STUDIEBURO J. JANSSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIEBURO J. JANSSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.841.088

Publication

20/02/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

omnei

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" A+.,,,v.v,v .vf y I IIIIV UGii iccllroanrc

v, koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1 0 -02- 2015

De griffier, Griffie



l

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 5-y . f44. c7 8

Benaming

(voluit) STUDIEBURO J. JANSSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Maaseik (Neeroeteren), Opoeterseweg 42 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 06 februari 2015, blijkt dat:

De heer JANSSEN John Christiaan, geboren te Bree op vijfentwintig juni negentienhonderd eenentachtig, nationaal nummer 81.06.25-121.96, echtgenoot van mevrouw HEYMANS Isabella Theresia Michel, geboren te Maaseik op éénendertig augustus negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.08.31-174.16, wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Opoeterseweg 421A.

Die verklaarde gehuwd te zijn te Maasmechelen op vijf juni tweeduizend en negen onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij ontstentenis van huwelijkscontract, en die verklaarde dat hij en zijn voornoemde echtgenote geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden hebben aangebracht.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "STUDIEBURO J. JANSSEN", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Opoeterseweg 42

A.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland:

A. uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Alle activiteiten verband houdende met: Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters;

2) Het verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en rechten;

3) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

4) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; hetzij een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming Is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

B) voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlike rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; projectontwikkeling voor en handel in onroerend goed, woningbouw, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, nieuwbouw of renovatiewerken;

- projectontwikkeling voor en handel In infrastructuurwerken, commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, sportcentra;

- bouwrijp maken van terreinen, het doen bouwen en uitrusten van alle gebouwen met het oog op de verkoop of verhuring ervan;

- projectontwikkeling voor de aanleg en renovatie van stadwijken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y - grondverkavelingen, ruilverkavelingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge - aanleg van begraafplaatsen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur, de onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

C) Alle soorten makelaarsverrichtingen en Inzonderheid de bemiddeling bij de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen en eraan verbonden roerende goederen:

- bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

- bemiddeling bij de aankoop, de verkoop, de vestiging van andere onroerende zakelijke rechten en de verhuur en huur van onroerend goed in het algemeen;

- schatten en evalueren van onroerend goed;

- beheer van residentiële gebouwen;

- beheer van niet residentiële gebouwen;

- het verfenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen, waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen);

- het innen van huur (residentiële en niet residentiële gebouwen);

- beheer van onroerend goed in het algemeen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen en ondernemingen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschap of onderneming,

Zij mag ook leningen en borgstelling toestaan aan particulieren voor zover dit tot voordeel strekt van haar doelstelling.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief niet beperkend.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven voornoemde heer JANSSEN John. Hij verklaarde hiertoe gebruik te maken van persoonlijke gelden van voor zijn huwelijk, hetgeen door zijn voornoemde echtgenote, mevrouw HEYMANS Isabella, werd erkend.

De inschrijver verklaarde dat elk aandeel waarop door hem werd ingeschreven volstort werd ten belope van twee derde (2/3).

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er honderd zesentachtig (186) aandelen, elk volgestort ten belope van twee derde (2/3), toegekend aan voornoemde heer JANSSEN John, die aanvaardde voor rekening van zijn persoonlijk vermogen.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer JANSSEN John. Zijn mandaat is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar duel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de

...; " ',De

VOcr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende' bewijs.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR begint op één oktober van een bepaald jaar en eindigt op dertig september van het jaar erna. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op dertig september tweeduizend zestien.

De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van vijf oktober tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand maart om negentien uur dertig. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(dXst)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.



Bijlagen bi) liët $elgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STUDIEBURO J. JANSSEN

Adresse
OPOETERSEWEG 42A 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande