STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN, AFGEKORT : RYVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN, AFGEKORT : RYVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.206.287

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0248-014
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i X12.2013

CH STAATS

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN`

2 -12- 2013

3

;LGIS

3E

i T EUR BEL

nii'J l\

BLAD

[3rilfre

na Hnnfri9riffier.

Ondernemingsnr : 0451.206.287

Benaming

(voluit) : STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN

(verkort) : RYVAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Pastorijstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN", afgekort "RYVAN" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3640 Kinrooi, Pastorijstraat 5, verleden voor notaris Bart' VAN DER MEERSCH te BREE op 10 december 2013 blijkt:

1. Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro. Het maatschappelijk, kapitaal uitgedrukt in franken beloopt zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,00 BEF). Na de, omzetting bedraagt het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent" (18.592,01 ¬ ). Het aantal aandelen en de eraan verbonden rechten en verplichtingen worden niet gewijzigd door deze beslissing.

2. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. De rechten en verplichtingen van de aandeelhouders worden hierdoor niet in het gedrang gebracht. Aldus vertegenwoordigt; ieder aandeel een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal.; Het bestaand aantal aandelen en de eraan verbonden rechten en verplichtingen worden niet gewijzigd door: deze beslissing.

3. Besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van vijfenveertigduizend euro (45.000,00 ¬ ), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (63.592,01 E), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde zevenhônderd vijftig (750) aandelen met ieder een fractiewaarde van één{zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal, en dit alles onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB). Deze kapitaalverhoging zal volstort worden ten belope van honderd procent, (100%). Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

4. Inschrijving en volstorting op deze kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de fnanciële.

toestand en van de statuten van de vennootschap, en die verklaart in te schrijven op deze kapitaalverhoging.

Het genoemde bedrag van in totaal vijfenveertigduizend euro (45.000,00 ¬ ) is volledig voistort in speciën.

" 5. Vaststelling van de verwezenlijking van deze kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt notaris Bart Van Der Meersch akte te nemen van het feit dat de, voormelde kapitaalverhoging van vijfenveertigduizend euro (45.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro; één cent (63.592,01 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde zevenhonderd vijftig (750)', aandelen met ieder een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het maatschappelijk! kapitaal.

6. Aanpassing van de statuten aan de voorgaande besluiten en aan de huidige vennootschapswetgeving

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, in acht genomen de voorgaande vaststellingen en besluiten, en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 15 juli 2013, de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen,

De statuten van de vennootschap luiden thans als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij l ét Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.1 NAAM: De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de naam "STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN", afgekort "RYVAN".

2J DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 15 oktober 1993.

3.l MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooí, Pastorijstraat

5.

4./ DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in België en In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De studie en de planning van konstrukties in de bouwnijverheid in de meest ruime betekenis van het woord. Hierin wordt ondermeer begrëpen: de studie, het ontwerpen, het ontwikkelen, het adviseren, het berekenen en tekenen van staalkonstrukties alsmede de organisatie en begeleiding der werken in de bouwsector in het algemeen en in de staalbouw in het bijzonder.

Zij zal het mandaat van bestuurder of vereffenaar kunnen vervullen in om het even welke vennootschap, vereniging of onderneming.

Zij zal haar know-how, van welke aard ook, ten dienste mogen stellen van het management van andere ondernemingen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, inschrijving of aankoop van effekten, financiële tussenkomst of op welk andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zduden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. 5.1 KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (63.592,01 ¬ ).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met zevenhonderd vijftig (750).

6.1 BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot,

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERN BESTUUR

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij gezamenlijk de vennootschap,

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

7f CONTROLE - BENOEMING:

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant,

De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8J JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur dertig minuten (17:30 u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bijlagen bij Fealagisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

iJ ,!1 b

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9J VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering

genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de

vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De

personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10./ BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van

artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren In de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11.1 BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

-gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : TG074409
06/08/2012 : TG074409
03/08/2011 : TG074409
04/08/2010 : TG074409
05/08/2009 : TG074409
04/09/2008 : TG074409
06/09/2006 : TG074409
05/10/2005 : TG074409
09/08/2004 : TG074409
18/07/2003 : TG074409
03/08/2002 : TG074409
20/09/2001 : TG074409
17/07/1999 : TG074409
13/11/1993 : TG74409

Coordonnées
STUDIE- EN ADVIESBUREAU RYVAN, AFGEKORT : RY…

Adresse
PASTORIJSTRAAT 5 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande