TARGET XL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TARGET XL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.600.291

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.07.2014 14337-0419-009
11/12/2013
ÿþMod PUF 11.1

il In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

io

d

i

1

Vee

behou

aan I

Belg[,

Staats

813185 37*

,_. -"" _.,~,- º%.~

iJ6T~bluyl+a tar griiiit{dut

rechtbank v. koaphpndal te fiQNGEAEN

~

20-11-2013

De FioofdgriftierGriffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit): 13E0875.600.291

Rechtsvorm : TARGET XL

Zetel : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3640 Kinrooi

Hogerstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,: Maastrichtersteenweg 85, op 25 november 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARGET XL", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Hogerstraat 22 en ondernemingsnummer 0875.600.291, en op welke buitengewone algemene vergadering honderd zesentachtig (186) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in` verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in natura; de: vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

- Revisoraal verslag: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken" met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, waarvan het besluit luidt als volgt: "Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in TARGET XL. BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 240.400, 00, is gebleken dal naar m jn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter' vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met. betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende. voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 20, november 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van des ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en ' duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder` normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 240.400, 00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ , [ 3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 186 reeds bestaande aandelen van TARGET XL BVBA, elk met een bedrag van ¬ 1.292,47; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 26.711,11;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge 4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1B92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 22 november 2013.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

BVBA HUBERT VENCKEN"

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd tweeëntwintig november tweeduizend dertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparanten en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig procesverbaal

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op twintig november tweeduizend dertien, in verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in natura. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

"Eerste besluit. Uitkering tussentijds dividend.

Op voorstel van de zaakvoerder, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen om een tussentijds dividend uit te keren van ¬ 267.111,11. Dit dividend wordt onttrokken aan de beschikbare reserves die ¬ 305.494,96 bedroegen per 31 december 2011. Deze belaste reserves werden goedgekeurd door een algemene vergadering welke plaats vond voor 1 april 2013. Dit is mogelijk gezien de belaste reserves per 30 september 2013 ¬ 288.270,33 bedragen. Het dividend zal betaalbaar gesteld worden vanaf heden.

Tweede besluit. Kapitaalverhoging ten bedrage van dit netto dividend.

Om aan de voorwaarden te voldoen, ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, gaat de vennoot met eenparigheid van stemmen akkoord om, na inhouding van 10 roerende voorheffing, dit netto dividend van ¬ 240.400, 00 onmiddellijk in te brengen als kapitaal. Het netto dividend werd in afwachting van de notariële akte geboekt als uit te keren dividenden in de boekhouding van de vennootschap.

Derde besluit. Aanstelling Bedrijfsrevisor en Notaris

Beslist wordt om BVBA HUBERT VENCKEN, met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, aan te stellen om het verslag op te stellen van de kapitaalverhoging door inbreng van de vordering door de vennoten op de vennootschap.

De vennoten gaan akkoord dat notaris Geraldine COPS, die reeds gecontacteerd is door de zaakvoerder, de notariële akte zal verlijden."

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde bijzondere algemene vergadering, gehouden op twintig november tweeduizend dertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND

o " -.

4 't , t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

HONDERD ELF EURO EN ELF EUROCENT (¬ 267.111,11), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van eenendertig december tweeduizend en elf DRIEHONDERD VIJFDUIZEND VIERHONDERD VI ERENNEGENTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT (¬ 305.494,96) en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vee één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZESENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ELF EURO ELF EUROCENT (¬ 26.711,11) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het nettto-dividend ten belope van TWEEHONDERD

VEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 240.400,00) in de boekhouding van de

vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

3. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 240.400,00) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 259.000,00) en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

De heer BROENS Mathieu en mevrouw BOSMANS Maria, beide voornoemd, verklaren inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 240.400,00). Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en elf bleken en uiterlijk eenendertig maart tweeduizend dertien door de algemene vergadering werden goedgekeurd.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevinden. Zij verklaren er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Ter gelegenheid van de inbreng door de vennoten zullen GEEN nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbrengen worden uitgegeven of gecreëerd gezien alle vennoten aan de kapitaalsverhoging hebben deelgenomen in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit; de door de vennoten gedane inbrengen in het kader van de huidige kapitaalsverhoging worden aldus niet vergoed door nieuwe aandelen; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding voor de inbrengen bestaat hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag.

5. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 259.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL VIJF van de STATUTEN te WIJZIGEN om

deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

De eerste alinea wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD

NEGENENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 259.000,00)."

Y w ,

4, 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Peter Klok" te 3960 Bree, Gijbelsstraat 17, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 25/11/2013,

- bijzonder verslag van de zaakvoerder,

- revisorenverslag.

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13541-0329-009
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 24.08.2012 12451-0165-009
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 22.07.2011 11325-0060-008
15/06/2011
ÿþnitr ?Md 2.1

Ondernemingsnr : 0875600291

Benaming

(voluit) : TARGET XL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3640 Kinrooi, Hogerstraat 14

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Door een gemeentelijke beslissing werd het adres gewijzigd:

van 3640 Kinrooi, Hogerstraat 14

in 3640 Kinrooi, Hogerstraat 22

Mathieu Broens

Zaakvoerder

Luik .13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JIIII IJI I1IJ II1I lJJI IJJI 11111 11111 III! 1111

*11089165*

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN 5"-------

3 0 -05- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





" .,...,y..,..y..  , ynmC L... rechtbank v. koophandel te TONGEREN e .. ,.,,

1 8 -05' 2011

dit

0e Hoofdgriffier, Griffi = //



IIIIIIii11111111M1!11111111101

be

B st

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0875.600.291

Benaming ; TARGET XL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogerstraat 14

3640 Kinrooi

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en elf, op eenentwintig april, voor Meester Marc VAN NERUM notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 29 april 2011, boekdeel 338, blad 25, vak 9, vier bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de ea. Inspecteur Johan Engels, getekend onleesbaar."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten/aandeelhouders van de BVBA "TARGET XL", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Hogerstraat 14, RPR Tongeren 0875.600.291, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen. Het fusievoorstel werd opgesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARGET XL" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CustomerCentric Selling - Benelux" in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, op 23 februari 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2011, onder nummers 11035928 en 11035930.

Il. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: 1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Fusiebesluit - Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CustomerCentric Selling - Benelux" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt door de respectieve zaakvoerders van de besloten vennootschap "CustomerCentric Selling - Benelux" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARGET XL" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 23 februari 2011 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2011, onder nummers 11035928 en 11035930. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TARGET XL" met zetel te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Hogerstraat 14, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten

Bijlagen bifhèt BëIgiseli Stnif§blïd - 30103r201I Annexes du Moniteur bëlgë

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CustomerCentric Selling - Benelux" met zetel te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Hogerstraat 14, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bednjfsrevisor.

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen,

erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. * ~ Voor"

-

Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap

opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg

van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele

inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in

de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer BROENS Mathieu Theodoor Gerard (RR

59.02.25-217.92), wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Hogerstraat 14, evenals aan zijn

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling

van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming.

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

07/03/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

0

+iiosssae"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij lièt Bèlgist h Staatsblad = 0X0372011- Annèxès iiü 11oiiiteùr beige

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtbank y. kooinese.:::

Ondernemingsnr : 0875600291

Benaming

(voluit) : TARGET XL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3640 Kinrooi, Hogerstraat 14

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel dd. 28 februari 2011 in verband met de geruisloze fusie tussen Target XL BVBA, Hogerstraat 14 te 3640 Kinrooi (overnemende vennootschap) en CustomerCentric Selling -

Benelux, Hogerstraat 14 te 3640 Kinrooi, (over te nemen vennootschap). De fusie is van kracht met Ingang vanaf 1 januari 2011.

Mathieu Broens Zaakvoerder

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 22.07.2010 10335-0280-008
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.06.2009 09237-0384-008
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 10.06.2008 08210-0244-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0402-013

Coordonnées
TARGET XL

Adresse
HOGERSTRAAT 22 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande