TANDTECHNISCH LABORATORIUM GUY WOUTERS, AFGEKORT : TTL GUY WOUTERS

Société en commandite simple


Dénomination : TANDTECHNISCH LABORATORIUM GUY WOUTERS, AFGEKORT : TTL GUY WOUTERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.529.272

Publication

19/01/2015
ÿþr Mad Watl 77.7

e

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grime van de akte



JIJim ifi1ui~iN~

5008 87

. Y. koephanüel Antwerpen, Mi. Tengeren

" ~ ~ T ~0~- 2015

De ei4~+ie

Ondememingsnr : 5 " 2g - 2 ?:e2.

Benaming

(voluit) : Tandtechnisch Laboratorium Guy Wouters

(verkort): TTI,. Guy Wouters

Rechtsvorm ; gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Weertersteenweg 208/A, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte de dato 1 januar12015 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Tandtechnisch Laboratorium Guy Wouters", afgekort"TfL Guy Wouters" door:

1. De heer WOUTERS Guy, tandtechnicus, geboren te Maaseik op 13,05.1950, wonende te 3680 Maaseik,

Weertersteenweg 208/A.

werkend of beherende vennoot

en

2. Mevrouw RUTTENS Vera, directiesecretaresse, geboren te Maaseik op 09.09.1955, wonende te 3680

Maaselk, Weertersteenweg 2081A,

stille vennoot

De heer WOUTERS Guy brengt in de vennootschap een som ter grootte

van tweeduizendnegenhonderdnegentig euro (¬ 2.990,00) in. Mevrouw RUTTENS Vera brengt in de vennootschap een som ter grootte van tien euro (¬ 10,00) in. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van drieduizend euro (¬ 3.000,00 euro), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde. Aan de heer WOUTERS Guy worden tweehonderdnegenennegentig (299) aandelen toegekend en aan mevrouw RUTTENS Vera één (1) aandeel.

De zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 2081k

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

" Tandtechnisch laboratorium;

" Het vervaardigen van medische, tandheelkundige instrumenten en benodigdheden van ongeacht welk materiaal;

" Het vervaardigen van boormachines voor tandartsen;

" Het vervaardigen van kunsttanden, (tand)prothesen, kunstgebitten, implantaten alsmede de herstelling daarvan in de meest ruime zin van het woord;

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan ais waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer dcor haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciale, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, le bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap Kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een, soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap,voor alle vestigingen of overdrachten van zakelijke rechten op onroerende goederen en voor het aangaan van leningen is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist, Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvcerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder kan volmachten geven voor een of meerdere zaken aan een of meerdere gevolmachtigden.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van mei om achttien uur (18u).

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Overgangsbepalingen

1. Overname verbintenissen : de comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen en te bekrachtigen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting werden aangegaan vanaf 1 januari 2015.

2. Wordt benoemd toi niet statutaire zaakvoerder voor onbepaait e duur en die aanvaardt

-de heer WOUTERS Guy, tandtechnicus, geboren te Maaseik cp 13.05.1950, wonende te 3680 Maaseik,

Weertersteenweg 208/A. Zijn mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

3. Het eerste boekjaar sluit af op 31112/2015. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016.

4. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz, met inbegrip van alle latere mcgelijke wijzigingen dienaangaande.

De oprichters

WOUTERS Guy RUTTENS Vera

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDTECHNISCH LABORATORIUM GUY WOUTERS, AFGE…

Adresse
WEERTERSTEENWEG 208A 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande