T MEUBELHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : T MEUBELHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.989.471

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 17.07.2013 13321-0436-012
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 02.08.2012 12389-0297-014
11/04/2012
ÿþ "---`^.-~w.~, i Modwara 11.1

~ t~ ~ z~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TOEGEREN

2 3 -03- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

lIllI (Il iII lIl lIl lIll Il t Ill 1111

*iao~ie~e*

~

Sti

iu

Ondernemingsnr : 0434.989.471

Benaming

(voluit) : 't MEUBELHOF

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 477-2, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 't Meubelhof opgemaakt door notaris Tine Smeets te Etsden-Maasmechelen op 16 MAART 2012, geregistreerd te Maasmechelen op 19 MAART 2012, boek 282 blad 90 vak 10, blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden door de algemene vergadering:

EERSTE BESLUIT:

Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande, i de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van actief en passief afgesloten per; eenendertig december tweeduizend elf.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van actief en passief afgesloten per eenendertig december tweeduizend elf, ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Het verslag van de raad van bestuur alsmede de staat van actief en passief blijven bij de notaris in het, dossier bewaard.

TWEEDE BESLUIT;

Doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 Van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, Pandbouw- of immobifiënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin i ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, het beheren van participaties in dochtervennootschappen,; het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies; management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Deze opsomming is niet limitatief. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,: financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DERDE BESLUIT:

Volmachten tot uitvoering van de genomen beslissingen:

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan notaris Tine Smeets, te Eisden-Maasmechelen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettige bepalingen ter zake.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uitte voeren. Notaris Tine Smeets

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten

ray 'us

v' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

09/03/2012
ÿþL

Moa Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbfa

11111

*12053169*



Neergelegd ter griffie der rechtbank v . koophandel te TONGEREN

2 7 -02- 2012

De Hoofdgriffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0434.989.471

Benaming

(voluit) : 't MEUBELHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 477-2, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING TOONDERAANDELEN IN AANDELEN OP NAAM

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 't Meubelhof opgemaakt door notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op 29 december 2011, geregistreerd te Maasmechelen op 5 januari 2012, boek 282 blad 73 vak 14, blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden door de algemene vergadering:

EERSTE BESLUIT:

Besluit inzake omzetting aandelen aan toonder:

De vergadering neemt kennis van de notulen van de raad van bestuur van acht januari tweeduizend tien waaruit onder meer blijkt dat de aandeelhouder van de vennootschap, de naamloze vennootschap "GROOTHANDEL MEGRO" overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen verzocht heeft om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De raad van bestuur heeft volgens haar notulen van acht januari tweeduizend tien de totaliteit van de aandelen aan toonder met name tweehonderd tachtig (280.) stuks omgezet in aandelen op naam en een aandeelhoudersregister aangelegd waarin deze omzetting is aangetekend en van deze inschrijving een certificaat afgeleverd.

De algemene vergadering bekrachtigt hierbij met eenparigheid van stemmen de beslissing genomen door de raad van bestuur van acht januari tweeduizend tien tot het aanleggen van een aandeelhoudersregister waarin de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam wordt aangetekend en bekrachtigt eveneens de aflevering van een certificaat van de inschrijving in het aandeelhoudersregister.

TWEEDE BESLUIT:

Vernietiging aandelen aan toonder:

De algemene vergadering beslist om de voornoemde aandelen aan toonder die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die gedrukt werden, te vernietigen door afstempeling of perforatie. Dienaangaande wordt de enige aandeelhouder, met name de naamloze vennootschap "GROOTHANDEL MEGRO", voornoemd en vertegenwoordigd als vermeld, verzocht haar aandelen aan toonder in te leveren en het aandelenregister te ondertekenen. Tevens wordt aan de enige aandeelhouder het toekomende certificaat overhandigd,

De algemene vergadering stelt vast dat de enige aandeelhouder, met name de naamloze vennootschap "GROOTHANDEL MEGRO", haar aandelen aan toonder reeds heeft ingeleverd, en dat zij het aandelenregister reeds heeft ondertekend, De enige aandeelhouder heeft reeds het aan haar toekomend certificaat ontvangen.

De algemene vergadering im_krachtigtdeyoorga_ande_handefingera_met eenparigheid van stemmen,___ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ingevolge de voornoemde omzetting van de aandelen han toonder in aandelen op naam, zal het J._ _. maatschappelijk kapitaal van de vennootschap voortaan uitsluitend vertegenwoordigd worden door tweehonderd tachtig (280.) aandelen op naam.

DERDE BESLUIT:

Aanpassing van de statuten aan de hogergenomen besluiten:

De statuten worden als volgt aangepast aan de hogergenomen besluiten:

- Artikel tien van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam, De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van de aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van de overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers,

of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor overdracht van schuldvorderingen."

- de eerste zin van artikel vijfentwintig van de statuten wordt integraal geschrapt.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen en aanvaard.

VIERDE BESLUIT:

Volmachten tot uitvoering van de genomen beslissingen;

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan notaris Tine Smeets, te Eisden-Maasmechelen, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettige bepalingen ter zake.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan de raad

van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor eensluidende uitgifte

Notaris Tine Smeets

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 04.08.2011 11382-0196-015
07/12/2010 : TG064403
14/06/2010 : TG064403
16/02/2010 : TG064403
25/08/2009 : TG064403
20/06/2008 : TG064403
06/08/2007 : TG064403
29/06/2006 : TG064403
02/08/2005 : TG064403
08/03/2005 : TG064403
09/09/2004 : TG064403
30/07/2003 : TG064403
24/09/2002 : TG064403
24/08/2002 : TG064403
26/10/2001 : TG064403
23/07/1999 : TG064403
07/08/1993 : TG64403
01/01/1989 : TG64403

Coordonnées
T MEUBELHOF

Adresse
RIJKSWEG 477, BUS 2 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande