TANDARTS INGRID VAN HERCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS INGRID VAN HERCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.953.704

Publication

03/09/2014
ÿþ MM POP 11.1

% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hei Belglsc Staatsbl

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : 0535.953.704

TANDARTS INGRID VAN HERCK

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

-tNK van KOU 1/NIJtL

`e ANTWERPEN

2 5 AUG. 2014

1fdeISlf-jet55ELT

Zetei : Luikersteenweg 273, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Quasi-inbreng

Tekst

Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisoren bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Van Herlik Ingrid

Zaakvoerder

Bilagen biij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 -Awiexes.dii ouitelir.belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303645*

Neergelegd

25-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535953704

Benaming (voluit): TANDARTS INGRID VAN HERCK

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3920 Lommel, Luikersteenweg 273

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 25 juni 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

Mevrouw VAN HERCK Ingrid Julienne Francisca Maria, tandarts, geboren te Genk op drie maart negentienhonderd drieënvijftig, nationaalnummer 53.03.03-314.51, wonende te 3920 Lommel, Luikersteenweg 273, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Geebelen te Lommel op 22 november 1994, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaart.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt,

Mevrouw Ingrid Van Herck, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle 100 aandelen uitgegeven aan 186,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 18.600,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 12.400,00 euro;

Totaal : 18.600,00 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van 12.400,00 euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 645-1040353-63, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door Bank J. Van Breda & Co. op datum van 05 juni 2013. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Als vergoeding voor haar inbreng, worden aan de comparant 100 aandelen toegekend, welke aandelen comparant verklaart te aanvaarden.

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort voor twee/derde zodat twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de benaming TANDARTS INGRID VAN HERCK.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te Luikersteenweg 273, 3920 Lommel.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen de uitoefening van de tandheelkunde door de tandartsvennoot in al zijn aspecten en dit rekening houdende met de medische plichtenleer. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden scheppen, met het oog op het beoefenen van de tandheelkunde op een degelijk, medisch verantwoorde manier.

De vennootschap is te dien einde bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn Zij kan onder meer onroerende goederen verhuren of verwerven, gebouwen oprichten en of overgaan tot het aanschaffen van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep. Zij kan ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van hun beroep bijstaan. Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen en de personen die in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap tewerkgesteld zijn, zich verder te laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde verder tandheelkundige evoluties te blijven volgen. Het maatschappelijk doel zoals omschreven, brengt de tandarts in de vennootschap niet in het gedrang evenmin als de vrije keuze door de patiënt van de behandelende tandarts, noch doet het

maatschappelijk doel afbreuk aan de individuele aansprakelijkheid van de tandarts voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn beroep zou hebben gepleegd.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschap.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De geneesheren-vennoten evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De vennootschap mag functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere praktijk of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te particeperen in haar praktijk, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van financiële, burgerlijke roerende en onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijk van het maatschappelijk doel der vennootschap. bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om 17.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Stemrecht.

Luik B - Vervolg

Ieder aandeel een stem.

Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 juli 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend euro.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap, mevrouw Ingrid VAN HERCK, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TANDARTS INGRID VAN HERCK

Adresse
LUIKERSTEENWEG 273 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande