TECHNISCH GEVELBOUW MANAGEMENT BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHNISCH GEVELBOUW MANAGEMENT BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.658.003

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0587-011
31/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va dp aiste, ,,,,,

ier Uhei

Anhytrp.. aki, re14M

tii!lhiUlt1101111

hi

Ondememingsnr : 0508.658.003

Benaming

(voluit) : Technisch Gevelbouw Management België

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Klein Rootstraat 12, 3680 Maaseik (Neeroeteren)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 7 maart 2014 beslist met éénparigheid van stemmen om het mandaat van Roccoma bvba (BE 0834.704.794) vertegenwoordigd door de heer Clinckemaillie Ronny (62.06.26-385.82) vanaf 30 juni 2014 te beëindigen. Zij krijgen décharge voor het afgelopen mandaat.

Tromp Flenricus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2013
ÿþ~ A 7 i

Ondememingsnr : 0 5 0 8. 6 5 8 l~ I`13

Benaming

(voluit) : Technisch Gevelbouw Management België

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetei : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Klein Rootstraat 12 Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 17 december 2012, blijkt dat

De Besloten Vennootschap naar Nederlands recht TGM Holding BA,", waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 5721 KM Asten (Nederland), Heesakkerweg 19, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant, dossiemummer 17178388, waarvan de statuten vastgesteld werden bij akte verleden voor het ambt van notaris Udo Arnpud Oidtrnann te Helmond (Nederland) op dertig mei tweeduizend en vijf.

Vennootschap die, overeenkomstig artikel 11 van haar statuten, op geldige wijze werd vertegenwoordigd door één van haar directrices met alleenhandelingsbevoegdheid, met name de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht `TROMP B.V.", waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 8081 GR Haelen (Nederland), Ringoven 1, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Limburg-Noord dossiemummer 13041069, waarvan de statuten vastgesteld werden bij akte verleden voor het ambt van genoemde notaris Udo Arnaud Oidtmann op achtentwintig mei negentienhonderd achtennegentig vennootschap die op haar beurt, overeenkomstig artikel 11 van haar statuten, op geldige wijze werd vertegenwoordigd door haar directeur, de heer TROMP Henricus Johannes Maria, geboren te Roermond (Nederland) op vijfentwintig april negentlenhonderd zevenenzestig (persoonlijk nummer 1582.48.342 -paspoorinurnmer iU 032JJ63), wonende te 6081 GR Haeien (Nederland), Ringoven t

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft OPGERICHT onder de NAAM "Technisch Gevelbouw Management Seigle, met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Klein Rootstraat 12.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of In deelneming met derden:

Advies in techniek en begroten.

Inkopen, verkopen en projectmanagement m.b.t. werkzaamheden aangaande gevels van gebouwen.

Produceren van aluminium, PVC en houten ramen, deuren en kozijnen en het leveren en plaatsen hiervan bij particulieren en voor aannemers, in onderaanneming of zelfstandig.

In- en export en groot- en kleinhandel van alle bouwmaterialen ten belope van woning- en utiliteitsbouw en dit ¬ n de ruimste zin van het woord..

Commissiehandel en vertegenwoordiging op provisiebasis voor bedrijven.

Studie- en tekenbureau voor bedrijven.

Het leasen of verhuren van materialen of produkten en onroerende goederen.

De vennootschap kan functies van bestuur waarnemen in andere vennootschappen.

Zij mag alle middelen aanwenden die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tevens leningen verstrekken aan haar zaakvoerders enlot vennoten.

De vennootschap kan deelnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag beleggen in roerende, onroerende of andere beleggingswaarden.

De vennootschap kan onroerende goederen bezitten, hetzij in eigendom, In vruchtgebruik of erfpacht.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland, op alle' wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer óf beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV

man sie..W tysattvier_decambarmegacIteohondeminegentig.op dafrcanclsle_transecliesenAs- finartctele_maricfs i] Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

na neerlegging ter griffie van d

i.,. . ~ f

rechtbank V. koophuod+i te t"r4`tUgilttiN

1 9 -12y 2012

De HoofdgritFiffie

13 763'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Idad 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Zij mag tevens in België of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (ondermeer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

Algemene bepaling: In de mate dat voor voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500,00) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op liet geheel der tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde TGM Holding B.V.

Zij verklaarde bij monde van haar vertegenwoordiger dat elk aandeel volledig werd volgestort. TOEKENNING VAN AANDELEN.

Als vergoeding voor haar inbreng in speciën werden er aan voornoemde TGM Holding B.V., voor wie haar voomoemde vertegenwoordiger aanvaardde, tweeduizend vijfhonderd (2.500) volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd:

1) De heer TROMP Henricus Johannes Maria, geboren te Roermond (Nederland) op vijfentwintig april negentienhonderd zevenenzestig (persoonlijk nummer 1582.46.342 - paspoortnummer IU032JJ63), wonende te 6081 GR Haelen (Nederland), Ringoven, die verklaarde te aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROCCOMA, ondernemingsnummer BTW BE 0834.704.794  RPR Mechelen, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Hoog-Lachenen 40. Opgericht bij akte verleden voor notaris Philip Coppens te Boechout op tien maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één oktober daarna onder nummer 11049691. De vennootschap werd, overeenkomstig artikel 7 van haar statuten, op geldige wijze vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten: de heer CLINCKEMAILLIE Ronny, geboren te Mortsel op zesentwintig juni negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.06.26-385.82, wonende te 2500 Lier, Hoog-Lachenen 22, benoemd in deze functie bij de oprichting van de vennootschap en die namens B.V.B.A. ROCCOMA het mandaat van zaakvoerder aanvaardde na te hebben bevestigd dat de rechtspersoon niet is getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet.

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Ingeval er echter meerdere zaakvoerders gelijkertijd een bestuursmandaat bekleden in onderhavige vennootschap, is er bij wijze van interne regeling die niet kan worden tegengeworpen aan derden uitdrukkelijk bedongen dat er minstens twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen namens de vennootschap waarbij een bedrag gemoeid is conform de opgestelde zaakvoerdersverklaring.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand mei om dertien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

..W. i , 1, . ,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

De eerste algemene vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerder van voomoemde B.V.B.A. ROCCOMA, waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, voomoemde heer CLINCKEMAILLIE Ronny als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat door voornoemde B.V.B.A. ROCCOMA als zaakvoerster van onderhavige vennootschap B.V.B.A. Technisch Gevelbouw Management België.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 18.06.2015 15188-0358-011

Coordonnées
TECHNISCH GEVELBOUW MANAGEMENT BELGIE

Adresse
KLEIN ROOTSTRAAT 12 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande