STELLAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STELLAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.761.247

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Inbreng in natura van een bedrag van zes miljoen tweehonderd en zes duizend vijfhonderd éénentachtig euro (6.206.581,00 EUR) door de voornoemde echtgenoten MELLEMANS-HUYSMANS, waarvoor zes miljoen tweehonderd en zes duizend vijfhonderd éénentachtig (6.206.581) aandelen werden toegekend aan voormelde echtgenoten MELLEMANS-HUYSMANS. - Inbreng in natura van een bedrag van zeshonderd zesentachtig duizend negenhonderd vierenzestig euro (686.964,00 EUR) door de gewone commanditaire vennootschap  NENA INVEST , voornoemd, waarvoor zeshonderd zesentachtig duizend negenhonderd vierenzestig (686.964) aandelen werden toegekend aan de gewone commanditaire vennootschap  NENA INVEST , voornoemd. SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Deels in geld en deels in natura.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERCKEN & Co , met kantoor te 3500 Hasselt, Heidestraat 47 en vertegenwoordigd door de heer Wery Mercken, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft op 17 december 2014 het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 444 van het wetboek van vennootschappen. De conclusies van dat verslag luiden letterlijk als volgt:

 5. BESLUIT

Ondergetekende, BVBA MERCKEN & Co Burgerlijke vennootschap te Hasselt, verklaart inzake de inbreng in natura van aandelen ten gevolge van de oprichting van de NV Stellar overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van de onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

3. de inbreng gebeurt ten gevolge van de oprichting van de NV Stellar;

4. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5. Wij wensen erop te wijzen dat wij op de vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht geen volkomen controle hebben uitgevoerd. Wij hebben echter wel een beperkt nazicht uitgevoerd. Dit beperkt nazicht heeft geen elementen aan het licht gebracht die een significante invloed hebben op de waardering.

6. terzake wenst ondergetekende te vermelden dat de opdracht van ondergetekende er niet in

bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met

andere woorden, dat het controleverslag geen «fairness-opinion» omvat;

Op basis van de inbreng in natura ten gevolge van de oprichting van de NV Stellar te Beringen

worden 6.900.000 nieuwe, volledig volgestorte, aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

toegekend aan de vennoten van de NV Stellar en dit in verhouding tot hun inbreng in deze laatste

vennootschap.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden

bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Hasselt, 17 December 2014

(getekend)

BVBA MERCKEN & Co, Burgerlijke vennootschap

vertegenwoordigd door Wery MERCKEN, Bedrijfsrevisor (getekend)

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEID EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie (3) bestuurders, waarbij geldt dat de aandeelhouders van categorie A minstens 2 bestuurders leveren, en aandeelhouders van categorie B maximum 1 bestuurder levert. Het betrokken mandaat zal worden ingevuld door benoeming onder de kandidaten voorgedragen door dergelijke aandeelhouder(s) (maar enkel indien een dergelijke voordracht ook effectief gebeurt).

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn van ten hoogste zes (6) jaar en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één natuurlijk persoon aan te duiden die individueel bevoegd zal zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

1. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend, alsook door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, daartoe benoemd door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op dertig juni om elf uur.

TOELATING TOT DE VERGADERING:

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie (3) werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS:

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie (3) werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

OVERDRACHT VAN AANDELEN:

De overdracht van aandelen is aan geen beperking onderworpen, behoudens hetgeen dienaangaande bepaald is in eventuele aandeelhoudersovereenkomsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het geval van een overdracht van aandelen tussen de partijen, in overeenstemming met de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst, zullen de aandelen automatisch toegewezen worden aan de categorie van aandelen van de verkrijgende aandeelhouder. In geval van een overdracht van aandelen aan een derde partij, in overeenstemming met de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst, zullen zij categorie C aandelen zijn, tenzij deze aandeelhoudersovereenkomst of de statuten anders bepalen

In het geval van een kapitaalverhoging zullen nieuwe aandelen worden toegewezen van dezelfde categorie van aandelen als diegene die werden gehouden door de inschrijver voorafgaand aan zulke kapitaalverhoging. In het geval, voor de kapitaalverhoging, de inschrijver geen aandelen had, zullen de nieuwe aandelen categorie C aandelen zijn, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist op de wijze vastgelegd voor een statutenwijziging.

De rechten die verbonden zijn aan iedere categorie van aandelen worden verder omschreven in de aandeelhoudersovereenkomst en/of de statuten van de vennootschap

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een periode van zes jaren te rekenen vanaf heden:

1. De gewone commanditaire vennootschap  M-MANAGEMENT , met maatschappelijke zetel gevestigd te 3580 Beringen, Lummenseweg 83, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0550.488.361, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MELLEMANS Jo Robert Lucienne, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden;

2. Mevrouw HUYSMANS Elly Benedikta Renata, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden;

3. De gewone commanditaire vennootschap  NENA INVEST , voornoemd, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw NAGY Natalie, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan voor heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat de Raad van Bestuur geldig is samengesteld, verklaren de bestuurders geldig in vergadering bijeengekomen te zijn om over te gaan tot de benoeming van de voorzitter en van de gedelegeerd bestuurder(s).

Met eenparigheid van stemmen worden aangewezen tot volgende ambten:

- Voorzitter: De gewone commanditaire vennootschap  M-MANAGEMENT , voornoemd en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MELLEMANS Jo Robert Lucienne, voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- Gedelegeerd bestuurder(s):

1) De gewone commanditaire vennootschap  M-MANAGEMENT , voornoemd en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MELLEMANS Jo Robert Lucienne, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

2) Mevrouw HUYSMANS Elly Benedikta Renata, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

3) De gewone commanditaire vennootschap  NENA INVEST , voornoemd en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw NAGY Natalie, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurders worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Koen VERMEULEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met bankattest; verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor bij de inbreng in natura.

Coordonnées
STELLAR

Adresse
DIESTERSESTEENWEG 52 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande