STROOMINVEST CULTUUR INVESTERINGSFONDS LIMBURG, AFGEKORT : STROOMINVEST

Divers


Dénomination : STROOMINVEST CULTUUR INVESTERINGSFONDS LIMBURG, AFGEKORT : STROOMINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.484.286

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 17.06.2013 13190-0344-043
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 12.06.2012 12176-0474-043
17/01/2011
ÿþMod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



RECHTBANK VAN KOOFFlANOE:

0 5 -09- 2011

l" #ASS~Tffie



Ondernemingsnr : 4 2 3 L. .l 3 4. te C

Benaming

(voluit) : STROOMINVEST CULTUUR INVESTERINGSFONDS LIMBURG

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 3500 Hasselt, Kunstlaan 18

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt met standplaats Kermt, op 23 december 2010,1

blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT DER OPRICHTERS:

1/De naamloze vennootschap "LIMBURGSE RECONVERSIE-MAATSCHAPPIJ", afgekort "LRM", met zetel;

te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer

" 0452.138.972 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0452.138.972, gerechtelijk! arrondissement Hasselt.,

2/De vereniging zonder winstoogmerk "LIMBURGSE ECONOMISCHE RAAD", afgekort "L.E.R.", met zetel: te 3500 Hasselt, Kunstlaan 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.405.839 en: met nationaal nummer 0407.405.839, gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De vereniging zonder winstoogmerk "LIMBURGSE ECONOMISCHE RAAD", heeft zich als:

gecommanditeerde vennoot hoofdelijk met de vennootschap verbonden. "

De naamloze vennootschap "LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ" heeft zich als stille vennoot!

met de vennootschap verbonden tot beloop van haar inbreng. "

RECHTSVORM: commanditaire vennootschap op aandelen.

NAAM: "STROOMINVEST CULTUUR INVESTERINGSFONDS LIMBURG", afgekort "STROOMINVEST". ZETEL: 3500 Hasselt, Kunstlaan 18.

DOEL:

1. Specifieke activiteiten

De vennootschap stelt zich tot doel:

AIDe vennootschap is een investeringsvennootschap die zich in het kader van regionale economische: ontwikkeling en talentontwikkeling primair tot doel stelt risicokapitaal te investeren in culturele: doelondememingen/ondernemers met markt- en winstpotentieel en met een exploitatiezetel in Limburg. Het: fonds richt zich in eerste instantie naar culturele ondernemers in een groeifase (tussen de start- en: expansiefase) maar eveneens naar startende ondernemers (minder dan drie jaar).

Verder wil de vennootschap een belangrijke hefboomfunctie vervullen naar andere financieringskanalen zoals de Vlaamse Culturele Investeringsmaatschappij Cultuurinvest Vlaanderen, banken en privé-investeerders.

Tot slot is het tevens de opzet in te zetten op coaching van voornoemde culturele ondernemingen en; ondernemers via bijvoorbeeld managementondersteuning en professionalisering. Het betreft enerzijds de individuele ondersteuning en advisering op maat door de investeringsmanager aan wie het investeringsdossier; wordt toegewezen. Anderzijds via concrete opleidingsinitiatieven.

BIHet toestaan van financieringen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het event welke vorm.

C/Het verwerven van participaties, onder om het even welke vorm, in bestaande of op te richten! rechtspersonen en vennootschappen.

D/Het intekenen op in aandelen converteerbare obligaties of waaraan een intekenkaart verbonden is of warrants.

E/Het stimuleren, plannen, coördineren, coachen en ontwikkelen van en de investering in rechtspersonen,' ondernemingen of particulieren, in de meest ruime zin.

Il. Algemene activiteiten "

AfZich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan,: hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

B/In de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden! zijn aan kredietinstellingen.

CIHet verlenen van adviezen en diensten van financiële, technische, commerciële, fiscale, juridische, .boekhoudkundige -.of.-administratieve aard,.- in- de._ meest ...ruime_zin,__.met__uitzondering. van.. adviezen_ .inzake: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

*11008090*

Vc behc iu

aar Bekr Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies.

E/Het in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa en overige intellectuele eigendomsrechten.

F/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen van ondernemingen waarin de vennootschap participeert en/of financiert.

G/ Auditing.

III.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR), verdeeld in tweeënzestig (62) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting: volledig.

ALGEMENE JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand mei om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Eerste boekjaar van de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

De vennootschap neemt aile handelingen en verbintenissen over vanaf 1 oktober 2010 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINST, RESERVERINGEN:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan Is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

BESTUUR:

Artikel twaalf  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerder(s), die beherend vennoot moet(en) zijn.

Benoeming statutaire zaakvoerder:

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de vereniging zonder winstoogmerk LIMBURGSE ECONOMISCHE RAAD, afgekort L.E.R., met zetel te 3500 Hasselt, Kunstlaan 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0407.405.839 en met nationaal nummer 0407.405.839, gerechtelijk arrondissement Hasselt, voor wie haar vaste vertegenwoordiger aanvaardt, te weten: de heer Marc VANDEPUT, kantoorhoudend op de zetel van de LER te 3500 Hasselt, Kunstlaan 18.

Haar bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel dertien  bevoegdheden zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Artikel vijftien  vertegenwoordiging van de vennootschap  dagelijks bestuur

Behoudens delegatie van bevoegdheden, zoals bepaald hierna, wordt de vennootschap, in en buiten rechte, vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere personen. Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. In geval van delegatie van het dagelijks bestuur, bepaalt/bepalen de zaakvoerder(s) de vergoeding die aan deze functie is verbonden. De persoon belast met het dagelijks bestuur, kan aan een lasthebber zijn bevoegdheid voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen of subdelegeren.

De zaakvoerder(s) is/zijn gemachtigd bijzondere gemachtigden te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel zestien  opdrachten

A/ INVESTERINGSCOMITÉ

1.Installatie Investeringscomité

De leden van het Investeringscomité worden benoemd en ontslagen door de zaakvoerder(s) met unanimiteit van stemmen. De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen tevens met unanimiteit van stemmen de duur van hun mandaat alsmede de eventuele bezoldiging welke desgevallend zal worden toegekend aan de leden van het Investeringscomité.

Het Investeringscomité zal steeds in de volgende verhouding zijn samengesteld:

A. De Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg;

B.Eén lid benoemd op voordracht van het kabinet van de Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg; C.Eén lid benoemd op voordracht van de naamloze vennootschap LRM;

D.Eén lid benoemd op voordracht van de stichting LIMBURG STERK MERK;

E.Eén lid benoemd op voordracht van de vereniging zonder winstoogmerk Limburgse Economische Raad; F.De Investmentmanager Cultuur van de Vennootschap;

G.Maximaal vier (4) onafhankelijke externe leden;

tenzij er geen lid wordt voorgedragen door D en F.

Naast voormelde samenstelling, zullen de bijeenkomsten van het Investeringscomité - afhankelijk van en in functie van de geagendeerde investeringsprojecten - tevens met een raadgevende stem worden bijgewoond door de desgevallend voor de betreffende projecten aangestelde experts en/of coaches.

2.Werking Investeringscomité

Het Investeringscomité komt bijeen in functie van de noodzaak.

Een agenda en verslag wordt telkens opgemaakt en ondertekend door de aanwezige of vertegenwoordigde leden van het Investeringscomité.

Het Investeringscomité informeert de zaakvoerder(s) over haar beslissingen en de actuele stand van zaken in het algemeen, telkens uiterlijk één week voor de bijeenkomsten van de zaakvoerder(s) of telkens wanneer de omstandigheden (hoogdringendheid, omvang of belangrijkheid) dit vereisen.

Het Investeringscomité kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd is.

De besluiten van het Investeringscomité worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

3.Bevoegdheden Investeringscomité

De investeringsbeslissingen beperkt tot een bedrag van maximaal vijfenzeventigduizend euro (75.000,00

EUR) per investering, waarbij deelverrichtingen voor eenzelfde investering worden samengeteld.

Voormelde investeringsbeslissingen kunnen autonoom worden genomen door het Investeringscomité,

binnen voormelde grenzen, zonder dat een voorafgaande inhoudelijke goedkeuring in hoofde van de

zaakvoerder(s) hiertoe is vereist. De besluitvorming door het Investeringscomité zal weliswaar plaatsvinden na

verplichte voorafgaande (niet-bindende) adviesverlening dienaangaande door de Investmentmanager van de

vennootschap.

De overige investeringsbeslissingen welke voormeld bedrag overschrijden, ressorteren onder de

beslissingsbevoegdheid van het Directiecomité.

Het rechtsgeldig ondertekenen en uitvoeren van alle documenten, overeenkomsten, akten, notulen en

handelingen ter uitvoering van de door haar genomen investeringsbeslissingen zoals bepaald in punt A en D.

Deze bevoegdheid wordt door het Investeringscomité rechtsgeldig uitgeoefend bij wijze van het gezamenlijk

optreden van twee van haar leden.

Het rechtsgeldig ondertekenen en uitvoeren van alle documenten, overeenkomsten, akten, notulen en

handelingen ter uitvoering van de door de zaakvoerder(s) of het Directiecomité genomen

investeringsbeslissingen en beslissingen in het algemeen. Deze bevoegdheid wordt door het Investeringscomité

rechtsgeldig uitgeoefend bij wijze van het gezamenlijk optreden van twee van haar leden.

Het opvolgen en bijsturen van de diverse verrichte investeringen - voor zover dit slechts een beperkte

impact heeft en valt binnen de geest van de genomen beslissingen van de zaakvoerder(s) respectievelijk het

Investeringscomité of Directiecomité - waaronder de dagelijkse briefwisseling, het verlenen van uitstel van

terugbetaling voor een termijn van maximaal één (1) jaar en voor een maximaal bedrag ten belope van

vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

Het Investeringscomité kan dienaangaande bijzondere volmachten (sub)delegeren.

B/ DIRECTIECOMITÉ

1.Installatie Directiecomité

De leden van het Directiecomité worden benoemd en ontslagen door de zaakvoerder(s) met unanimiteit van

stemmen. De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen tevens met unanimiteit van stemmen de duur van hun mandaat

alsmede de eventuele bezoldiging welke desgevallend zal worden toegekend aan de leden van het

Directiecomité.

Het Directiecomité zal steeds in de volgende verhouding zijn samengesteld:

A.De Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg;

B.Eén lid benoemd op voordracht van het kabinet van de Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg;

C.Twee (2) leden benoemd op voordracht van de naamloze vennootschap LRM;

D.Eén lid benoemd op voordracht van het financieringsfonds Cultuurinvest Vlaanderen;

E.Eén lid benoemd op voordracht van de vereniging zonder winstoogmerk Limburgse Economische Raad;

F.Eén lid benoemd op voordracht van de stichting van openbaar nut Limburg Sterk Merk.

G.Eén (1) lid op voordracht van de Bestendige Deputatie, namelijk de directeur MENS;

H.Maximaal vier (4) onafhankelijke externe leden;

tenzij er geen lid wordt voorgedragen door D en F.

Naast voormelde samenstelling, zullen de bijeenkomsten van het Directiecomité - afhankelijk van en in

functie van de geagendeerde investeringsprojecten - tevens met een raadgevende stem worden bijgewoond

door de desgevallend voor de betreffende projecten aangestelde experts en/of coaches.

2.Werking Directiecomité

Het Directiecomité komt minstens eenmaal per kwartaal bijeen of desgevallend in functie van de noodzaak

frequenter.

Een agenda en verslag wordt telkens opgemaakt en ondertekend door de aanwezige of vertegenwoordigde

leden van het Directiecomité.

Het Directiecomité informeert de zaakvoerder(s) over haar beslissingen en de actuele stand van zaken in

het algemeen, telkens uiterlijk één week voor de bijeenkomsten van de zaakvoerder(s) of telkens wanneer de

omstandigheden (hoogdringendheid, omvang of belangrijkheid) dit vereisen.

Het Directiecomité kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van haar leden

tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd is.

De besluiten van het Directiecomité worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

3. Bevoegdheden Directiecomité

A.De bewerkingen van dagelijks bestuur;

B.De investeringsbeslissingen boven een bedrag van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR) per

investering, waarbij deelverrichtingen voor eenzelfde investering worden samengeteld.

Voormelde investeringsbeslissingen kunnen autonoom worden genomen door het Directiecomité, binnen

voormelde grenzen, zonder dat een voorafgaande inhoudelijke goedkeuring in hoofde van de zaakvoerder(s)

hiertoe is vereist.

C.Het opvolgen en bijsturen van de diverse verrichte investeringen, dewelke niet onder de bevoegdheid van

het Investeringscomité vallen.

D.Het vastleggen en goedkeuren van de jaarlijkse operationele en investeringsbudgetten, alsmede de

investeringsstrategie van de vennootschap.

E.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap;

F.Personeelsgebonden aangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

G.Voorstel aan de algemene vergadering tot benoeming commissaris;

H.Het rechtsgeldig ondertekenen en uitvoeren van alle documenten, overeenkomsten, akten, notulen en handelingen ter uitvoering van de door haar genomen beslissingen. Deze bevoegdheid wordt door het Directiecomité rechtsgeldig uitgeoefend bij wijze van het gezamenlijk optreden van twee van haar leden.

Het Directiecomité kan dienaangaande bijzondere volmachten (sub)delegeren.

CI AUDITCOMITÉ

Het bestuursorgaan kan, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité, worden bepaald door het bestuursorgaan.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan het bestuursorgaan, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMINGEN:

1.De aldus benoemde zaakvoerder neemt de hierna volgende beslissingen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1.Benoeming leden Investeringscomité

Volgende personen worden door de zaakvoerder benoemd tot leden van het Investeringscomité, voor een termijn ingaande vanaf 23 december 2010 om te verstrijken op de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zestien:

A.De Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg: de heer Gilbert VAN BAELEN;

B.Eén lid benoemd op voordracht van het kabinet van de Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg: mevrouw An MOONS;

C.Eén lid benoemd op voordracht van de naamloze vennootschap LRM: de heer Tom AERTS;

D.Eén lid benoemd op voordracht van de stichting LIMBURG STERK MERK: de heer Jean Paul COENEN; E.Eén lid benoemd op voordracht van de vereniging zonder wintsoogmerk LER: de heer Marc VANDEPUT; F.De Investmentmanager Cultuur van de Vennootschap: de heer Joeri STOOP.

De zaakvoerder besluit voorlopig niet over te gaan tot de benoeming van onafhankelijke externe leden. 2.Benoeming leden Directiecomité

Volgende personen worden door de zaakvoerder benoemd tot leden van het Directiecomité, voor een termijn ingaande vanaf 23 december 2010 om te verstrijken op de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zestien:

A.De Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg: de heer Gilbert VAN BAELEN;

B.Eén lid benoemd op voordracht van het kabinet van de Gedeputeerde Cultuur Provincie Limburg: mevrouw An MOONS;

C.Twee leden benoemd op voordracht van de naamloze vennootschap LRM: de heer Stijn BIJNENS en de heer Theo DONNE;

D.Eén lid benoemd op voordracht van het financieringsfonds Cultuurinvest Vlaanderen: wordt voorlopig niet benoemd;

E.Eén lid benoemd op voordracht van de stichting van openbaar nut Limburg Sterk Merk: de heer Jean-Paul COENEN;

F.Eén lid benoemd op voordracht van de vereniging zonder winstoogmerk Limburgse Economische Raad: de heer Marc VANDEPUT.

G. Eén lid benoemd op voordracht van de Bestendige Deputatie: de directeur MENS, de heer Tom VAN THIENEN.

De zaakvoerder besluit voorlopig niet over te gaan tot de benoeming van onafhankelijke externe leden.

2.Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

3.Tot bijzondere gevolmachtigden worden benoemd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van de voornoemde naamloze vennootschap LRM, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555:

a)Mejuffrouw Petra WEYENS, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Larestraat 5; b)De heer Theo DONNÉ, wonende te 3630 Maasmechelen, Jozef Smeetslaan 223.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vóór registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris, Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

- bankattest;

- volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.03.2015, NGL 18.08.2015 15439-0181-042

Coordonnées
STROOMINVEST CULTUUR INVESTERINGSFONDS LIMBU…

Adresse
KUNSTLAAN 18 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande