SUNPARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNPARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.074.654

Publication

14/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0838074654

Benaming

(voiuit) : SUNPARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Eycklaan 80 bus 2 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

De Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen op 23/04/2013 heeft beslist dat

Mevrouw Sandra Bobbaers (R.R. 73.06.14-082.06), wonende te B-3640 Kinrooi, Weertersteenweg 421/A wordt ontslagen als zaakvoerder van BVBA SUNPARTNERS en dit met ingang van 23104/2013,

Alle aandelen van mevrouw Sandra Bobbaers worden overgenomen door de heer Ronny Maessen (R.R. 80.12.01-079.06), zaakvoerder van BVBA SUNPARTNERS, zodat alle aandelen in het bezit zijn van de heer Ronny Maessen.

Ronny Maessen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IRKW111 Vh

" Vo 1

beho

aan

Etelg

Staat





Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TQNGEREN

0 ? -05- 2013

De Hoofdgriffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd terg ntf der

rre.htbank v. koophanzill te TONGEREN

IIIII

*11120173*

B ~LG;. ~ ; S `. 'ràL ~ .~

:2,De Ho~fdgry,e

"

i III i i i i

`~~~ljej

Cnder7erningsn- : 8 fi 8" 0 7 4 6 5 4

(vofuit) : SUNPARTNERS

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zate! : Van Eycklaan 80 bus 2, 3680 Maaseik

Oe7trv r5'1 aks ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 18 juli 2011, geregistreerd te Maaseik op 18 juli 2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 542, blad 74, vak 8, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

1.- De heer MAESSEN Ronny, arbeider, geboren te Bree op één december negentienhonderd tachtig (nationaal nummer 80.12.01 079 06), ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi, deelgemeente Molenbeersel, Rondstraat 28.

2.- Mevrouw BOBBAERS Sandra Helena, bediende, geboren te Genk op veertien juni negentienhonderd drieënzeventig (nationaal nummer 73.06.14 082 06), echtgenote van de heer DIRKX Patrick, bediende, geboren te Maaseik op twee juni negentienhonderd zeventig (nationaal nummer 70.06.02 233 55), wonende te 3640 Kinrooi, deelgemeente Molenbeersel, Weertersteenweg 421/A.

Gehuwd te Kinrooi op twintig augustus tweeduizend en vier, onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract, en die verklaart geen wijzigingen aan haar huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht, noch verklaring tot behoud of vereffening.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de NAAM "SUNPARTNERS", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, Van Eycklaan 80 bus

2.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. Technische en financiële advisering bij verkoop en inkoop van duurzame energie, financiële dienstverlening, technische advisering bij verkoop, lease, renting, huur/verhuur van duurzame energieoplossingen.

2. Productie, installatie, plaatsing, beheer en verhuur van zonnecollectoren, zonneboilers, zonnecellen, zonnepanelen, allerhande toepassingen van zonne-energie en aanverwante systemen en milieutechnologie, ontwikkeling van projecten, zonnesystemen en milieu-technologie binnen de sanitaire sector, de commercialisering, verhuur, installatie verkoop en het beheer van deze systemen en dit zowel aan of voor particuliere ondernemingen of andere instellingen, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen van zonne -energie en milieutechnologie, de commercialisering, verhuur installatie, verkoop en het beheer van deze toepassingen, onderzoek naar de productie en de installatie en verkoop van allerhande zonne-energieproducten en andere producten en toepassingen, die in verband staan met zonne-energie, hernieuwbare energie of conventionele vormen van energie en/of milieutechnologie, de opleiding en vorming van alle mogelijke personen, die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde producten en toepassingen, het ondersteunen en stimuleren van overheidsinitiatieven in de zonne-energie sector, de sector van de hernieuwbare energievormen en/of milieutechnologie. Het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot installatie van zonne-energiesystemen en andere milieutechnologieën, voor de productie van sanitair warm water en andere toepassingen, met inbegrip van alle bijhorende werken nodig voor een goede uitvoering.

3. Groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in zonnepanelen, zonneboilers, combiboilers, PV-

modules.

Groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in elektrisch installatiemateriaal.

Groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling in materialen en toebehoren voor centrale verwarming.

Onderneming voor de installatie en plaatsing van thermische zonnesystemen.

Onderneming voor installatie en plaatsing van elektrische en verwarmingsinstallaties.

Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, voor installaties van

hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten).

Onderneming voor installatie en plaatsing van, en handelsbemiddeling in ventilatie, koeling, klimaatregeling

en verwarming.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam e': hoedan;aheid van cie instrumenterende notaris, hetz: var, oe per-so;clnie",

bevoega de rechtspersoon ten aanzien var aeroen te vertegenwoordiger,

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Groothandel en kleinhandel in apparatuur en leidingen voor ventilatie, koeling, klimaatregeling.

Handelsbemiddeling in elektrisch - en elektronisch materiaal.

Uitvoeren van energie audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energieverbruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere factoren in het economisch verkeer.

Coordinatie van aanpassingswerken, algemene col rdinatiewerkzaamheden, nazorg en overige zakelijke dienstverlening inzake duurzame energie.

Het leggen van allerlei kabels en leidingen.

Aan- en verkoop, het huren en verhuren van onroerende goederen.

Het verbouwen van onroerende goederen. Zij mag alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard. De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

in de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd (100) aandelen wordt tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

- door voomoemde heer MAESSEN Ronny voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9 300);

- door voornoemde mevrouw BOBBAERS Sandra voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9 300). Zij verklaart hiertoe gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden, hetgeen door haar voornoemde echtgenoot, de heer DIRKX Patrick, in de oprichtingsakte tussengekomen, wordt erkend.

Zij verklaarden dat elk aandeel volledig werd volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ZAAKVOERDERS, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde tijd benoemd: voornoemde heer MAESSEN Ronny en voornoemde mevrouw BOBBAERS Sandra.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoer(d)(st)er vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om zeventien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

'l

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

VEREFFENING

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verrolden : !Recta ; ILaan' en hoedanigheid van ce insrrumenterenee notaris. not-ij van de perso(o)nten) gevoegd de rechtspersoon ter aanzien vars darder. te vertegenwoordigen

Ver__ : Naam en handtekening

09/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SUNPARTNERS

Adresse
VAN EYCKLAAN 80, BUS 2 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande