TDS MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : TDS MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.291.175

Publication

11/06/2012
ÿþMod 21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 *12103515*'

r Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

31 -05- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0843.291.175

Benaming

(voluit) : TDS Management

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennooschap

Zetel : Graethemstraat 4 bus 7, 3840 Borgloon

Onderwerp akte : naamswijziging

De bijzonder algemene vergadering van 7 mei 2012 gehouden op de zetel van de vennootschap heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de benaming van de venaotschap te wijzigen in administr8 en dit met ingang vanaf heden.

Heidi SCHOOFS

Zaatcvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012
ÿþ Mvd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

" 12037305"

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 1 FEB. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

-1

Ondernemingsnr : , 9i A f

Benaming

(voluit) : TDS Management

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennooschap

Zetel : Graethemstraat 4 bus 7, 3840 Borgloon

Onderwerp akte : Oprichting van een gewone commanditaire vennootschap

De ondergetekenden :

-Mevrouw Heidi SCHOOFS, geboren te Sint-Truiden op 26 januari 1979 (NN : 79.01.26-130-77), wonende

te 3840 Borgloon, Graethemstraat 4 bus 7.

-Mevrouw Els DEBAY, geboren te Sint-Truiden op 6 augustus 1984 (NN : 84.08.06-092.93), wonende te

3840 Borgloon, Weg naar Heks 3C.

richten een gewone commanditaire vennootschap op, beheerst door de volgende regels :

AFDELING 1. Benaming  Zetel  Doel - Duur

Artikel 1.De benaming van de vennootschap : " TDS Management "

Artikel 2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3840 Borgloon, Graethemstraat 4 bus 7.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de zaakvoerder mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

Artikel 3.De vennootschap heeft tot doel de uitbating van een algemeen bedrijf van management en consulting in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks, onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel, hoofdzakelijk aan bedrijven; het verrichten van verzekeringsactiviteiten en overige ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen

- bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van alle vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven, alsook het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

In het algemeen mag de vennootschap aile commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat.

Ieder beherend vennoot kan een einde stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

AFDELING Il. Kapitaal  Aandelen  Aansprakelijkheid

Artikel S.Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend Euro (1.000,00 Euro).

Artikel 6.Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam van tien Euro (10,00 Euro) elk.

Artikel 7.Op de aandelen wordt ingeschreven in geld door :

1.Mevrouw Heidi SCHOOFS, brengt in de vennootschap een som t.b.v. van negenhonderd negentig Euro

(990,00 Euro), die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Zij ontvangt negenennegentig (99) aandelen.

2.Mevrouw Els DEBAY voormeld, brengt in de vennootschap een som t.b.v. tien Euro (10,00 Euro), die

gestort werd in de maatschappelijke kas.

Zij ontvangt één (1) aandeel.

AFDELING III. Vennoten

Artikel B.Mevrouw Heidi SCHOOFS is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Artikel 9.Mevrouw Els DEBAY is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij belooft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 10.Alle oprichters zijn vennoten en het aandeel van elke vennoot in de vennootschap kan verschalend zijn. De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan de rechten niet over op zijn erfgenamen maar naar de overige vennoten volgens goedkeuring van een bijzondere algemene ' vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12.ledere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag van een vennoot heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten. Hetzelfde geldt indien één der vennoten werkonbekwaam wordt, bij uitsluiting en afzetting van een vennoot.

Artikel 13.Bij onverdeelde eigendom van één aandeel heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon als titularis werd aangewezen.

AFDELING IV. Bestuur en controle

Artikel 14.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (beherende vennoten) benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De zaakvoerder is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuurder als van beschikking in alle aangelegenheden van de vennootschap, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij ondermeer

Alle sommen en waarden ontvangen; alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren; leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen; leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken,doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen; personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Artikel 15.leder beherend vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 16.De termijn van het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur. Hij kan ten allen tijde door de algemene vergadering warden ontslagen.

Artikel 17.ledere beherende vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- of controlebevoegdheid, waardoor hij ondermeer het recht heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen, en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

AFDELING V.Algemene vergadering

Artikel 18.De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen binnen zes maanden op de eerste donderdag van de maand mei om 19.00 uur.

Artikel 19.De zaakvoerder, of bij ontstentenis de hiervoor aangewezen vennoot, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen voor de geplande vergadering, volgens de in het huishoudelijk reglement bepaalde modaliteiten met vermelding van de agendapunten.

Artikel 20.De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste of de oudste in dienstjaren aanwezige vennoot. De voorzitter van de algemene vergadering stelt een secretaris en indien nodig stemopnemers aan. Voorzitter, secretaris en eventuele stemopnemers vormen samen het bureau van de vergadering.

Artikel 21.ledere vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

Artikel 22.Een vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. ledere vennoot mag echter slechts één andere vennoot vervangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23.Buiten de gevallen waarin voorzien bij artikel 28 van deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behalve Indien alle vennoten aanwezig zijn en zij allen akkoord gaan met het toevoegen van een punt aan de agenda.

Artikel 24.De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statutenwijzigingen wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief werd vernield en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Ais dit quorum niet bereikt is, wordt een nieuwe vergadering bijeengeroepen.

Ze zal geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist.

Artikel 25.De notulen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een daartoe bestemd register. Ze worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen.

De In en buiten rechte voor te leggen afschriften en uittreksels worden ondertekend door alle vennoten of door de zaakvoerder.

Artikel 28.Bijzondere algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven.

De vergadering moet worden gehouden binnen een maand van het verzoek.

AFDELING VI. Boekjaar -- balans

Artikel 27.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 28.Bij het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, de balans , de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Artikel 29.De verslagen van de zaakvoerders en van de controlerende vennoten of van de commissaris worden voorgelezen aan de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans).

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de zaakvoerder, aan de controlerende vennoten of aan de commissaris te verlenen decharge.

Artikel 30.De verliezen zijn ten laste van de vennootschap, indien de overgedragen verliezen het maatchappelijke kapitaal overschrijden, zijn deze ten laste van de beherende vennoten. Bijgevolg zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

AFDELING VII. Verdeling van de winst

Artikel 31.Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

1°)5% aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht

wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2°)Er kan eventueel een dividend worden betaald aan het gestorte kapitaal.

3°)Het overschot aan de reserves.

AFDELING VIII. Ontbinding  Vereffening

Artikel 32.De vennootschap kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt.

Zolang er geen vereffenaars zijn aangesteld, is de zaakvoerder van rechtswege met de vereffening belast.

Artikel 33.Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en last, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld

of zal toegewezen worden op beslissing van de algemene vergadering die de vereffening uitspreekt.

AFDELING IX. Slotbepalingen

" Het eerste boekjaar begint op heden 17 december 2011 en eindigt op 31 december 2012. .Benoeming zaakvoerder(s)

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één en volgende persoon als zaakvoerder te benoemen

Mevrouw Heidi SCHOOFS (NN : 79.01.26-130-77), wonende te 3840 Borgloon, Graethemstraat 4 bus 7, aan wie in die hoedanigheid volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt. Aan de zaakvoerder kan een bezoldiging verleend worden ten laste van de resultatenrekening van de vennootschap.

"Controle :

De oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen en evenmin controlerende vennoten.

'De vennootschap neemt alle verplichtingen van de oprichters over die deze hebben aangegaan in het kader van het maatschappelijk doel van de vennootschap en dit vanaf 1 december 2011.

" Conform artikel 61 § 2 van het Wetboek Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger te benoemen, Mevrouw Heidi SCHOOFS voornoemd. De aanstelling van Mevrouw Heidi SCHOOFS voornoemd als vaste vertegenwoordiger geldt voor alle eventuele toekomstige benoemingen van de vennootschap tot zaakvoerder enlof bestuurder in andere vennootschappen.

.Volmacht : de verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling QPS CONSULT BVBA met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt, Meybroekstraat 77, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-Adminisratie, de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en het Ondernemingsloket.

Opgemaakt in 3 exemplaren te Borgloon op 17 december 2011.

Heidi SCHOOFS Els DEBAY

Zaakvoerder/Aandeelhouder Aandeelhouder

Beherende vennoot Stille vennoot

" .,

~

rs

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TDS MANAGEMENT

Adresse
GRAETHEMSTRAAT 4, BUS 7 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande