TARGET MEDIA

Société en commandite simple


Dénomination : TARGET MEDIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.587.028

Publication

13/11/2013
ÿþ MM 21

hi de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.11.R1011111111

Rechtbank van koophandel

31 OKT, 2013

te HASSELT Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -136112013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ,, t,U1 "7 . O

Benaming

(voluit) ; Target media

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hulsterweg '111, 3980 Tessenderlo, BELGIE

Onderwerp akte : Oprichting

Op 02/10/2013 hebben volgende oprichters, Demirci Satilmis, wonend te 3980 Tessenderlo Hulsterweg 111; en Acae Dilek wonende te 3980Tessenderlo Hulsterweg 111; te Tessenderto besloten de gewone commanditaire vennootschap " Target media" op te richten voor onbepaalde duur en met een kapiitaat van 500,00 euro.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 20 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elke een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Heer Demirel Satilmis stortte 300,00 euro voor 12 van de 20 aandelen en wordt werkende of beherende vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van art 202 W.Venn.

Mevrouw ACAR Dilek stortte 200,00 euro voor 8 van de 20 aandelen. Zij treedt hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn.. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van haar

beloofde inbreng, maar dat zij anderzijds geen enkel da ad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal

verrichten,

De comparanten verklaren:

1)Dat zij het volledig geplaatst kapitaal hebben volgestort en dat zij het geld, dat hun inschrijving

vertegenwoordigt, gedeponeerd hebben op een rekening, geopend op naam van de vennootschap.

2)Dat elke der 20 aandelen ingevolge het voorgaande volledig volgestort is, zodat de vennootschap te`

rekenen van heden over een bedrag van vijfhonderd euro (¬ 500,00) beschikt,

3)Dat de kosten in verband met de oprichting geschat worden op ongeveer 250,00 euro.

1. STATUTEN

De comparanten leggen vervolgens de statuten van de vennootschap als volgt vast:

Titel 1. Benaming -- Zetel Doei  Duur.

Artikel 1. De vennootschap bestaat onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met, onbeperkte aansprakelijkheid, met als naam "Target Media".

Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, Hulsterweg 111. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag deze zetel naar een andere plaats in België worden overgebracht, of kunnen agentschappen of filialen in binnen- en buitenland worden opgericht.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening;

-Publiciteitsondememing voor het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen en decors, van buitenreclame, reclameborden en paneelreclame, lichtkranten en neonreclame, het aanbrengen van reclame op bussen, auto's en andere voertuigen, enzovoort;

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media; -Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie; -Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

-Het ontwerpen van publicitaire films;

-Het ontwerpen van publicitaire artikelen;

-De luchtreclame

-Het aanbieden van reclameruimte;

-Het organiseren en ccmmercialiseren van publiciteit, het organiseren en realiseren van culturele

activiteiten, feesten, optredens, theatervoorstellingen, concerten, popgebeuren enz.

-De uitbating van een reclameadviesbureau;

-Het organiseren van manifestaties, evenementen en beurzen in de ruimste zin van het woord;

: -De uitbating van een marketing- en consultingbureau;

C , Ja 'netste blz van Luik fi vermelden Re-oto : Naam en hoed i.çiheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse " Naam en hanctekerung

5 ~

-Het organiseren en uitvoeren van kwantitatief marktonderzoek en verkoopactiviteiten voer rekening van particulieren, vennootschappen, of openbare dan wel privé-instellingen in het domein van de wetenschappen en niet name voor industrie, handel en vrije beroepen;

-Deze bedrijvigheid omvat economische studies, marktonderzoek, operationeel onderzoek en statistische studies toegepast op kwaliteitsonderzoek;

-Het inrichten van seminaries, het geven van lessen, het verlenen van consultaties, het verstrekken van adviezen en het uitvoeren van studies ten diensten van het bedrijfsleven en de overheid en iedereen die hierom zou kunnen verzoeken;

Deze opsomming zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobielere aard die hetzij rechtstreeks, hetzij on rechtstreeks tot haal doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 4 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 oktober tweeduizend dertien, waarbij zij slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de datum der neerlegging der stikken op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals is voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Titel 2. Vennootschapskapitaal  aandelen.

Artikel 5. Het geplaatst kapitaal is vastgelegd op vijfhonderd euro (¬ 500,00), verdeeld in twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6. De aandelen zijn op naam. Hun bezit zal blijken uit de inschrijving in het register der aandelen dat alle wettelijke aanduidingen bevat, zoals hierna aangegeven.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Effecten zijn ondeelbaar. Indien er een onverdeeldheid bestaat met betrekking tot een bepaald effect worden de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar zal optreden.

Bij opsplitsing in vruchtgebruik en blote eigendom warden alle aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7. De afstand van aandelen onder levenden of bij overlijden wordt onderworpen aan de toestemming van alle aandeelhouders.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennbten. kennis geven, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich hiertegen niet te verzetten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans indien de vennoot, die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maand, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

De waarde van het aandeel zal dan deze zijn, die bepaald werd door de algemene vergadering, bij de goedkering van de laatste jaarrekening. indien die waarde niet vastgesteld werd, zal zij bepaald worden door een deskundige, aan te stellen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap, op verzoek van de meest naarstige partij.

Niet afbetaalde aandelen zijn niet voor overdracht vatbaar.

Bij overdracht van aandelen waarop opeisbare stortingen niet zijn voldaan, blijft de overdrager hoofdelijk gehouden met de overnemer tot deze schuld tegenover de vennootschap.

Artikel 8. Binnen de twee maand na de oprichting van de vennootschap zal een aandelenregister worden neergelegd op de vennootschapszetel. Dit register zat volgende vermeldingen moeten bevatten:

1.De precieze identiteit van elke aandeelhouder en het aantal aandelen dat hij bezit;

2.De aanduiding van de verrichte volstortingen;

3.De overdracht of overlating van de aandelen met hun datum, gedateerd door de overdrager en de koper in het geval van een overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de begunstigde in het geval van overlating bij overlijden.

4.De aanduiding van een eigenaar tegenover de vennootschap in het geval van onverdeeldheid van een aandeel of opsplitsing in vruchtgebruik en blote eigendom;

5.Elke vermelding die de zaakvoerder(s) nuttig achten.

Overdrachten en overlatingen van aandelen zijn aan de vennootschap maar tegenwerpelijk vanaf hun inschrijving in het aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-C,, Elke vennoot of elke belanghebbende zal inzage mogen hebben in dit register.

Titel 3. Bestuur en toezicht.

Artikel 9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vergoedingen van zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Als statutair zaakvoerder is aangesteld voor de duur van de vennootschap, de Heer Demirel Satilmis, wonende te 3980 Tessendeio, Hulsterweg 111.

Artikel 10. Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en treedt in rechte op in haar naam, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, die door de zaakvoerder als dusdanig worden gesteld, zelfs indien zij buiten het vennootschapsdoel vallen.

Artikel 11. De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. De vennootschap wordt tegenover derden verbonden door de rechtshandelingen, die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen.

Artikel 12. Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten zelf, behoudens de gevallen waarin de wet de aanstelling van een commissaris oplegt.

Titel 4. Algemene vergadering.

Artikel 13. De algemene vergadering vertegenwoordigt het geheel der vennoten. Haat beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de getroffen beslissing.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand maart te twintig uur op de vennootschapszetel of op iedere andere plaats binnen de gemeente in de oproepingsbrieven aangewezen. Indien die dag een wettelijk feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Artikel 14. Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te ropen en haar agenda samen te stellen.

De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, verzonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom vragen.

Artikel 15. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot het verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft het recht tijdens de zitting de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening voor drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Titel 5. Diverse bepalingen.

Artikel 16. Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september.

Artikel 17. Elk jaar op dertig september moeten de zaakvoerders de inventaris opmaken, alsmede de jaarrekening. Deze jaarrekening wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Tevens stellen de zaakvoerders het eventueel door de wet vereist beleidsverslag op.

Artikel 18. Vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt de jaarrekening met haar bijlagen op de vennootschapszetel neergelegd ter inzage van al de vennoten.

Artikel 19. Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto wint van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen:

a)Vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b)De vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoerders, de commissarissen en de vennoten Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Artikel 20. Ingeval van verlies van de helft van het vennootschapskapitaal moeten de zaakvoerders de ontbinding van de vennootschap voorleggen aan de algemene vergadering. Bereikt het verlies drie vierde van het vennootschapskapitaal, dan mag de ontbinding worden uitgesproken door de vennoten, die één vierde der aandelen bezit.

Wanneer het netto-actief gedaald is beneden het wettelijk minimum kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 21. Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze en bepaalt hun macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

Artikel 22. Bij vereffening wordt de eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

Artikel 23. Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar de wetgeving, in voege óp het moment van de toepassing,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

IIAVERGANGSBEPALINGEN

Ten titel van overgangsbepalingen wordt beslist:

a)Dat het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend vijftien. De eerste jaarrekening zal

dus opgesteld worden op het einde van datzelfde boekjaar.

b)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend zestien.

III.BENOEMING  BEKRACHTIGING

En onmiddellijk verklaren de comparanten, die het geheel van het kapitaal vertegenwoordigen (onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van het dossier ter Griffie van de rechtbank van Koophandel):

1.Dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap althans voor het eerste boekjaar , dient te worden beschouwd als een kleine vennootschap in de zin van artikel 15 W.Venn., zodat men geen commissaris wenst te benoemen.

2.Dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 W.Venn., aile verbintenissen en contracten in haar naam voor de oprichting en dit vanaf twee oktober tweeduizenddertien, uitdrukkelijk bekrachtigt, zodat deze moeten worden beschouwd als van in den beginne door haarzelf aangegaan.

3.Dat volmacht wordt verleend aan de Heer Luyten Jean, boekhouder!fscalist, teneinde aile handelingen te stellen en alle stukken en documenten te tekenen en meer in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is, met betrekking tot inschrijving van de vennootschap in een ondernemingsloket, bij belastingdiensten, Kamer , van Koophandel, sociale zekerheid en dergelijke.

Gedaan en verleden te Tessenderlo, op 23 oktober 2013. -

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

i{opr^

~ #xehor+dor~

~+ txan hot e:rghch St=aËtxa blad

Demici Satilmis,

Acar Dilek

Oprichter

Oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-13/11/2013 - Annexés dû Moniteur belge

Op do laatste btz, van Luikg vermelden : Recu, : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
TARGET MEDIA

Adresse
HULSTERWEG 111 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande