SYNITION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNITION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.099.047

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 07.08.2014 14402-0278-009
13/11/2014
ÿþ mod 71.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 3 NOV. 2014

Griffie

afdeling HASSELT

Ondernemingsnr : BE0844.099.047

Benaming (voluit) : SYNITION

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Konijnenpijp 25

3920 Lommel

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend veertien, op negenentwintig september, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris met standplaats te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd 3 blad(en), 0 verzending(en) op het 151e registratiekantoor Tongeren 2 op 8 oktober 2014, referentie 5, boek 556, blad 26, vak 4, Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger ai., ; (getekend) HAUBEN E."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van "SYNITION" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Konijnenpijp 25, RPR Hasselt BE 0844.099.047, de volgende beslissingen heeft genomen: Eerste besluit.

De vergadering verklaart kennis te hebben van:

a, het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt i toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 12 september 2014 aangehecht. b. het verslag van de externe accountant Accountantskantoor Vandijck bv onder de vorm van bvba te Bree, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt: "BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap SYNITION BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 12.09.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 88.828,32 en een netto actief van ¬ 88.828,32.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist: weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 7.627,83 die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Opgemaakt te Bree, 17 september 2014".

Externe wettigheidsverklarinc .

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris, bij toepassing van artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. " mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

c. Vermits er uit de staat van actief en passief blijkt dat er geen schulden meer zijn aan derden, dient de zaakvoerder geen bewijs bij te brengen van betaling of consignatie van dergelijke schulden. De zaakvoerder verklaart bovendien dat er geen (andere) schulden zijn aan derden.

Hij verklaart dat het bestuursorgaan erop werd gewezen dat hij, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd.

Tweede besluit.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn en besluit dat er derhalve kan overgegaan worden tot de ontbinding en vereffening in één akte.

De vergadering keurt het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening goed.

De vergadering geeft aan voornoemde Mevrouw Van Engeland Anja het mandaat de roerende voorheffing te betalen alsmede in te staan voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de voornoemde vennoten zelf.

Voornoemde vennoten verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De vergadering stelt derhalve de afloop van de vereffening vast.

De vergadering besluit dan ook vervolgens tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en de vereffening van onderhavige vennootschap onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van 1 maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle afrekeningen van de vereffening.

De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

Derde besluit.

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot heden goed. De vergadering stelt vast dat ingevolge ontbinding-vereffening van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledig kwijting aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

Vierde besluit.

Bij toepassing van artikel 195 §1, tweede lid 1°, zullen de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste 5 jaar op volgend adres: 3920 Lommel, Konijnenpijp 25.

Vijfde besluit.

De vergadering verleent volmacht aan voornoemde Mevrouw Van Engeland Anja en aan de Heer Broekx Hendrik Marius Cornelius, wonend te 3910 Neerpelt, Oude Ramp 17, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Stemming.

Elk van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte, staat van actief en passief dd. 12/09/2014, verslag van de zaakvoerder dd. 15/09/2014, verslag van externe accountant Accountantskantoor J. Vandijck dd. 17/09/2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013
ÿþ Mod 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

22 -til- X013

HASSELT

rlffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0844.099.047

SYNITION

BVBA

KONIJNENPIJP 25 - 3920 LOMMEL

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering , gehouden op 11/10/2013..

De vergadering beslist, ingevolge het overlijden van de heer Ivan VAN DE WIELE, zaakvoerder, éénpang tot: de benoeming voor onbeperkte duur van mevrouw Anja VAN ENGELAND, Konijnenpijp 25 te 3920 Lommel, welke aanvaardt, als zaakvoerder.

Echt verklaard te Lommel op 11 oktober 2013 .

Anja VAN ENGELAND,

Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 11.09.2013 13578-0103-009
05/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301407*

Neergelegd

01-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844099047

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de heer VAN DE WIELE Ivan, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderdzesentachtig

(186) aandelen, onderschreven voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00) en volstort voor TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) ;

Totaal: TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam SYNITION.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3920 Lommel, Konijnenpijp 25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse of Brusselse Gewest bij besluit van de

zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland administratieve

bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels;

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s;

-Computerconsultancy-activiteiten;

-Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemendoor inbreng, afstand, fusie, inschrijving

op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig

nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige

handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te

breiden.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186)aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten van de vennootschap.

Benaming (voluit): SYNITION

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Konijnenpijp 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend twaalf op één maart

Voor Meester Marc VAN NERUM, notaris met standplaats te Meeuwen-Gruitrode.

Ter registratie neergelegd.

Oprichters:

De heer VAN DE WIELE Ivan, wonend te 3920 Lommel, Konijnenpijp 25, rijksregister nummer 750603-367-

93.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De comparant verklaart dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd

de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Toezicht - Controle

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering

ertoe beslist, wordt de controle op de financiële toestand en de jaarrekening opgedragen aan één of meer

commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren. Wordt geen commissaris benoemd,

dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de derde donderdag van juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene

vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de

oproeping.

Artikel 15 - Oproeping  Vorm  Toelating.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot en

zaakvoerder ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats

van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de

oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten en zaakvoerder, alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk

binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om

aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De

vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de

oproeping tot de vergadering.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt telkens op eenendertig december.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke

reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling

moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Uitkeringen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften

van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffeningssaldo.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die

te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding

van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en

eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en twaalf.

IV. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap besluit de voornoemde oprichter als eerste niet-

statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

- de heer/mevrouw VAN DE WIELE Ivan, voornoemd;

die deze opdracht aanvaardt.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal zijn mandaat bezoldigd zijn.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte

Dit uittreksel wordt uitgereikt met als enig doel te worden voorgelegd voor de inschrijving van de

onderneming in de kruispuntbank van ondernemingen bij een ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SYNITION

Adresse
KONIJNENPIJP 25 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande