TAFELTENNISCENTER SINT-TRUIDEN, AFGEKORT : TTC SINT-TRUIDEN

Association sans but lucratif


Dénomination : TAFELTENNISCENTER SINT-TRUIDEN, AFGEKORT : TTC SINT-TRUIDEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 420.502.225

Publication

30/05/2013
ÿþMOD 2.2

s ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

u

ui

II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21-05- 2013

HASSELT

Griffie

<1308 025"

Ondernemingsnr : 4205.022.25

Benaming

(voluit) : Tafeftenniscenter Sint-Truiden

(verkort) : TTC SINT-TRUIDEN

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Terbiest 14, 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Wijziging statuten van de vereniging zonder winstoogmerk, overeenkomstig de wet van 27 juli 1921 (hierna de VZW-wet), met hiernavolgende statuten

De ondergetekenden,

1.Voorzitter : Moyaerts Nico, Halmaal-Dorp 21, 3800 Sint-Truiden geboren op 22/10/1975

2.Secretaris : Loos Steven, Nonnemielenseweg 14, 3803 Gorsem geboren op 04/08/1966

Verklaren bij deze akte de statuten van de vereniging zonder winstoogmerk te wijzigen, overeenkomstig de wet van 27 juli 1921 (hierna de VZW-wet) , met hiernavolgende statuten.

TITEL I Naam-Zetel-Doel-Duur

Artikel 1:

De vereniging draagt de naam " TAFELTENNISCENTER SINT-TRUIDEN "_ Deze naam moet steeds door

de woorden " vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting VZW voorafgegaan of gevolgd worden.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere

stukken , uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "TTC Sint-Truiden VZW" te gebruiken.

Artikel 2 :

De vereniging is gevestigd te Nonnemielenseweg nr 14 te 3803 Gorsem. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt, Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3:

De vereniging stelt zich tot doel het actief beoefenen, propageren en stimuleren van de tafeltennissport.

De vereniging tracht het in lid 1 van dit omschreven doel ondermeer te bereiken door :

a.Deelname aan competitiewedstrijden van de Vlaamse Tafeltennisliga , de Koninklijke Belgische

tafeltennisbond en/of andere nevenverbonden,

b.Deelname aan tornooien, criteria, kampioenschappen ed. ingericht door een van de organisaties vermeld

onder a,

c.Het propageren van de tafeltennissport door middel van externe communicatie , het houden van

recreatieve tornooien , deelname aan scholensport, het opleiden van jeugd , het zich open stellen in de

breedste zin van het woord aan alle belangstellenden van de tafeltennissport.

d.Het ter beschikking stellen van een aangepaste accommodatie.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren , personeel aanwerven , rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom aile activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van haar doel , kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II LIDMAATSCHAP

Artikel 5

De vereniging bestaat uit leden en toegetreden leden

De vereniging telt ten minste drie leden

De volheid van het lidmaatschap , met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering , komt

uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De

statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden

worden gewijzigd.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 7

Het jaarlijks lidgeld voor de leden is vastgesteld op maximaal 250 Euro. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld. Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 8

De leden en de toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven.

b.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9

Het lidmaatschap van een lid of toegetreden lid eindigt

a.lndien de verplichtingen opgelegd aan de leden in artikel 8 op ernstige wijze worden geschonden.

b.indien ondanks schriftelijke aanmaning, het lid in gebreke blijft om zijn /haar financiële en lof

administratieve verplichtingen tegenover de vereniging verzuimt na te komen.

c.Na schriftelijk ontslag.

d.Automatisch door overlijden van de natuurlijke persoon of ingeval van een rechtspersoon, door haar

ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

e.Na uitsluiting of vervanging door de AV (art 15)

TITEL III RAAD van BESTUUR

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie bestuurders, lid van de vereniging. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 11

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Zo door vrijwillig ontslag of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 12

a. De werkgroep kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. in geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de bestuurder daartoe door de raad van bestuur aangeduid.

b. De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c. ledere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon-, e-mail-, videoconferentie of andere communicatiemiddelen. De regels opgenomen onder de punten a. tot c. hierboven zijn van overeenkomstige toepassing,

e. van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 13

e. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van , onder meer, het vervreemden, zelfs om niets, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, aile handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, (...).

b. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden geen besluit of machtiging voorleggen.

c. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een werkgroep, aan één of meerdere bestuurders of zelfs aan een andere persoon, lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan zes jaar en het mandaat kan ten aile tijde met onmiddelijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamelijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met cnmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e. De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen wordenopgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de ledenof hun rechtverkrijgendenalles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL IV ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14

De algemene vergadering is samengesteld uit alle stemgerechtigde leden. Op uitnodiging van de raad van

bestuur, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend

stemrecht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de

bestuurder door de raad van bestuur daartoe aangewezen.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen, mits schriftelijke volmacht. Elk lid kan evenwel

slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

a. het wijzigen van de statuten

b. het benoemen en afzetten van de bestuurders

c, desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen

d. de kwijting aan de bestuurders en commissarissen

e, het goedkeuren van de begroting en rekeningen

f. het vrijwillig ontbinden van de vereniging

g. het uitsluiten van een werkelijk lid

h. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

i, In aile gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16

a. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist of ingeval een vijfde van de leden zulks vraagt. Zij moet tenminste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en begrotingen , op een door de raad van bestuur te bepalen datum en plaats , en die voor 30 juni van dal jaar valt.

b. Alle leden en toegetreden leden worden minstens 8 dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of e-mail uitgenodigd op de algemene vergadering . De oproepingsbrief wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris ; ingeval van e-mail wordt deze door één van beide verstuurd . Ze vermeldt de agenda , dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c. De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda geplaatst. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

d. Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping.

Artikel 17

a,Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt , ondertekend door de secretaris en de voorzitter, Aile leden kunnen op aanvraag de notulen en beslissingen van de algemene vergadering raadplegen.

b.ln gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

c.ln geval van uitsluiting van een lid of van wijziging van de statuten, is een twee derde meerderheid vereist. In geval van ontbinding van de vereniging, is een vier vijfde meerderheid nodig Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, is bovendien een twee derde aanwezigheid of vertegenwoordiging vereist, en worden onthoudingen geteld als tegenstem. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

TITEL V HET BOEKJAAR

Artikel 18

a.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

b.De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris. c.De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

TITEL VI ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 19

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten , op de wijze zoals bepaald door de wet.

Artikel 20

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging deweike een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

TITEL VII SLOTBEPALINGEN

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 410412013, werden met éénparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen:

a, Benoeming nieuwe bestuurder

- Moyaerts Nico, Halmaal-Dorp 21, 3800 Sint-Truiden, geboren op 22/10/1975

é b. Herverkiezing van de volgende bestuurders M8D 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- llsbroekx Wim, L. Van Pouckestraat 21, 3806 Sint-Truiden, geboren op 27/07/1969 - Loos Steven, Nonnemielenseweg 14, 3803 Sint-Truiden, geboren op 04/08/1966

c. Ontslag van de volgende bestuurders

- Elen Melinda, Terbiest 14, 3800 Sint-Truiden, geboren op 22/06/1962

- Radoes Dirk, Terbiest 14, 3800 Sint-Truiden, geboren op 02/11/1960

- Ruijmen Patricia, Begaardenbosstraat45, 3800 Sint-Truiden, geboren op 07/03/1967

- Goossens Joseph, Lenaertsstraat 41, 3800 Sint-Truiden, geboren op 06/09/1963

- Pennings Kris, Leopold 11-straat 14, 3800 Sint-Truiden, geboren op 21/02/1967

d. Worden benoemd als bestuurder in specifieke functies

- Moyaerts Nico, voorzitter

- Loos Steven, secretaris

Ilsbroekx Wim, penningmeester

TITEL VIII HUISHOUDELIJK REGLEMENT TTC SINT-TRUIDEN VZW

1t DR GROEP - OOGMERKEN EN AFDELINGEN

Art.1

TTC Sint-Truiden stelt zich tot doel : het actief beoefenen, propageren en stimuleren van de tafeltennissport.

De vereniging tracht dit doel te bereiken door

a. Deelname aan competitiewedstrijden van de Vlaamse Tafeltennisliga, de Koninklijke Belgische tafeltennisbond en/of andere neven verbonden.

b. Deelname aan tomocien, criteria, kampioenschappen ed. ingericht door één van de organisaties vermeld onder a.

c. Het propageren van de tafeltennissport door middel van externe communicatie, het houden van recreatieve tornooien, deelname aan scholensport, het opleiden van jeugd, het zich open stellen in de breedste zin van het woord aan alle belangstellenden van de tafeltennissport.

d. Het ter beschikking stellen van een aangepaste accommodatie.

Art.2

TTC Sint-Truiden beoefent de activiteiten die met zijn oogmerken overeenstemmen in verscheidene afdelingen. Die afdelingen beschikken over voldoende eigenheid en bewegingsvrijheid om hun respectieve opdrachten in de beste voorwaarden te vervullen, zonder dat evenwel de samenhorigheid van TTC Sint- Truiden in het gedrang mag komen.

Art.3

TTC Sint-Truiden kan onder meer volgende afdelingen omvatten: afdelingen voor competitiespelers, voor de jeugd, voor recreanten. Deze opsomming is uiteraard niet beperkend, De onderscheiden afdelingen zullen regelmatig in gemeenschappelijke activiteiten betrokken worden.

2. ORGANEN VAN BESTUUR EN OVERLEG

Art.4

Het bestuur van TTC Sint-Truiden is samengesteld uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester die

worden aangeduid uit de werkgroep.

Art.5

De werkgroep bestaat uit:

a. De werkende leden die rechtstreeks en per afdeling verkozen worden door de leden van de onderscheiden afdelingen naar rato van één werkend lid voor tien stemgerechtigde leden. Het aantal verkozen werkende leden per afdeling mag nochtans niet meer dan drie of minder dan één bedragen

b. De technische leiders die door het bestuur worden aangesteld;

c. Gecoopteerde personen, indien dit gewenst voorkomt.

Art.6

Indien een werkend lid, dat verkozen is zoals bepaald onder art.5 a, achteraf aangeduid wordt ais technisch leider, wordt hij als rechtstreeks verkozene vervangen door degene die bij de verkiezing in zijn afdeling het hoogste aantal stemmen bekwam zonder verkozen te zijn. Een werkend lid dat de werkgroep verlaat, wordt

4.

er "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vervangen op dezelfde wijze als het is aangesteld. Indien het werkend lid rechtstreeks verkozen was, zoals bepaald onder art.5 a, wordt het opgevolgd op de wijze uiteengezet in het eerste lid van dit artikel.

Art.7

De werkgroep wordt zesjaarlijks verkozen. Voor deze verkiezing worden geen kandidaturen voorgedragen. Aile aangesloten, effectieve stemgerechtigde leden zijn in beginsel verkiesbaar. Indien gewenst kan men op voorhand zijn kandidatuur intrekken, Elk lid duidt bij geheime stemming zoveel kandidaten aan ais er in zijn afdeling mandaten te begeven zijn.

Na samentelling van de uitgebracht stemmen worden de mandaten toegewezen aan de kandidaten die het hoogste stemmenaantal bekwamen.

Art.8

De werkgroep treft bij meerderheid van stemmen alle beslissingen inzake beheer, programma, verbintenissen, contracten met derden, algemene organisatie, aanneming, schorsing en uitsluiting van leden,

Art.9

Tijdens de trainingen en de competitie kan evenwel de technische leider, bij wijze van tuchtmaatregel, een

schorsing voor de duur van die activiteit uitspreken, straf die door het bestuur kan verzwaard worden.

Art.10

Tijdens de trainingen, competitie en uitstappen treffen de aanwezige bestuursleden, de aanwezige werkende leden of de technische leiding de nodige maatregelen in de aangelegenheden die een onmiddellijke beslissing vereisen en die niet op voorhand konden geregeld worden. Wat evenwel de uitstappen betreft, dient men zich strikt te houden aan de regeling die vooraf werd bepaald.

Art,11

De werkgroep wordt minstens om de twee maanden samengeroepen. De leden kunnen steeds hun suggesties in verband met agendapunten voor de werkgroepvergadering aan de secretaris meedelen. Die voorstellen moeten tijdens de eerstvolgende werkgroepvergadering besproken worden. De beslissingen van de werkgroep worden bij de eerstvolgende training aan de leden meegedeeld.

Art.12

Indien 1/3 van het aantal stemgerechtigde leden van een afdeling hierom verzoeken, wordt die afdeling binnen de maand door het bestuur in vergadering samengeroepen. Deze vergadering heeft adviserende bevoegdheid. Er kan ook beslist worden de andere afdelingen te raadplegen. Een meerderheid van stemgerechtigde leden van alle afdelingen samen heeft absoluut beslissingsrecht.

Art. 13

Het bestuur kan voor bepaalde tijdelijke of permanente opdrachten commissies of werkgroepen aanstellen, Zo kunnen specifieke denk- of actiegroepen belast worden bv, met de redactie van een huisblad, de organisatie van uitstappen, culturele activiteiten, contacten, feestelijkheden enz.

3. PRACTISCHE AFSPRAKEN

lieder spelend lid dient lidgeld te betalen en wordt als dusdanig lid van de Vlaamse Tafeltennis Liga, hierdoor is het lid verzekerd voor gebeurlijke ongevallen,

2.Alle spelers worden verzocht op tijd aanwezig te zijn voor de trainingen en de competitiematchen zodat ze kunnen meehelpen bij het opstellen en afbreken van de tafels.

3,Tijdens de trainingen wordt er gespeeld in aangepaste sportschoenen die geen sporen op de vloer achterlaten. Tijdens de competitiematchen speelt iedereen in clubkledij,

4.Spelers en speelsters onder de leeftijd van 13 jaar, worden door hun ouders gebracht en afgehaald in de sportzaal,

5,Tijdens de training worden de richtlijnen van de trainer opgevolgd, zowel wat betreft de opwarming als wat betreft de training.

6.Zowel de trainers als de spelers tonen wederzijds respect voor elkaar, dit geldt ook voor de spelers onderling.

7.Balletjes, palet, tafels en afsluitingen worden met zachtheid behandeld. Er zal niet moedwillig schade aan berokkend worden,

8.Tenzij op uitdrukkelijk verzoek van de trainer bij multi-bal-training, wordt er slechts met 1 balletje per tafel getraind. Na de oefensessie worden alle balletjes opgeraapt of wordt het balletje onder het net gelegd. 9.Alleen iemand van het bestuur of een afgevaardigde zal achter de tap plaats nemen. Hij of zij serveert dranken en zorgt voor het bijhouden van de rekening, Er wordt contant betaald.

I a I a

MOD2.2

Luik F3 - Vervolg

4. WIJZIGING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Art.14

Dit huishoudelijk reglement kan slechts gewijzigd worden mits akkoord van 2/3 van de stemgerechtigde

leden.

Sint-Truiden, 04 april 2013

Deze akte is opgemaakt in drie originele exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de buitengewone atgemene vergadering , gehouden op 4!0412013.

Getekend :

Nico Moyaerts, voorzitter

Steven Loos, secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

eefioiadèn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TAFELTENNISCENTER SINT-TRUIDEN, AFGEKORT : T…

Adresse
TERBIEST 14 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande