STEFAN BOLLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAN BOLLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.716.015

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 06.06.2013 13158-0557-012
22/12/2011
ÿþ*lii9asoa*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 2 -12- 2011

í/'iI

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : , 146_

Benaming

(voluit) : STEFAN BOLLEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lindenlaan 32 te 3630 Eisden-Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, op

zeven december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden en dat door:

1) De heer BOLLEN Stefan Leopold Maria, kantoordirecteur, van Belgische nationaliteit, geboren te Maaseik op elf februari negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw NOTELAERS Estella, hierna vermeld, wonende te 3630 Eisden-Maasmechelen, Lindenlaan 32.

2) Mevrouw NOTELAERS Estella, kleuterleidster, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op zeventien september negentienhonderd vierenzeventig, echtgenote van de heer BOLLEN Stefan, voornoemd, wonende te 3630 Eisden-Maasmechelen, Lindenlaan 32.

De heer en mevrouw BOLLEN-NOTELAERS zijn gehuwd te Maasmechelen op één augustus negentienhonderd achtennegentig, onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkcontract en waaraan geen wijzigingen zijn doorgevoerd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "STEFAN BOLLEN" en met zetel te 3630 Eisden-Maasmechelen, Lindenlaan 32.

Het kapitaal wordt bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één/ honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal. Het is bij de oprichting voor één/ derde volstort.

Doel:

de vennootschap heeft tot doel :

" Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap KBC Verzekeringen Verslegers bvba en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verkavelen van onroerende goederen, ongeacht of deze verrichtingen betrekking hebben op het maatschappelijk doel en ongeacht of deze verrichtingen de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen.

" Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen

meegedeeld.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze

rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van

Vennootschappen.

De vennootschap word bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke

personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders moeten samen minimum vijfenzeventig procent (75%) van het stemgerechtigd kapitaal

bezitten.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap Verslegers.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur (15.00 uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de

afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de veennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht " herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door KBC Verzekeringen.

Algemeen

De vennootschap verbindt er zicht toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap Verslegers te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen . van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

Het eerste boekjaar begint op zeven december tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend dertien om vijftien uur (15.00 uur), overeenkomstig de statuten.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen en beslissen één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen; zij kiezen tot deze functie: de heer BOLLEN Stefan, voornoemd; de zaakvoerder, zijnde de heer BOLLEN Stefan, voornoemd, is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Het zaakvoerderschap is bezoldigd.

De hoogte van de bezoldiging aan de zaakvoerder, wordt jaarlijks bekrachtigd door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf zeven december tweeduizend en elf , en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEFAN BOLLEN

Adresse
LINDENLAAN 32 3630 EISDEN

Code postal : 3630
Localité : Eisden
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande