T NETWERKSKE

Association sans but lucratif


Dénomination : T NETWERKSKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.436.779

Publication

19/10/2011
ÿþ M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

" iiiseaza

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -10- 2011

HASSELT

.11111 Vr.

Ondememingsnr : 4764.367.79

BertaQrtBQtg

(voluit) : VZVV 't netwerkske

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zoutstraat 46, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : wijziging bestuurders + wijziging statuten

Op 15 september 2011, zijn verschenen :

Giacomelli Dario, wonende 3800 te Sint-Truiden

Sampermans wim, , wonende te 3800 Sint-Truiden

Appeltants Kim , wonende te 3800 Sint-Truiden

allen meerderjarige en van Belgische nationaliteit, die zijn overgegaan tot wijziging van de statuten van een

vereniging zonder winstoogmerk, waarvan de statuten als volgt luiden :

Benaming en zetel

Artikel 1. De vereniging draag de naam : " 't Netwerkske ", v.z.w.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vereniging, onmiddelijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden « Vereniging Zonder Winstoogmerk » of door de afkorting «VZW », met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Zetel

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in de zoutstraat nummer 46 te 3800 Sint-Truiden. Hij kan worden overgeplaatst naar een andere locatie bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. Deze beslissing wordt binnen de maand bekrachtigd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Doel

Art. 3. De vereniging heeft tot doel : Het organiseren van socio-culturele ontmoetingen voor jonge computerliefhebbers en enthousiastelingen.

De vereniging kan ook computerwedstrijden organiseren. Deze organisaties bevinden zich niet in de comerciële sfeer.

Om dit doel te realiseren kan de vereniging de volgende activiteiten ontplooien :

-De vereniging mag roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, vervreemden, huren of verhuren, met hypotheek bezwaren, ontlenen of uitlenen, in erfpacht geven of nemen, in concessie nemen, schenkingen en handgiften ontvangen.

-De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

-De vereniging kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciele en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is, en waarvan de opbrengsten altijd volledig zullen bestemd worden voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Duur

Art. 4. De vereniging is opricht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijden worden ontbonden.

Lidmaatschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

, iNOD 2.2

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minimum 3 leden bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste twee vermelde leden. De vereniging telt gewone leden en bestuursleden. Gewone leden hebben alleen rechten en verplichtingen die bepaald worden in het huishoudelijk reglement. Bestuursleden hebben tevens rechten en verplichtingen welke bepaald worden door de statuten, zij kunnen in die hoedanigheid gebruik maken van de diensten die door de vereniging verstrekt worden.

Het stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de bestuursleden.

Toetreding

Art. 6. Men werft het lidmaatschap na aanvaarding door de raad van bestuur en na betaling van een

bijdrage, die jaarlijks door de raad van bestuur word bepaald, en waarvan het bedrag de waarde van 150 EUR

niet mag overschrijden.

Voor te leggen documenten door de leden :

Voorlegging van een getuigschrift van goed gedrag en zeden kan vereist warden.

Kopie van de identiteitskaart.

Reden toetreding tot de vereniging.

Lezen en goedkeuren van het huishoudelijk reglement. Elk lid is minstens 18jaar, aanvaardt het reglement

van inwendige orde en wordt gehouden aan de hierin geldende regels.

De raad van bestuur beslist zonder verhaal voor de kandidaat en zonder gehouden te zijn deze beslissing te

motiveren. Deze beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Einde lidmaatschap

Art. 7. Men houdt op lid te zijn :

Door vrijwillig ontslag, dat geacht zal worden gegeven te zijn een maand nadat het lid schriftelijk in gebreke werd gesteld zijn bijdrage te betalen.

Door uitsluiting, waartoe besloten werd door een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen van de raad van bestuur. De aanwezige bestuursleden kunnen de leden die zich aan een overtreding van het huishoudelijk reglement of van de normen van eer en welvoeglijk gedrag schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de raad van bestuur. Deze beslissing dient te worden genomen op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Art. 8. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding van gestorte bijdrage of gedane inbrengsten vorderen.

Raad van bestuur :

Art. 9. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit 4 leden, waaronder een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en een penningmeester. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit., tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed. In geval van vacature van een mandaat, wordt een voorlopige bestuurder door de raad van bestuur benoemd. Van elke vergadering worden notulen gemaakt en bijgehouden in een bijzonder register. Leden, die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Art. 10. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter roept de raad bijeen en zit de vergadering voor. De raad vergadert slecht indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen door de meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van de ondervoorzitter.

Art. 11. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet. De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden.

Art. 12. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van hun opgegeven opdracht. Het mandaat van bestuur is onbezoldigd.

Algemene vergadering

Art. 13. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de VZW vereist, alsook binnen 14 dagen nadat twee bestuurders daarom verzoeken.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZVV, of op elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle bestuursleden, en indien gewenst ook toegankelijk voor de leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de ondervoorzitter bij afwezigheid van de voorzitter. Elk bestuurslid heeft één stemrecht. De leden mogen wel hun mening uiten.

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1Ltiilk B - Vervolg

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bevoegdheid algemene vergadering

Art. 14. De algemene vergadering is bevoegd voor :

Het eventueel herzien van de raad van bestuur, hieronder verstaan we het benoemen en ontslaan van de

bestuurders.

Algemene bespreking van de activiteiten vorig jaar.

Afspreken agenda voor het komende jaar.

Een huishoudelijk reglement opstellen dat de toepassingsvoorwaarden van deze statuten vaststel.. Dit

reglement en de wijzigingen ervan, moeten goedgekeurd worden door de algemene vergadering.

Beoordeling van de door de penningmeester opgestelde begroting.

Tijdens iedere vergadering wordt er een verslag op gesteld.

Indien er wijziging gebeuren in het statuut van de raad van bestuur, moet dit gemeld worden bij de griffie

van eerste aanleg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Art. 15. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekening van het verlopen jaar afgesloten en worden de inventaris en de balans opgemaakt, alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Art. 16. In geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Art. 17. Voor alle gevallen die niet voorzien zijn door de statuten, zijn de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Benoemingen Raad van bestuur

Alle voorvermelden stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene

vergadering en beslissen met eenparige stemmen :

Het aantal bestuurders te bepalen op drie.

Worden aangesteld tot bestuur, ingaande op de datum van verschijning der statuten in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad :

Giacomelli Dario, wonende te Sint-Truiden.

Kim Appeltants, wonende te Sint-Truiden

Sampermans Wim, wonende te Sint-Truiiden.

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

eenparigheid van stemmen aangeduid als :

Voorzitter : Giacomelii Dario, Lepelstraat 82, 3800 Sint-Truiden.

Ontslag nemend secretaris : Lonneux Glen, Uilenstraat 22, 3806 Velm

Aangeworven secretaris: Appeltants Kim, Gorsemweg 153, 3800 Sint-Truiden

Penningmeester: Samperrnans Wim, Harnelstraai 32, 3800 Sint-Truiden

Aldus opgemaakt in 3 exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de algemene vergadering, gehouden 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 45 op 15/09/2011.

Getekend:

Dario Giaeomelli, Voorzitter Kim Appeltants, Secretaris Wim Sampermans, Penningmeester

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bevoegdheid algemene vergadering

Art. 14. De algemene vergadering is bevoegd voor :

Het eventueel herzien van de raad van bestuur, hieronder verstaan we het benoemen en ontslaan van de

bestuurders.

Algemene bespreking van de activiteiten vorig jaar.

Afspreken agenda voor het komende jaar.

Een huishoudelijk reglement opstellen dat de toepassingsvoorwaarden van deze statuten vaststelt. Dit

reglement en de wijzigingen ervan, moeten goedgekeurd worden door de algemene vergadering.

Beoordeling van de door de penningmeester opgestelde begroting.

Tijdens iedere vergadering wordt er een verslag op gesteld.

Indien er wijziging gebeuren in het statuut van de raad van bestuur, moet dit gemeld worden bij de griffie

van eerste aanleg.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Art. 15. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekening van het verlopen jaar afgesloten en worden de inventaris en de balans opgemaakt, alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Art. 16. ln geval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

Art. 17. Voor alle gevallen die niet voorzien zijn door de statuten, zijn de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Benoemingen Raad van bestuur

Aile voorvermelden stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene

vergadering en beslissen met eenparige stemmen :

Het aantal bestuurders te bepalen op drie.

Worden aangesteld tot bestuur, ingaande op de datum van verschijning der statuten in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad

Giacomelli Dario, wonende te Sint-Truiden.

Kim Appeltants, wonende te Sint-Truiden

Sampermans Wim, wonende te Sint-Truiden.

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met

. eenparigheid van stemmen aangeduid als :

Voorzitter : Giacomelli Dario, Lepelstraat 82, 3800 Sint-Truiden.

Ontslag nemend secretaris : Lonneux Glen, Uilenstraat 22, 3806 Velm

Aangeworven secretaris: Appeltants Kim, Gorsemweg 153, 3800 Sint-Truiden

Penningmeester: Sampermans Wim, Hamelstraat 32, 3800 Sint-Truiden

Aldus opgemaakt in 3 exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard clip de algemene vergadering, gehouden 3800 Sint-Truiden, Zoutstraat 46 op 15/09/2011.

Getekend:

Dario Giacomelli, Voorzitter Kim Appeltants, Secretaris Wim Sampermans, Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T NETWERKSKE

Adresse
ZOUTSTRAAT 46 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande