STEMIE

Divers


Dénomination : STEMIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.725.571

Publication

04/02/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -01- 201it

HASSELT

~ritt~e

Voorn

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : y 3. eV". ~` ~- --

Benaming

(voluit) ; STEMIE

(verkort)

Rechtsvorm : BV ovv Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Guido Gezellestraat 48, 3582 Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Heden 27 december 2013 wordt tussen:

Mevrouw Put Annemie Ghislain , geboren te Hasselt op 14 maart 1967, wonende te Guido Gezellestraat 48 3582 Koersel, samen met ten minste één stille vennoot aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben verklaard hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt

I. Benaming --zetel  doel - duur

Artikel 1; Benaming:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap met als vennootschappelijke benaming "STEMIE".

Artikel 2: Zetel;

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Guido Gezellestraat 48, 3582 Koersel. De zetel kan, zonder

statutenwijziging, bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in

België. Iedere verplaatsing van de zetel wordt door de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad, De vennootschap kan bij beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijhuizen,

agentschappen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

-de thuisverpleging van zieke, hulpbehoevende of bejaarde personen, door verpleegkundigen en/of verpleegassistenten, daartoe erkend door het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekeringen, afgekort RIZIV;

-het ter beschikkingstellen van aile nodige werkmiddelen aan verpleegkundigen en/of verpleegassistenten; -het uitoefenen van verpleegkundige in ziekenhuizen, rusthuizen, en dit voor zieke op mentaal en fysisch vlak;

-het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig zijn om de bovenvermelde activiteiten uit te oefenen;

-het uitvoeren van verpleegkundige, het plannen en organiseren ervan in groepen of voor groepen; -het verstrekken van verpleegkundige diensten en producten ten huize van de patiënten;

-het verstrekken van deze diensten in groepsverband

-het verstrekken van verpleegkundige diensten, en de uitbating van een centrum voor het verstrekken van

verpleegkundige diensten;

-consultant voor bedrijven op het vlak van de verpleegkundige

-het coachen van mensen op vlak van verpleegkundige, organisatie van verpleegkundige;

-de verkoop en verkoop als tussenpersoon, verhuur en import en export van alle producten en materiaal

dienstig in de verpleging;

-de aankoop, het huren en invoeren van alle medische en paramedische apparatuur en begeleidende

accommodatie ten behoeve van verpleegkundigen en/of verpleegassistenten;

-de beroepsvervolmaking van verpleegkundigen en/of verpleegassistenten;

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de

verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden. -

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel

rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en risico van derden.

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. 4e.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel 4: Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 1 juli 2013.

IL Vennoten

Artikel 5: De enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. Zij Is hoofdelijk aansprakelijk.

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden, zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7: De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8: Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten als gevolg van een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag, uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III. Maatschappelijke kapitaal  Inbreng

Artikel 9: Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 3.000,00 euro. Het wordt volledig in geld volstort. De beherende vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volgestort.

IV. Bestuur Vertegenwoordiging  Controle

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De beherende vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11: Iedere beherende vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder. ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12: Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering.

Artikel 13: De algemene vergadering  rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over: benoeming en/of ontslag van nieuwe vennoten/zaakvoerders, vaststelling van de bezoldiging van de vennoten/zaakvoerders, het verlenen van kwijting overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst,

Artikel 14: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15: Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn inbreng,

Artikel 16: De algemene vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van juni om twintig uur Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen, Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden en dient ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging.

VI. Boekjaar Jaarrekening  resultaat

Artikel 17: Boekjaar:

Het bcekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

T

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de toepasselijke wetgeving op de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen.

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf één juli tweeduizend en dertien. De overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Artikel 18: Resultaat:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan, De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt.Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog cp de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding ais deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII. Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Artikel 19: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwame verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen,

Artikel 20: In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 22,

Artikel 21: In geval overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) inzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtkrijgende nog gedurende drie achtereenvolgende jaren (zestig maanden) een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf maanden voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermeide periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 22: In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich. terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 23: Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

IX. Bijzondere volmachten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Trommelaar 35, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelde en lasthebbers, am, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook (publicatie en dergelijke) ten laste van de vennootschap vallen.

Worden tot zaakvoerder, beherend vennoot benoemd; mevrouw Put Annemie Ghislain en zij aanvaardt haar mandaat voor onbepaalde tijd. Het mandaat is bezoldigd, tenzij anders beslist in de algemene vergadering;

Put Annemie Ghislain

zaakvoerder

TEGELIJKERTIJD NEERLEGGING VAN DE GEREGISTREERDE OPRICHTINGSAKTE

Coordonnées
STEMIE

Adresse
GUIDO GEZELLLESTRAAT 48 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande