STICKY FINGERS CAFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STICKY FINGERS CAFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.393.314

Publication

15/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/03/2012
ÿþMoa wort) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

14 -03- 2012

HA 0.717

nue

111111111

" iaosasez

Ondernemingsnr : O 8 i4 4 29 3 3-44

Benaming

(voluit) : STICKY FINGERS CAFÉ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luikerstraat 821002, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 12 maart 2012, neergelegd op de griffie védr registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer STRAUWEN Gert Johan Francis, geboren te Sint-Truiden op 2 januari 1969, NN 69.01.02 21715, IK 591-1475499-37, ongehuwd, wonende te 3850 Nieuwerkerken (blijer), Grotestraat 329,

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIFE SCIENCES CONSULTING, waarvan de zetel gevestigd is te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0471.558.867, RPR Hasselt.

Opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt op 23 maart 2000, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 april daarna, onder nummer 20000407353; waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder, de heer MOTMANS Kris Joseph Rosa, geboren te Hasselt op 17 mei 1969, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 155; benoemd tot deze functie in voormelde oprichtingsakte de dato 23 maart 2000.

Volmacht

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIFE SCIENCES CONSULTING voornoemd sub 2 wordt alhier vertegenwoordigd door de heer STRAUWEN Gert, ingevolge onderhandse volmaoht.

- met maatschappelijke benaming: STICKY FINGERS CAFÉ.

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Luikerstraat 82/002.

- met ais doel:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Voor eigen rekening, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met die doel in verband staan de die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Voor eigen rekening, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ~

i, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bi lâgën bij liëtoéTgiseli taatsbTád = 26/ÜN/26T2 - Annexes du Moniteur belge

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar' maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in duizend (1.00) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer STRAUWEN Gert ten bedrage van 14.880,00 euro waarvoor hij 800 aandelen verkreeg en waarvan 4.960,00 euro volstort werd en door de bvba LIFE SCIENCES CONSUL-MG ten bedrage van 3.720,00 euro waarvoor zij 200 aandelen verkreeg en waarvan 1.240,00 euro volstort werd. De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Record Bank met nummer BE60 6528 2257 8270, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn volgestort ten belope van 113,

- met jaarlijkse algemene vergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur), eerste jaarvergadering in 2014,

- met boekjaar: van 01101 tot 31/12, eerste boekjaar tot 3111212013.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer STRAUWEN Gert, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste eenitwintiigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 maart 2012.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

- Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants bvba, Luikersteenweg 57-59, 3800 Sint-Truiden, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B,T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STICKY FINGERS CAFE

Adresse
LUIKERSTRAAT 82, BUS 002 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande