TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.588.110

Publication

03/03/2014
ÿþ Mai woid 11.1



let" B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iqaarg-k.ràr) ter tJidtie ti,1r rechtbcir!, v, lroopharndel te 'COt+1GEFSF.N

2 0 -02- Zon

De Hoofdgriffier, Griffie

i

i

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

aao nasa=

Ondernemingsnr : 0434.588.110

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ow van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3666 As, Hoogstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 31 januari 2014, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap ovv een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS, met zetel te 3665 As, Hoogstraat 91 (na hemummering121), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0434.588.110, die de volgende besluiten heeft genomen met éénpartgheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van de belaste reserves, het uitkeerbaar bedrag en van de beslissing tot uikering van een tussentijds dividend ;...

TWEEDE BESLUIT  Vaststelling tot uitkering van een dividend: zoals voormeld in het eerste besluit stelt deze vergadering vast dat de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013 beslist heeft om een: (tussentijds) dividend uit te keren van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) in toepassing van artikel 537, 1 ste lid WIB92, ... Ingevolge deze dividenduitkering heeft de aandeelhouder een schuldvordering jegens de vennootschap zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het revisoraal verslag, waarnaar in de volgende besluiten wordt verwezen. De enige vennoot heeft uitdrukkelijk verklaard dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 WIB92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

DERDE BESLUIT  kennisname verslag van de zaakvoerders en het revisoraal verslag inzake de inbreng in natura: De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 16 december 2013, en van het revisoraal verslag, opgemaakt door de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, Het besluit van dit verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk zoals vermeld in de akte; De vergadering besluit deze verslagen goed te keuren.

VIERDE BESLUIT Kapitaalverhoging door inbreng in natura  aandelen

De buitengewone algemene vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het maatschappelijk kapitaal van de BVBA TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS te verhogen meteen bedrag van eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00), (overeenkomstig het uitgekeerde netto-dividend), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt door een inbreng in natura van de voormelde schuldvordering van de vennoot jegens de vennootschap. De waardering van deze inbreng in natura en de berekening van de verhoging van de fractiewaarde met een bedrag van honderd en acht euro (¬ 108,00) per aandeel naar een bedrag van honderd tweeëndertig euro tachtig cent (¬ 132,80 FUR) per aandeel, werd bepaald In het voormeld revisoraal verslag. Door deze kapitaalverhoging zal het geplaatst kapitaal van de BVBA TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS gebracht worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar een bedrag van negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00).

VIJFDE BESLUIT inschrijving op de kapitaalverhoging-voorkeurrecht

De voornoemde aandeelhouder verklaart vervolgens uitdrukkelijk, onder de hoger gestelde voorwaarden, te willen inschrijven op deze kapitaalverhoging door omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een tussentijds dividend en dit voor het bedrag van het netto-dividend van eenentachtigduizend euro (¬ 81.000,00).

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris te acteren, dat het maatschappelijk kapitaal van de BVBA TANDARTSPRAKTIJK PH, SCHREURS ingevolge dit besluit werd gebracht op negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT - aanpassing van de statuten

De buitengewone algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap volledig te herwerken aangezien de statuten sedert de oprichting op 16 juni 1988 nog niet werden aangepast. Zo besluit de vergadering de statuten aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen, aan de corporated governance  regelgeving, aan de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen, aan de hogervermelde omvorming naar de euro en aan de hiervoor genomen besluiten.

Er wordt evenwel niet geraakt aan de inhoudelijk bepalingen van de vroegere statuten zoals het doel, de duur van het boekjaar, de datum van de algemene vergadering, het bestuur van de vennootschap voor zover deze nog in overeenstemming zijn met de voornoemde wetgeving en regelgeving,

Tenslotte wordt artikel 2 van de statuten aangepast aan de wijziging van het adres van de zetel van Hoogstraat 91 naar Hoogstraat 121 te As (omwille van een hernummering van de Hoogstraat).

De herwerkte statuten van de BVBA TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS luiden als volgt:

...ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3685 As, Hoogstraat 121...

ARTIKEL 5 : KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Historiek van het kapitaal:

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend frank (750.000,-Bef), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Het kapitaal werd omgezet naar 18.600,00 euro bij bijzondere algemene vergadering van 14 december 2001.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 2014 werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd door een inbreng in geld met een bedrag van ¬ 81.000,00, afkomstig van een dividenduitkering vanuit de belaste reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het geplaatst kapitaal te brengen op ¬ 99.600,00.

De aandelen op naam dienen ingeschreven te worden in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden In de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, een register in elektronische vorm te creëren.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun res-pectievelijke rechten.

...ARTIKEL 14.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er géén college en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts worden genomen of de beslissing mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen....

ARTIKEL 23.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoale bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboel< van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

ZEVENDE HOOFDSTUK - ALGEMENE BEPALINGEN

ti "

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

ARTIKEL 27: Bij ontstentenis van erfgerechtigden is de vennootschap echter van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 28: Wanneer meer zaakvoerders zijn benoemd, waaronder de enige vennoot, dan is artikel 14, derde lid, van deze statuten toepasselijk.

ZEVENDE BESLUIT goedkeuring van de statuten

De vergadering besluit na het overlopen en bespreken ervan, deze herwerkte statuten goed te keuren. ACHTSTE BESLUIT; volmacht aan het bestuursorgaan

Volmacht werd verleend door deze vergadering aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard'Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkhéid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de -Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

De vergadering geeft tevens opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en aan de notaris tot neerlegging van een expeditie van deze akte op de rechtbank van Koophandel samen met de documenten voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 31/01/2014 inhoudende de herwerkte statuten:

- verslag van de zaakvoerder.

- revisoraal verslag dd. 17 december 2013.

Notaris Bert Vrancken te As

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 : TGT000113
07/06/2011 : TGT000113
07/06/2010 : TGT000113
04/08/2009 : TGT000113
12/06/2008 : TGT000113
05/06/2007 : TGT000113
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15288-0021-014
23/06/2005 : TGT000113
09/06/2004 : TGT000113
24/06/2003 : TGT000113
12/01/2002 : TGT000113
07/07/2000 : TGT000113
17/06/1999 : TGT000113
01/01/1993 : TGT113
24/08/1988 : TGT113

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK PH. SCHREURS

Adresse
HOOGSTRAAT 121 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande