TANDARTS SOPHIE SPREUWERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS SOPHIE SPREUWERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.070.991

Publication

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 20.02.2013 13046-0334-013
03/08/2011
ÿþ Mod2.D "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~

.~:~~T

::~. ~

Neergeiegd ter grifte der

<eettbank v. koophandel te TONGEN

L SiSC : S-A.^,TSBLAD 2 ~1 .;~~.. 20f

S ~V7

2~ ~. a" :_,v

31113*11120171* Y ItlIYI

Y

Y

" ~ 1-inr~Fr1...;i~~

~ ~ "

Onderrserningsn7: f 3 8 e a 7 0 e 9 9 3

(voluit) : TANDARTS SOPHIE SPREUWERS

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete: 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Smeetsstraat 1

Ortde~ Terp ai ce : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 14 juli 2011, geregistreerd te Maaseik op 18 juli 2011, boek 542, blad 74, vak 9, acht bladen geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. Inspecteur J. Haeldermans, blijkt dat:

Mejuffrouw SPREUWERS Sophie An Josée, tandarts, geboren te Maaseik op tien juni negentienhonderd zevenentachtig (nationaal nummer 87.06.10 208 03), ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Weertersteenweg 393.

Een burgerlijke professionele vennootschaap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "TANDARTS SOPHIE SPREUWERS", met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Smeetsstraat 1.

De vennootschap heeft lot DOEL:

**zowel in België als in het buitenland:

Het uitoefenen en bevorderen van de geneeskunde, meer specifiek op het gebied van de tandheelkunde en alle subspecialismen in dit domein, onder andere de orthodontie, parodontologie, endodontologie, kindertandheelkunde, en tandtechniek, het plaatsen van tandprotheses en implantaatprotheses enzovoort en dit in de breedste zin van het woord.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accomodaties, diensten voor de praktijk, aankopen, huren, invoeren, zonder dat deze opsomming beperkend is.

in hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch. secretariaat oprichten, gelast met de inning en verdeling van de erelonen.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines aan de spits van de evolutie te blijven en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

De vennootschap de inningen voor eigen rekening te laten uitvoeren. Dit alles in de breedste zin van het woord.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De tandheelkunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en alle daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

**Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland,

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B verrnelder : Recto : Naam en hoedanigheid var: de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o in(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc

isehc aar Bete

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

B.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen.

*Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

*Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

*Het beleggen en beheren van pensioengelden en het doen van pensioenuitkeringen, het aangaan van lijfrente-overeenkomsten en pensioenverplichtingen, het oprichten van en aangesloten zijn bij pensioenfondsen en/of andere fondsen ten behoeve van de werknemers van de vennootschap en van groepsvennootschappen, daaronder begrepen de directieleden.

*Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, zijnde alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend:

-het verlenen van managementadviezen in de meest ruime zin aan bedrijven;

-het voorzien of doen voorzien in tijdelijk management;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, behoudens de verrichtingen die door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan beleggingsondernemingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs;

-het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden.

*Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, bedrijfseconomische, sociale, informatica- of automatiseringsaangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële, technische, organisatorische of administratieve problemen.

*De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

*De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag borgstellingen verrichten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd (100) aandelen wordt tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde mejuffrouw SPREUWERS Sophie.

Zij verklaart dat elk aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde (2/3e) .

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Ais vergoeding voor haar inbreng in speciën werden er honderd (100) aandelen toegekend aan voomoemde mejuffrouw SPREUWERS Sophie , elk volgestort ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde mejuffrouw SPREUWERS Sophie.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Een BOEKJAAR begint op één juli en eindigt op dertig juni van het eropvolgend jaar . Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en is pro Pisco ingegaan op één juli tweeduizend en elf. Het zef eindigen op dertig juni tweeduizend en twaaf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand november om achttien uur . Indien dit een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt ais volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Voar- br hrWcie; ~ aan hot Beigisci^ 5taatsbiad .171.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzi; van de perso(o)n(en} bevoegc de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 25.11.2015 15672-0178-013

Coordonnées
TANDARTS SOPHIE SPREUWERS

Adresse
SMEETSSTRAAT 1 3640 MOLENBEERSEL

Code postal : 3640
Localité : Molenbeersel
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande