STEDENBOUWKUNDIGE - ARCHITECT SCHROIJEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEDENBOUWKUNDIGE - ARCHITECT SCHROIJEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.837.289

Publication

05/11/2012
ÿþ111

*1218 0140*

º%: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2

W3reegl LI dor

grl#rio

reohtbenk V. knOpllandal b TONGEREN

Z3-10-2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voet) : Stedenbouwkundige - Architect Schroijen

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Rotemerlaan 110

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 12 oktober 2012, geregistreerd te Maaseik op 15 oktober 2012, boek 545, blad 50, vak 8, zeven bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. inspecteur J. Haeldemians, blijkt dat:

De heer SCHROIJEN Sven, architect, geboren te Maaseik op twintig augustus negentienhonderd éénentachtig (nationaal nummer 81.0820-033.57), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Rotemerlaan 110.

Een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "Stedenbouwkundige - Architect Schroijen", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Rotemerlaan 1/0.

De vennootschap heeft tot DOEL:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd (100) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voomoemde heer SCHROIJEN Sven.

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er honderd (100) aandelen, elk volgestort ten belope van van twee derde (2/3), toegekend aan voomoemde heer SCHROIJEN Sven.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde heer SCHROIJEN Sven.

Iedere zaakvoerder is bevoegd cm alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

îyfi

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging' van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénen dertig december tweeduizend twaalf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om zeventien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 30.08.2015 15567-0108-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 19.08.2016 16456-0002-010

Coordonnées
STEDENBOUWKUNDIGE - ARCHITECT SCHROIJEN

Adresse
ROTEMERLAAN 1/0 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande