SYNPRO TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYNPRO TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.216.164

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 23.06.2014 14206-0356-016
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 25.06.2013 13211-0025-012
24/09/2012
ÿþ : sod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

1 2 ..gg.. 2012

De FloofdgrilIier, Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12159154*

1111

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0809.216.164

Benaming

(voluit) : DRABUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3690 Zutendaal, Zevenputtenstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naams- en doeiswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op dertig augustus tweeduizend en twaalf door meester Catherine D1=LWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Borgloon op 03 SEP. 2012 Boek 5/41 blad 82 vak 18 Ontvangen: vijfentwintig euro 25,- ¬ De E.a. Inspecteur a.i., (getekend) .,.J4: BROUX",

IS BIJ - s =vase

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid DRABUS, met zetel te 3690 Zutendaal, Zeven-puttenstreat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0809.216.164, waarop volgende beslissingen werden: genomen:

Eerste beslissing: Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in; "SYNPRO TECHNICS",

Tweede beslissing: Verslag van de zaakvoerder met bijgevoegd een staat van activa en passiva

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, met bijgevoegd een staat van activa en passiva, opgemaakt op dertig juni tweeduizend en twaalf,:

" voorafgaandelijk aan de goedkeuring van de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, en: verklaart hiervan kennis gekregen te hebben.

Derde beslissing: Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de eerste zin van het maatschappelijk doel van de! vennootschap, met name "Het produceren, het  al dan niet in licentie  doen pro-'duceren, het verkopen en= doen verkopen, het huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen van vloeiboren, vloeiboorsystemen en -_ toebehoren en aanverwante artikelen." te schrappen alsook het maatschappelijk doel van de vennootschap uit= te breiden als volgt:

"Het ontwerpen of doen ontwerpen, ontwikkelen of doen ontwikkelen, fabriceren of doen fabriceren,; bouwen of doen bouwen, plaatsen of doen plaatsen, het verkopen en doen verkopen, het huren, verhuren,; leasen en ter beschikking stellen, het onderhouden en reviseren of doen onderhou-den en reviseren van: industriële automatisaties, handlingstoepassingen en transportsystemen. Het produceren en verhandelen van, alle gereedschappen en onderdelen.

De inrichting en bemeubeling op plan van burelen, werkplaatsen, magazijnen, winkels, labo's, klaslokalen spreekruimtes, facilitaire era technische ruimtes en kamers of ruimtes met een welbepaald doel of bepaalde' toepassing.".

Vierde beslissing: Aanpassing van de statuten conform de genomen beslissingen

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de artikelen één en drie van de statuten te wijzigen ` conform de genomen beslissingen:

"ARTIKEL EEN: BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap onder de benaming: "SYNPRO TECHNICS".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektrische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten de volgende gegevens vermelden: 1° de naam van de vennootschap;

2° de rechtsvorm, voluit of afgekort, leesbaar geschreven, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondememingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

Het produceren en verhandelen van alle gereedschappen en onderdelen in metaal, kunststof, keramdiek, diamant, en desgevallend toekomstige materialen. De fabricage, assemblage, constructie, onderhoud van machines, machineonderdelen, industriële uitrusting en de toebehoren ervan voor de meest uiteenlopende toepassingen. Alle boor-, frees-, draai-, slijp- en perswerkzaamheden in metaal en kunststof. Het uitvoeren van opdrachten van studie- en advieskantoor. Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen van alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot hoger vernoemde activiteiten.

Het ontwerpen of doen- ontwerpen, ontwikkelen of doen ontwikkelen, fabriceren of doen fabriceren, bouwen of doen bouwen, plaatsen of doen plaatsen, het verkopen en doen verkopen, het huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen, het onderhouden en reviseren of doen onderhouden en reviseren van industriële automatisaties, handlingstoepassingen en transportsystemen. Het produ-'ceren en verhandelen van alle gereedschappen en onderdelen.

De inrichting en bemeubeling op plan van burelen, werkplaatsen, magazijnen, winkels, labo's, klas-'lokalen, spreekruimtes, facilitaire en technische ruimtes en kamers of ruimtes met een welbepaald doel of bepaalde toepassing.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in buitenland, op elke wijze die zij geschikt acht. De vennootschap mag op elke wijze betrokken zijn in zaken, onderremmingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een samenhangend dan wel een gelijk-'aardig doel hebben of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle handels-, financiëler, roerende en onroerende zaken verrichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; die rechtstreeks of onrechtstreeksveç band houden met haar doel.

De vennootschap kan de functies-van bestuurder, zaakvoerdersof sri #ervaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld.

Vijfde beslissing: Machtiging tot coördinatie van de statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen meester Catherine Delwaide, notaris met standplaats te Borgloon, te belasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Zesde beslissing: Machtiging inzake de door te voeren wijzigingen bij de Kruis-puntbank voor Ondernemingen, enz.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO JURIDISCHE ADVISEURS, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, Box E.6, Elsinore Building, en administratieve zetel gevestigd te 2600 Antwerpen, Uitbrei-+dingstraat 66113, en haar vertegenwoordigers en werknemers, te belasten inzake de door te voe-sren wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, enz.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van het P.V. van de buitengewone algemene vergadering dd. 30 augustus 2012;

- het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op 27 augustus 2012, met bijgevoegd een staat van activa en

passiva, opgemaakt op 30 juni 2012;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 06.06.2012 12154-0080-013
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 09.06.2011 11151-0123-014

Coordonnées
SYNPRO TECHNICS

Adresse
ZEVENPUTTENSTRAAT 20 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande