SYLVIE BUNTINX-KARPEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYLVIE BUNTINX-KARPEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.462.830

Publication

22/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHAL-DEL

te ANTWERPEN

o s APR. 2014

ser,qepl~ff.~ ; .."

11

Ondernemingsnr : 0862.462.830

Benaming

(voluit) : SYLVIE BUNTINX-KARPEZ

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elstrekenweg 82 - 3520 Zonhoven (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte van statutenwijziging verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 10 maart 2014, geregistreerd te Genk op 18 maart 2014 boek 5/144 blad 40 vak 2 , ontvangen : ¬ 50, getekend de ontvanger a.i. G. Vanhengel, blijkt dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYLVIE BUNTINX-KARPEZ" met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Elstrekenweg 82, waaruit blijkt dat volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van "SYLVIE BUNTINX-KARPEZ" in "3UNTINX ENGINEERING".

Tweede beslissing: verslag zaakvoerder doelswijziging.

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder over de geplande doelwijziging. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva de dato 31 december 2013 gevoegd, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering keurt dit verslag goed.

Derde beslissing: doelswijziging.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van het huidig doel en integrale wijziging door de volgende tekst:

"1. De ontwikkeling en de verdeling van hard- en software.

2. Het verstrekken van advies inzake hard- en software.

3. Het geven van opleiding inzake hard- en software.

4.. De aankoop en verkoop van hard- en software.

5. Verhuur en herstelling van hard- en software.

6. Bouwkundig tekenen.

7, Elektronica, data- en telecommunicatie, domotica.

8. De studie en/of realisatie en/of consultancy in bouw, milieu en veiligheid.

9. Externe milieu coordinatie- milieuadvies Milieu administratie Milieu vergunningen EPB verslaggeving; EAP verslaggeving; Energieprestatiecertificatie; Energiestudies en advies als Energiedeskundige; Veiligheidscoördinatie Veiligheidsadvies; Projectcodrdinatie Promotie & Projectontwikkeling.

10. Advies en begeleiding inzake domotica.

11. Het ontwerpen en maken van CAD tekeningen.

12. Het verlenen van adviezen en consultancy inzake bouw.

13. Management en consulting.

14.. Functie van bestuurder of zaakvoerder in vennootschappen uitoefenen.

15. Het verlenen van administratie hulp, waaronder het uitwerken van tekstbestanden, spreadsheats, ... . Deze opsomming is niet limitatief, het betreft alles wat administratie betreft.

16. De aan- en verkoop van voedingssupplementen, kruidentabletten en verzorgingsproducten.

17. De aankoop van stoffen.

18. Het vervaardigen van kleding, het verwerken van aangekochte stoffen tot kleding.

19. Tiffany, bestaande uit het aankopen van glas en verder verwerken van glas tot siervoorwerpen.

20. Het verwerven en het beheren van patrimonium dat kan bestaan uit onroerende goederen en rechten op dergelijke goederen.

21. Houdstermaatschappij: het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en .andere. roerende_ waard en, .uitgegeven .door_Belgische_nï.buiteniandse_oaderrtemingeni.aL _dan _niet. roder_ de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

22. Het beheren van beleggingen en van participaties onder meer in dochtervennootschappen,

23, Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

24. In België of in het buitenland, voor haar rekening, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbcuw, heropbouw of verbouwing, voorts:

25. Het kopen, verkopen en ruilen van aile welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden.

26. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

27, Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

28. Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

29. De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stelten die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

30. Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

31. De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden en de opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, Inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap kan tevens de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Artikel 4 der statuten wordt in die zin aangepast.

Vierde beslissing : ontslag statutaire zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt het ontslag als statutair zaakvoerder van mevrouw KARPEZ Sylvie, wonende te 3520 Zonhoven, Elstrekenweg 82.

De vergadering beslist om haar algemene kwijting te verlenen voor de door haas uitgevoerde taak.

De vergadering beslist eveneens de heer BUNTINX Luc, wonende te 3520 Zonhoven, Elstrekenweg 82 te ontslaan ais plaatsvervangend statutair zaakvoerder.

De vergadering beslist om paragraaf 2 en 3 van artikel 17 der statuten te schrappen,

Vijfde beslissing: benoeming zaakvoerders.

De vergadering beslist de heer BUNTINX Luc en mevrouw KARPEZ Sylvie, beide voornoemd, aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Dit mandaat is onbezoldigd tot enige andere beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De vergadering beslist volmacht te geven aan mevrouw An CLAESEN, wonende te 3500 Hasselt, Genkersteenweg 14 of een andere gelastigde van accountantskantoor Claesen BVBA te Genk, Kuilenstraat 16, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administratieve handelingen bij de verschillende overheidsdiensten en de KBO.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde akte van statutenwijziging, het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief en de gecoárdineerde statuten,

Notaris Monique SERONVALLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

YVQol behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 22.08.2014 14444-0338-010
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.07.2012 12288-0062-010
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 26.08.2011 11438-0044-009
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 17.08.2010 10412-0187-010
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.08.2009 09612-0354-011
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 12.08.2008 08552-0153-010
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 03.07.2007 07355-0096-012
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 05.07.2006 06413-1371-008
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 14.07.2005 05488-1556-008
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 27.08.2015 15486-0516-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0474-021

Coordonnées
SYLVIE BUNTINX-KARPEZ

Adresse
ELSTREKENWEG 82 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande