STOCKMANS-RESSELER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STOCKMANS-RESSELER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.839.419

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 01.08.2014 14383-0521-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.08.2012 12453-0033-010
05/09/2011
ÿþ Mod 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 II II III III I' 11 1II iw

*11136507"

Nfercetecd tee §riee d~r

Rechtbank van Kaopha.nclef

te Leuven, U?. d~ ~~~o ~~~~ ;L~:~ c:~-; ç?~ ,

Griffie

Ilijla-ger$ij 11ët Betisreh Stujtsbla-ci - OS/09/Z02 r= Annexes du Moniteur bblgë

Ondernemingsnr : 0822.839.419

Benaming

(voluit) Stockmans-Resseler bvba

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Mechelsevest 14 bus 201

Onderwerp akte : stw bvba

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, met zetel te Genk, Berglaan 11, op 18 augustus 2011 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vijf blad geen verzending te Genk op 18 augustus 2011, boek 5/135 blad 37 vak 5, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Ontvanger (get.) Vandenborre A.L., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Overbrenging, met ingang van heden, van de zetel van de vennootschap naar 3680 Maaseik, Hellekamp 8.

2) Wijziging van de statutaire doelbepaling, door vervanging van de doelbepaling door het volgende:

"De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekeninghoudend met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepswan-'sprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumpresataties;

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomo-'datie voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves om alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goede huisvader.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

Het oordeelkundig beheer van het vermogen en het inkomen van de vennootschap als een goede huisvader, en het veilig stellen ervan, overeenkomstig het investerings-beleid dat door de vennoten voorafgaand in unaniem akkoord is uitgetekend. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken, zonder dat deze evenwel het burgerlijke karakter van de vennootschap in het gedrang mogen brengen en zonder dat het aanleiding kan geven tot om het even welke commerciële activiteit.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van geneeskundig Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

3) Ingevolge de doelwijziging omzetting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4) Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van twintig jaar ingaande op heden van mevrouw RESSELER Sarah, wonende te 3680 Maaseik, Heilekamp 8.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vaststelling dat dit mandaat onbezoldigd zal zijn.

5) Omzetting van de duur van de benoeming van de huidige zaakvoerder de heer Stockmans Gert in een benoeming voor de duur van twintig jaar ingaande op heden

6) Vervanging van de volledige statutentekst door de verder in deze akte opgenomen tekst, zonder daarbij inhoudelijk te tornen aan de naam, de zetel, het doel, het kapitaal, bestuur, boekjaar, jaarvergadering, jaarrekening, eventueel rekening gehouden met de eerder genomen beslissingen, om de statuten aan te passen aan de deontologische verplichtingen van een artsenvennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

gecoördineerde statuten

- uitgifte van voormelde akte

" Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STOCKMANS-RESSELER

Adresse
HEILEKAMP 8 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande