TANDARTS DE TROYER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS DE TROYER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.548.397

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 14.08.2014 14426-0437-012
10/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" 11123510*

bet

BE Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANLtt_

2 9 °07o 2011 HAsSEiffre

Ondernemingsnr : 0835.548.397

Benaming TANDARTS DE TROYER

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 62, 3920 Lommel, België

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

De Troyer Katrien

zaakvoerder

28/04/2011
ÿþVoor-behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDE1.

15 2011

HASSELT

Griffie

mod 2.1

III II ijI 111111 IM II II IIIi1

*11064772*

IN

Ondememingsnr : d ~3~" 5\1/4ó.~

Benaming : TANDARTS DE TROYER

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 62

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 13 april 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een Burgerlijke; professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw De Trover. Katrien Annemie Dirk, geboren te Antwerpen (Ekeren) op eenentwintig! april negentienhonderd vierentachtig, echtgenote van de heer Bleyen, Erik, geboren te! Lommel op negenentwintig november negentienhonderd tweeëntachtig, wonend te 3920! Lommel, Kloosterstraat 62.

STATUTEN

!i Benaming : De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke professionele; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! onder de benaming "TANDARTS DE TROVER".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Kloosterstraat 62.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in het groot en in het; klein, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of: tussenpersonen de uitoefening van de tandheelkunde door de tandartsvennoot in al zijn! i! aspecten en dit rekening houdende met de medische plichtenleer. Hiertoe zal dei vennootschap de materiële voorwaarden scheppen, met het oog op het beoefenen van de! tandheelkunde op een degelijk, medisch verantwoorde manier.

De vennootschap is te dien einde bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe! ;, noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn. Zij kan onder meer onroerende! goederen verhuren of verwerven, gebouwen oprichten en of overgaan tot het aanschaffen! il van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep. Zij kan! ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van! i! hun beroep bijstaan. Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen en de personen die! in de vennootschap tewerkgesteld zijn, zich verder te laten bekwamen op wetenschappelijk! en praktisch vlak door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde verder! tandheelkundige evoluties te blijven volgen. Het maatschappelijke doel zoals omschreven, brengt de tandarts in de vennootschap niet in het gedrang evenmin als de vrije keuze door de! patiënt van de behandelende tandarts, noch doet het maatschappelijk doel afbreuk aan de! individuele aansprakelijkheid van de tandarts voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn! beroep zou hebben gepleegd.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichting uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te,!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze, vennootschap.

De vennootschap mag functies van bestuurder, of vereffenaar van de andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere praktijken of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar praktijk, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijke doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kaaitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur- Machten van de Zaakvoeders(s) - Verteaenwoordiainq

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op dertien april tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde vrijdag van juni om 17.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder. Mevrouw De Troyer, Katrien, voormeld.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0494-011

Coordonnées
TANDARTS DE TROYER

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 62 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande