T & N JEANS FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & N JEANS FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.636.174

Publication

25/02/2014
ÿþ!'\

ModWord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T 84 N JEANS FASH1ON

111111,1111jj9,11111111111

" Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : (verkort):

Nisibijc!eEjr:1 vfl

re.clitbunk y, kephandel te TONGEREN

1 4 -02- 201/1

De Hoofdgriffiepriffie

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Brugstraat 11  3680 MAASEIK (Neeroeteren)

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, die werd verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris niet standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 07 februari 2014, blijkt dat:

1.- Mevrouw BERVOETS Tanja Juliette Marcel, arbeidster, geboren te Maaseik op acht juli negentienhonderd negentig (nationaal nummer 90.07.08-124.23), ongehuwd, wonende te 3680' Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Brugstraat 11.

En

Z- Mevrouw BERVOETS Natacha Aida André, studente, geboren te Maaseik op negen februari negentienhonderd tweeënnegentig (nationaal nummer 92.02.09-284.34), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Brugstraat 11,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "T & N JEANS FASHION", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Brugstraat 11.

Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer;

Groothandel in kleding, inclusief sportkleding;

Groothandel in kledingaccessoires zoals handschoenen, dassen, ceinturen,

paraplu's, enz.;

Groothandel in schoeisel;

Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en

eeremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textiel, breigoed, leer, bont, enz.) voor

heren, dames en kinderen (algemeen assortiment);

Kleinhandel in bovenkleding van heren;

Kleinhandel in bovenkleding van dames;

Kleinhandel in baby- en kinderkleding;

Kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding;

Kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's en schoeisel;

Kleinhandel In lederwaren en sierartikelen van leer en leervervangers.

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

De vennootschap mag bovendien alle roerende of onroerende goederen, materialen en

benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het

algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de

onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of

commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch

rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van delnstrumenterende notaris. hetzij van de"perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ElFagen birliét 'Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, alsmede zich borg stellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is het met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappellik kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18

600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van

waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

INSCHRIJVING

Op de honderd (100) aandelen wordt tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

door voornoemde mevrouw BERVOETS Tanja voor negenduizend driehonderd

euro (E 9 300);

door voornoemde mevrouw BERVOETS Natacha voor negenduizend driehonderd

euro (E 9 300).

Zij verklaren dat elk aandeel volledig werd voistort.

TOEKENNING VAN AANDELEN

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën worden er aan voornoemde mevrouw BERVOETS

Tanja, die verklaart te aanvaarden, vijftig (60) aandelen toegekend, elk volledig voIstort.

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën worden er aan voornoemde mevrouw BERVOETS

Natacha, die verklaart te aanvaarden, vijftig (60) aandelen toegekend, elk volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde tijd benoemd: voornoemde mevrouw BERVOETS Natacha en mevrouw PEETERS Anita Maria Albertine, geboren te Ukkel op tien april negentienhonderd vijfenzestig (nationaal nummer 65.04.10-350.64), echtgenote van de heer BERVOETS Jan Leo Albert Emerence, geboren te Maaseik op achtentwintig mei negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3680 Maaseik, deelgemeente Neeroeteren, Brugstraat 11.

Zij verklaarden dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschriften. Het mandaat van voornoemde mevrouw BERVOETS Natacha is onbezoldigd; het mandaat van voornoemde mevrouw PEETERS Anita is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen fijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het boek'aar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één ianuari tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De gewone algemene vergaderinq van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om zeventien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Aanleg reserves verdeling winst verdeling van het na vereffening overblijvend saldo De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(Get.) Notaris Anita lndekeu

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 14.10.2015 15649-0570-012
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 03.08.2016 16402-0149-012

Coordonnées
T & N JEANS FASHION

Adresse
BRUGSTRAAT 11 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande