STEVENS HOUTTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVENS HOUTTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.692.871

Publication

23/04/2014
ÿþ~

Mod Word 17.1

I [dl I j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R LMIt3ANKvanKUUI'MAnLjEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 0 APR. 201k

Griffie

Illllllllllpllllll

*iaoessza*

bel a.

BE

Sta

II

Ondernemingsnr : 0451.692.871

Benaming

(voluit) : STEVENS HOUTTECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Lindenberglaan 2030

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op zeventien maart tweeduizend veertien door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Borgloon op 19; MAART 2014 Boek 5/45 blad 61 vak 5 Ontvangen: VIJFTIG EURO De E.a, inspecteur adviseur, (getekend) VANHEER", blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STEVENS HOUTTECHNIEK, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Lindenberglaan 2030, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0451.692.871, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit

De vergadering merkt op dat de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van één januari tweeduizend en negen naar haar huidige zetel verkeerd gepubliceerd werd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zes mei tweeduizend en negen onder nummer 09064271, met name dat beslist werd de zetel te verplaatsen naar 3800 Sint-Truiden, Lichtenberglaan 2030 terwijl foutief gepubliceerd werd 3800 Sint-Truiden, Lindenberglaan 2030.

Tweede besluit

De voorzitter, de heer STEVENS Luc, voornoemd, overhandigt ondergetekende notaris een afschrift van het besluit van de bijzondere algemene vergadering dd. negentien december tweeduizend dertien, welk afschrift aan huidige akte gehecht blijft, tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van ZESHONDERD, VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 650.000,00) met de bedoeling om het bedrag van het netto-dividend ten bedrage, van VIJFHONDERD VIJFENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 585.000,00) bij wijze van kapitaaisverhoging op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend als volgt:

- de heer STEVENS Luc, voornoemd, ten bedrage van VIJFHONDERD NEGENTIEN DUIZEND HONDER DRIEËNDERTIG EURO VIERENDERTIG CENT (¬ 519.133,34);

- mevrouw LENAERTS Ariane, voornoemd, ten bedrage van HONDERD NEGENENTWINTIG DUIZEND HONDERD DRIEËNDERTIG EURO DRIEËNDERTIG EURO (¬ 129.133,33);

- de heer STEVENS Dieter, voornoemd, ten bedrage van DUIZEND ZEVENHONDERD DRIEENDERTIG: EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 1.733,33).

De vennoten verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek lnkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Derde besluit

De vergadering neemt kennis van:

- het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JO FRANÇOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer FRANÇOIS Jo, bedrijfsrevisor, dd. éénendertig januari tweeduizend veertien, welk verslag inzonderheid betrekking heeft op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste waarderingsmethoden, daarenboven geeft het aan of het resultaat van deze methode ten minste; overeenkomt met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en vermeldt, het welke werkelijke vergoeding ais tegenprestatie wordt verstrekt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r x

r

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag van de zaakvoerder dd. tien december tweeduizend dertien, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor,

De besluiten van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JO FRANÇOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer FRANÇOIS Jo, bedrijfsrevisor, dd. éénendertig januari tweeduizend veertien, luiden letterlijk als volgt:

"VII. BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde eveneens de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 23.400 aandelen aan een nominale waarde eveneens de fractiewaarde van ¬ 25,00 van de vennootschap BVBA STEVENS HOUTTECHNIEK waarvan toegekend aan de Heer STEVENS Luc, voornoemd 18.689 aandelen, aan Mevrouw LENAERTS Ariane, voornoemd 4.649 aandelen en aan de Heer STEVENS Dieter, voornoemd 62 aandelen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 31 januari 2014

(getekend)

Jo François

Bedrijfsrevisor",

Vierde besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIJFHONDERD VIJFENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 565.000,00) om het van ACHTTIEN DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.750,00) te brengen op ZESHONDERD EN DRIEDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 603.750,00) door inbreng in natura met uitgifte van DRIEËNTWINTJG DUIZEND VIERHONDERD (23.400) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de uitgifte.

Vijfde besluit

De vergadering beslist de voormelde inbreng in natura te aanvaarden en stelt vast dat ieder aandeel dat overeenstemt met de inbreng in natura volgestort is en dat de inbreng in natura bestaat uit vermogensaandelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten de DRIEENTWINTIG DUIZEND VIERHONDERD (23.400) nieuwe aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer STEVENS Luc, voornoemd, ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD NEGENENTACHTIG (18.669) nieuwe aandelen;

- aan mevrouw LENAERTS Ariane, voornoemd, VIERDUIZEND ZESHONDERD NEGENENVEERT1G (4.649) nieuwe aandelen;

- aan de heer STEVENS Dieter, voornoemd, TWEEËNZESTIG (62) nieuwe aandelen,

Zesde besluit

De vergadering stelt vast en verzoek ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van VIJFHONDERD VIJFENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 585.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZESHONDERD EN DRIEDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 603.750,00) vertegenwoordigd door VIERENTWINTIG DUIZEND HONDERD VIJFTIG (24.150) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Zevende besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de juiste zetel enerzijds en in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaaisverhoging die voorafgaat anderzijds, beslist de vergadering artikel 3. en 5. van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 3. De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Lichtenberglaan 2030; ,,.

Artikel 5. Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERD EN DRIEDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 603.750,00). Het is verdeeld in vierentwintig duizend honderd vijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde.".

Achtste besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende besluit

r r

` ~ 1Y

L

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDKANTOOR HUYGEN, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Bentincklaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0477.534.760, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale kast de formaliteiten inzake douane en accijnzen, enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Al de besluiten die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 17 maart 2014;

- afschrift besluit bijzondere algemene vergadering dd. 19 december2013;

- verslag bedrijfsrevisor dd. 31 januari 2014;

-verslag zaakvoerder dd, 10 december2013;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 28.06.2014 14241-0578-016
20/06/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 14.06.2013 13180-0178-016
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 30.06.2011 11240-0312-016
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 27.07.2010 10343-0370-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.07.2009 09473-0119-015
06/05/2009 : TG074871
01/07/2008 : TG074871
31/07/2007 : TG074871
28/06/2006 : TG074871
27/10/2005 : TG074871
21/06/2005 : TG074871
30/07/2004 : TG074871
11/08/2003 : TG074871
12/12/2002 : TG074871
04/07/2001 : TG074871
13/07/2000 : TG074871
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 20.07.2016 16342-0102-029

Coordonnées
STEVENS HOUTTECHNIEK

Adresse
LINDENBERGLAAN 2030 3800 ST-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande