T.H.K. M. & M.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T.H.K. M. & M.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.938.424

Publication

15/04/2014
ÿþread Word 11.1

[11-oltrz.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II [I1111»

IflhIl RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 APR, 201k

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.938.424

Benaming

(voluit) : T.H.K. M & M

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fluisterweg 130 te 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende Philip Verlessen, notaris te Tessenderlo, Markt 12, op 13 december 2013, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M & M" met maatschappelijke zetel te 3980

Tessenderlo, Hulsterweg 130 en met ondememingsnummer 0442.938.424 en BTW-nr 442.938.424, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

E3LIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheld van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besliste artikel twee der statuten aan te passen door inlassing van het huidige adres van de zetel. Tevens werd dit artikel aangepast aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing door de zaakvoerder kan besloten worden, enkel binnen de grenzen van Vlaamse Gewest en in de regio Brussel.

Artikel twee der statuten luidde voortaan als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, Hulsterweg 130.

Filj kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders."

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontsloeg de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 december laatst houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen tweehonderd zevenentwintigduizend euro (¬ 1.227.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij honderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd euro 122.700,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend ais volgt:

- aan de heer Deferme Bart voormeld, een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd dertienduizend vijfhonderd euro (¬ 613.500,00);

aan mevrouw Bensch Linde voormeld, een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd dertienduizend vijfhonderd euro (¬ 613.500,00);

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op één december tweeduizend dertien door boeking op rekening-courant van de respectievelijke vennoten.

DERDE BESLUIT:

Met algemeenheid van stemmen ontsloeg de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 9 december laatst, en BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, eveneens opgemaakt op 9 december laatst, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luidden ais volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA T.H.K. M. & M. met zetel te Teseenderio, Hulsterweg 130, werd het dossier van de inbreng in nature, bestaande uit netto-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 1.104.300,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 1 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bil het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 1.104.300,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bedraagt 1.038 nieuwe, volstorte aandelen van de BV ovv BVBA T.H.K. M. & M., toe te wijzen als volgt:

" aan Mevrouw BENSCH Linde, wonende te Tessenderlo, Hulsterweg 130: 519 aandelen;

" aan de Meer DEFERME Bart, wonende te Tessenderlo, Hulsterweg 130: 519 aandelen.

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 9 december 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAU BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijisrevisor."

De aanwezige vennoten erkenden immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en hadden er kennis van genomen.

Deze verslagen werden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT,

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WII3

De vergadering besliste om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen honderd en vierduizend driehonderd euro (¬ 1.104.300,00) om het te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op één miljoen honderd drieëntwintigduizend driehonderd euro (¬ 1.123.300,00), door inbreng in nature van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van één miljoen tweehonderd zevenentwintigduizend euro (E 1.227.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van honderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 122.700,00), hetzij aldus netto één miljoen honderd en vierduizend driehonderd euro (¬ 1.104.300,00).

I. Beslissing.

De vergadering besliste om het kapitaal te verhogen met één miljoen honderd en vierduizend driehonderd euro (E 1,104.300,00) om het te brengen van negentienduizend euro (E 19.000,00) op één miljoen honderd drieëntwintigduizend driehonderd euro (E 1.123.300,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging ging gepaard met de creatie van duizend achtendertig (1.038) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze duizend achtendertig (1038) nieuwe aandelen werden volledig ingeschreven en het volledig bedrag van één miljoen honderd en vierduizend driehonderd euro (¬ 1.104.300,00) zal geboekt worden als kapitaal; Ieder nieuw aandeel werd dus volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%),

Il. Inbreng.

Was alhier tussengekomen

- de heer DEFERME Bart, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderd tweeënvijftigduizend honderd vijftig euro (E 552:150,00) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- mevrouw BENSCH Linde, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderd tweeënvijftigduizend honderd vijftig euro (E 552.150,00) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Elk van de inbrengers verduidelijkte nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem/haar aangehouden rekening-courant tot stand was gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vier december laatst.

Ingevolge onderhavige inbreng werd het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Keuze van woonplaats,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,e1iduen aan het Belgisch Staatsblad

Voor de uitvoering dezer deden de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura werden duizend achtendertig (1.038) nieuwe aandelen

gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de

winsten zullen delen vanaf heden.

Deze duizend achtendertig (1.035) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, werden toegewezen als volgt

- vijfhonderd negentien (519) aandelen aan de heer Deferme Bart, voornoemd;

- vijfhonderd negentien (519) aandelen aan mevrouw Bensch Linde, voornoemd;

als vergoeding voor de gedane inbreng;

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelde vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot EEN MILJOEN HONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬

1.123.300,00).

Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden EEN MILJOEN HONDERD

DRIEËNTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 1.123.300,00) en wordt het vertegenwoordigd door

DUIZEND HONDERD ACHTENDERTIG (1.138) gelijke aandelen zonder nominale waarde met een

fractiewaarde van één/duizend honderd achtendertigste (1/1.138ste) van het kapitaal.

De algemene vergadering besliste de tekst van artikel vijf der statuten overeenkomstig de vorige

beslissingen aan te passen, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EEN MILJOEN HONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND

DRIEHONDERD EURO (¬ 1.123.300,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd achtendertig euro

(¬ 1.135) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder ééniduizend honderd

achtendertigste (1/1138) van het kapitaal vertegenwoordigden."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de

instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Philip Vertessen

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van het proces-verbaal, de gecoördineerde statuten verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14246-0331-012
02/07/2013 : HAT000263
02/07/2012 : HAT000263
19/05/2011 : HAT000263
24/06/2010 : HAT000263
13/07/2009 : HAT000263
03/07/2008 : HAT000263
28/06/2007 : HAT000263
02/10/2006 : HAT000263
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0356-011
04/11/2005 : HAT000263
01/09/2005 : HAT000263
27/05/2005 : HAT000263
27/05/2005 : HAT000263
30/10/2002 : HAT000263
04/04/2000 : HAT000263
01/01/1997 : HAT263
26/11/1991 : HAT263
26/11/1991 : HAT263

Coordonnées
T.H.K. M. & M.

Adresse
HULSTERWEG 130 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande