittreksel

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:.

- expeditie van de akte; gecoördineerde statuten; verslag raad van bestuur, staat van actief en passief,

verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i .. I % - :

Voorbehouden ett an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 26.06.2013 13222-0135-013
28/09/2012
ÿþ Mod POF 11.1

rite La In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11)101,1111111),

V

beh az Be

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 -09- 2012

HASSWiffiQ

Ondernemingsnr 0433.657.405

Benaming (voluit) : Steba

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tichelrijlaan 7, 3800 Sint-Truiden, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :herbenoemingen

Tekst :

Uit de notulen van de algemene vergadering en de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 10105/2012 blijkt letterlijk het volgende;

De vergadering stelt van dat na de huidige vergadering de mandaten van de bestuurders komen te vervallen en herbenoemt als bestuurder voor een termijn van 6 jaar om de mandaten te laten beëindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

- Rudy Plevoets, gedelegeerd bestuurder;

- Catherine Onkelinx, bestuurder

- Stef Plevoets, bestuurder.

De voltallige raad van bestuur besluit met unanimiteit te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder: de heer Plevoets Rudy.

Voor eensluidend uittreksel De gedelegeerd bestuurder Pievoets Rudy

Op de laatste blz. van ik é vermeiden :'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande persd(d)ri(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 26.07.2012 12351-0351-013
24/01/2012
ÿþOndememingsnr : 0433.657.405

Benaming Steba

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tichelrijlaan 7, 3800 Sint-Truiden, België

Onderwerp akte : verklaring omzetting toonderaandelen

Ingevolge het vrijwillig onderhands verzoek van de aandeelhouders van 19 december 2011 werden alle 9.432 bestaande toonderaandelen omgezet in aandelen op naam

De gedelegeerd bestuurder

Plevoets Rudy

Sint-Truiden, 21 december 2011

III

be a B st<

Mud 2.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

AECHTgANX VAN k00PHANDEL

*12022101*

2-"° 2ni2 HASSELT Griffie

i

F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlamoen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Mgnitenr helgt

04/07/2011 : HA070321
24/06/2010 : HA070321
27/07/2009 : HA070321
03/10/2008 : HA070321
25/09/2008 : HA070321
18/06/2007 : HA070321
04/08/2006 : HA070321
27/07/2006 : HA070321
06/07/2005 : HA070321
18/06/2004 : HA070321
04/06/2003 : HA070321
03/06/2003 : HA070321
26/07/2002 : HA070321
01/01/1993 : HA70321
01/01/1992 : HA70321
02/04/1988 : HA70321
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 19.07.2016 16344-0360-012

Coordonnées
STEBA

Adresse
TICHELRIJLAAN 7 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande