STUDIEBURO VANDEBON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIEBURO VANDEBON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.053.143

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

sKHïsANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

12 MEI 2014

,tck~~i

eil HA55ELi

rie

Ondernemingsnr : 0432.053.143

Benaming

(voluit) : STUDIEBURO VANDEBON

(verkort) :

i VV

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 169

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 28 maart 2014, geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Hasselt, op 31 maart 2013, boek 804 blad 51 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De ontvanger (get.) K. Blondeel, adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ Vermelding van het kapitaal in euro, zodat het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,-BEF) thans vermeld wordt als achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

2/ Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

3f Verhoging van het kapitaal met zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR), om het kapijtaai te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven door de enige vennoot.

Zij verklaart deze kapitaalverhoging volledig volgestort te hebben, zodat vanaf heden het bedrag van zeven euro negernegentig cent (7,99 EUR) ter beschikking staat van de vennootschap.

Het bedrag van zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de bestaande vennootschap "STUDIEBURO VANDEBON', geopend bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering dat bij deze akte zal gevoegd blijven, werd door voornoemde instelling afgeleverd op 25 maart 2014.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

4/ Verhoging van het kapitaal met negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (1 17.600,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven door de enige vennoot.

Zij verklaart deze kapitaalverhoging volledig volgestort te hebben, zodat vanaf 28 maart 2014 het bedrag van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) ter beschikking staat van de vennootschap.

Het bedrag van negenennegentigduizend euro (99.000,00 EUR) werd gestort op een bijzondere' bankrekening op naam van de bestaande vennootschap "STUDIEBURO VANDEBON", geopend bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering dat bij deze akte werd gevoegd, werd door voornoemde instelling afgeleverd op 25 maart 2014.

De enige vennoot verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van een bijzondere algemene vergadering de dato 15 december 2013 om dividenden uit te keren en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waardeaanduiding.

5/ Aanpassing van de statuten aan:

4 de wetten van 18 juli 1991 en 13 april 1995 tot wijziging van de vennootschappenwet en het nieuwe

Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999;

de wetten van 23 januari 2001 en 2 augustus 2002 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen;

- de wet van 14 december 2005 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen;

- de wet van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

61 Schrapping van de alinea's in artikel tien van de statuten waarin vermeld staat dat bij overdracht van de aandelen onder levenden of bij overlijden de overnemer de overnameprijs kan betalen in jaarlijkse schijven indien de overnameprijs hoger is dan één miljoen frank.

71 Wijziging van de volgende artikels der statuten:

-artikel twee: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 169.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht warden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of aile zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.";

-artikel vijf: om het in overeenstemming te brengen met de eerste, tweede en derde en vierde beslissing, wordt het eerste lid vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (117.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.";

-artikel zes: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt in het laatste lid het woord "aandeelhouder" vervangen door "vennoot";

-artikel zeven: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt in het tweede lid de tekst "artikel 128/bis van de Vennootschappenwet" vervangen door "de artikelen 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen";

-artikel tien: om het in overeenstemming te brengen zesde beslissing worden de vierde alinea van punt BI en de vierde alinea van punt CI geschrapt.

-artikel zestien: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt in het laatste lid het woord "acht" vervangen door "vijftien";

-artikel drieëntwintig: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing wordt dit artikel vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding van de vennootschap, die luiden als volgt: "ARTIKEL DRIEENTWINTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge cie beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende Kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo cie bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting."

-artikel vierentwintig: wordt hernummerd en is voortaan artikel vijfentwintig.

81 Machtiging van de zaakvoerder en ondergetekende notaris om de statuten te codrdineren, zo nodig de nummering der artikels te herzien en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf 28 maart 2014.

Voor beknopt ontledend uittrekset.

De Notaris,

Marc JANSEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd.

- eenslufdend afschrift;

- bankattest;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aars het Ç. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2014 : HA069739
04/09/2013 : HA069739
23/08/2012 : HA069739
26/08/2011 : HA069739
01/09/2010 : HA069739
04/09/2009 : HA069739
09/09/2008 : HA069739
05/10/2007 : HA069739
06/09/2006 : HA069739
07/12/2005 : HA069739
05/10/2004 : HA069739
02/10/2003 : HA069739
14/10/2002 : HA069739
05/11/2015 : HA069739
06/10/2001 : HA069739
13/10/1999 : HA069739
01/01/1996 : HA69739
01/01/1995 : HA69739
19/03/1988 : HA69739
14/03/2016 : HA069739
29/08/2016 : HA069739
29/08/2017 : HA069739
17/04/2018 : HA069739

Coordonnées
STUDIEBURO VANDEBON

Adresse
KURINGERSTEENWEG 169 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande