STEYLS RAMEN EN DEUREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEYLS RAMEN EN DEUREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.047.226

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte

RECHTBANK va n KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

08 RU 2014

Griffie

Voor-behoude

aan hel

Beigiscl Staatsbk

111111111R1g1111t111111111111

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0462.047.226

(verkort):, Steyls Ramen en Deuren

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Elleboogstraat 25 - 3600 Hasselt

Onderwerp(en) akte: Kapitaaiverhoging - statutenwijziging te Hasselt

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont

op zesentwintig juni tweeduizend veertien, nog te registreren,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid

van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

Voorafgaande verklaring

De comparanten verklaren:

1. dat op datum van 14 mei 2014 in toepassing van artikel 537, 1° lid WIB 92 door de gewone algemene vergadering werd besloten tot

uitkering van tussentijdse

dividenden van

honderdachtennegentigduizend vierhonderdnegenenzeventig euro

drieënnegentig cent (198.479,93 e) aan nagemelde vennoten, in verhouding tot hun respectievelijke aandelenbezit, aan wie aldus voormeld bedrag bij wijze van bruto dividend werd uitgekeerd, met betaalbaarstelling van het dividend op 14 mei 2014.

2. dat de vennoten op 14 mei 2014 individueel principieel hebben toegezegd bij wijze van intentieverklaring om de netto dividenden van honderdachtenzeventigduizend zeshonderdéénendertig euro vierennegentig cent (178.631,94 e) integraal aan te wenden voor de intekening op de nagemelde kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB 92 zoals ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, conform het eerste agendapunt.

3. Dat dit uitgekeerde dividend overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves zoals ze blijken uit de jaarrekening per 30 juni 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 28 december 2012.

4. De comparanten verklaren bij deze dat de betaling van de - naar aanleiding van de uitgekeerde dividenden - verschuldigde roerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'voorheffing, cfr. artikel 85 WIB is geschied binnen de wettelijk voorziene termijn.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de Heer Benny Wouters, bedrijfsrevisor kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Generaal Lemanstraat 16 opgemaakt op 20 mei 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de NV STEYLS RAMEN EN DEUREN betreft de schuldvordering van de aandeelhoudersinbrengers, voor een totaalbedrag van 178.631,94 e.

Deze vordering is ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 198.479,93 e van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders voor inhouding van een roerende voorheffing van 10% welke neerkomt cp 178.631,94 E netto dividend.

De inbreng kadert ln de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 1096 overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 WIE 92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 178.631,94 e, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp,van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als vergoeding van de inbreng in natura zullen er geen nieuwe aandelen van de NV STEYLS RAMEN EN DEUREN worden uitgegeven.

Wij wil/en er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt 20 mei 2014.

Wouters Benny.

Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging cfr artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met

honderdachtenzeventigduizend zeshonderdéénendertig euro

vierennegentig cent (178.631,94 e) om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro zes cent (74.368,06 e) op tweehonderddrieënvijftigduizend (253.000,00 e) euro door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, zonder uitgifte van aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Inbreng.

De Heer STEYLS René Jozef Ghislain, wonende te 3500 Hasselt, Elleboogstraat 25 verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderdachtenzeventigduizend zesendertig euro vijftig cent (178.036,50 £) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De Heer STEYLS Jos Maria Valentin, wonende te 3500 Hasselt, Uilstraat 13 verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderdvijfennegentig

vierenveertig (595,44 E) willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op

euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van de hiervoor vermelde tussentijdse toegekende dividenden.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderddrieënvijftigduizend (253.000,00 e) euro.

b) Wijziging van artikel 5 eerste alinea van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 eerste alinea van de statuten als volgt te wijzigen :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt

tweehonderddrieënvijftigduizend (253.000,00 E) euro. en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten aan te passen aan de diverse wetswijzigingen en deze te coördineren. Artikel 28 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering van de aandeelhouders één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars vormen een college.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat elle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad bijk B - vArvoir) .,

. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.'

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan de raad van bestuur om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag

bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuur, gecoördineerde statuten. (get.) Notaris Vanhelmont.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.t.

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2014 : HA097573
09/01/2015 : HA097573
20/02/2013 : HA097573
30/12/2011 : HA097573
04/10/2011 : HA097573
04/11/2010 : HA097573
09/11/2009 : HA097573
30/12/2008 : HA097573
18/09/2007 : HA097573
02/10/2006 : HA097573
08/08/2005 : HA097573
19/07/2005 : HA097573
03/08/2004 : HA097573
20/08/2003 : HA097573
26/07/2002 : HA097573
07/07/2000 : HA097573
05/07/2000 : HA097573
12/05/1999 : HA097573
18/01/2016 : HA097573

Coordonnées
STEYLS RAMEN EN DEUREN

Adresse
ELLEBOOGSTRAAT 25 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande