STORM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STORM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.388.655

Publication

08/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0877,388.655 " Benaming (voluit) : Storm

ELGE 914

TSSLAD

Neergetegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, Md, Tongeren

25 -08- 2014

lle Grif fie

arifflor

vi ONITEUR

behc aat Bel! Staa

1111 i11 I'11 ll1I I1 1i II11 01 -09-1SCH STA

*14166488*



(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Winterdijkweg 57

3950 Boche

Onderwerp akte :ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, geassocieerde notaris, te Lommel op 21 augustus 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STORM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3950 Bocholt, Winterdijkweg 57, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen alsook van de tussentijds& staat van 30 juni 2014.

De conclusie van het verslag van "EDO Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een C'VBA te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, vertegenwoordigd door de heer MOLENAERS Stefan, bedrijfsrevisor, wordt hierna letterlijk overgenomen:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA STORM met zetel te 3950 Bocholt,i Winterdijkweg 57, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend; met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.654.112,67. EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 2.638.549,02 EUR. In toepassing van artikel 181 van hef Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte,: zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien: van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen J'Il erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 261.994,90 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door" de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de:: vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader' van de voorgenomen ontbinding van de BVBA STORM en mag niet voor andere doeleinden worden. gebruikt.

Hasselt, 20 augustus 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAE.RS"

Wettigheidsverldaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het besta an en de:. externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met: toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot` vrijwillige ontbinding, gehouden is, met name na gemelde verslagen:

- verslag van de zaakvoerders;

- de staat van activa en passiva;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Tweede beslis in_ - Ontbindin. en sluitin van de vereffenin in één akte

De vergadering verklaart dat ingevolge het stopzetten van de activiteiten een vroegtijdige ontbinding van de vennootschap wenselijk is.

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 21 augustus 2014.

Overeenkomstig de Wet van 19 maart 2012 wordt de vennootschap ontbonden en vereffend in één akte. De vergadering stelt vast dat:

- de vennoten op de vergadering aanwezig zijn;

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens kosten van onderhavige vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris), en provisies voor de te betalen belastingen. De vergadering verklaart dat de kosten van onderhavige vereffening van de vennootschap en de te betalen belastingen, zoals vermeld op de staat van activa en passiva, reeds betaald ; werden.

Aldus stelt de algemene vergadering op basis van deze elementen vast dat er geen te vereffenen passiva meer zijn. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

- er geen vereffenaar is benoemd;

dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf, zoals blijkt uit het derde ; besluit hierna;

- het vermogen van de vennootschap aldus uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten voormeld;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het stopzetten van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 ; van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Derde beslissing - Goedkeuring rekeningen van de vereffening - Overname resterend actief

De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De vennoten, voornoemd en aanwezig, verklaren, aile activa en rechten van de vennootschap op basis; van voormelde staat van actief en passief de dato 30 juni 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting en voorziene liquidatiekosten, ook deze die eventueel zullen ontstaan na de sluiting van de vereffening, integraal voor hun rekening te nemen.

Vierde beslisen -Vaststelling beëindilin mandaat zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, te weten

-Mevrouw VANDERVEKEN Patricia Maria Guy, geboren te Leuven op 16 februari 1969, wonende te 3460 Bekkevoort, Dennenstraat 5B en;

-De heer VAN VLIERDEN Stef, geboren te Genk op 7 september 1995, wonende te 3460 Bekkevoort, Dennenstraat SB.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid. Vijfde beslissing - Sluiting van de vereffening

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf 21 augustus 2014.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door mevrouw VANDERVEKEN Patricia, voornoemd.

Zesde beslissing - Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan mevrouw VANDERVE10EN Patricia, voornoemd, tot uitvoering van de genomen besluiten.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan een aangestelde van "Foederer DFK Accountants" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de ' vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

,:w; Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor-liehotielen aan het Selgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.. ........

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van het

bestuursorgaan en 4) verslag van de bedijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþMod Word 11.1

2014

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG

Nesrgeiegc3 ier g~itfie dal

Erechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 9 -0i-

B. LGISCH STAATSB

2 7 -12- 2013

De k-loofdgriffier~ riffie

Ondernemingsnr : 0877.388.655

Benaming

(voluit) : STORM

(verkort) :

~1C1:7: L:«:e

I

4017027

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winterdijkweg 57, 3950 Bocholt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomend zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 december 2013 blijkt:

De algemene vergadering beslist te benoemen tot bijkomend zaakvoerder voor onbepaalde duur en dit met

ingang vanaf heden:

- Stef Van Vlierden, wonende te 3460 Bekkevoort, Dennenstraat 5B,

Vanderveken Patricia,

Zaakvoerder

~

4:1-1

~

~

e

>11.04

...

o

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.08.2013 13486-0144-014
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0278-014
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 26.08.2011 11438-0209-014
23/05/2011
ÿþ Mart 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONG REN

1 1 r() 2011 ,

_ //

De hoofdgriffier, Griffie ~` C/

11111111111111111111111111111111 IIII 1111111111111

" iionase"

Ondernemingsnr : 0877.388.655 Benaming

(voluit) : Storm

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winterdijkweg 57, 3950 Bocholt

Onderwerp akte : Eervol ontslag voorlopige bewindvoerder en benoeming

Uit de notulen van de buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 14/12/2010 blijkt:

1. chr. Van Vlierden Jos wordt ontheven van zijn taak als voorlopige bewindvoerder en wordt uitgebreid gehuldigd voor zijn verantwoordelijke taak in moeilijke omstandigheden.

2. Er wordt beslist navolgend persoon te benoemen tot nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur en diij

met ingang vanaf heden: " - Vanderveken Patricia, wonende te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan_165

Vanderveken Patricia,

zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Mpniteur belge

Opde laatste blz. van Luik B vermelden _.......__......---_.. hoedanigheid per o(o)n(en)

eiden : Recto : Naam en van de instrumenterende notaris, hetzij van de ers4

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10476-0285-014
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 28.08.2009 09649-0351-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 23.07.2008 08437-0246-014
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 29.08.2007 07626-0146-013

Coordonnées
STORM

Adresse
WINTERDIJKWEG 57 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande