TELTRANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TELTRANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 887.693.421

Publication

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.01.2013, NGL 15.02.2013 13038-0558-015
30/01/2013
ÿþMod Word 11.1

MOI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

1111111111wim~u~~mm1017Al2*

A£.CEiTBNIK Vel KOO41iAiN'DtL(

1 6 -61., 2013

H~~ ,

Ondernemingsnr : 0887.693.421

Benaming

(voluit) : TELTRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3645 Haten, industriepark 1241 B1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uittreksel afgeleverd véôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te. Hasselt.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op negenentwintig december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten. der naamloze vennootschap "TELTRANS", te 3545 Halen, Industriepark 1241 B1, met BTW-nummer BE 0887.693.421 RPR Hasselt, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent Kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek Vennoot-schappen ter beschikking gesteld werd van de enige aandeelhouder en door hem kosteloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van alle nodige of nuttige aanvullende: informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergade-ring erkent tevens sedert minstens één maand; voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel; 720§ 2 van het Wetboek Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie: te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de: verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT

a) Fusie door overneming van de naamloze vennootschap "TELTRANS" door de naamloze vennootschapi "TRIECO" en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed mits aanpassing van de bepaling in; verband met de kapitaalverhoging aangezien boekhoudkundig deze fusie geen kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap meebrengt en besluit de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met ingang van heden.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "TRIECO", met zetel te 2300 Turnhout, Parklaan 55 bus 24, hierna genoemd "de overnemende vennootschap" de naamloze vennootschap "TELTRANS", met zetel te 3545 Halen, lndustriepark 1241 B1, hierna genoemd "de, overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen: vennootschap ontbonden zonder vereffening.

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de naamloze: vennootschap "TELTRANS" door de naamloze vennootschap "TRIECO".

Boekhoudkundige datum.

Het volledig maatschappelijk vermogen van de overgenomen vennootschap niets uitgezonderd noch? voorbehouden, wordt overgenomen door de overnemende vennootschap. In het vermogen van de overgenomen vennootschap zitten geen onroerende goederen, nog zakelijke rechten op onroerende goederen.

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestandde-len verwezenlijkt sedert 1 oktober 2012 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend. Bijzondere voordelen voor bestuurders. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

c) Beschrijving van de vermogenstoestand van de wijziging in de vermogenstoestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2012.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgeno-men vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Dalle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.). Wat de voor-waarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de be-schrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaar-den waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Dalle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Dalle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

Q'wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegen-werpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangeg aan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere i formaliteit moet vervuld worden dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken,

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en beschei-den die wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennoot-schap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende ; vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zat worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de in functie zijnde bestuurders voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode vanaf 30 juni 2012, tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie. '

De vergadering stelt vast dat in het kader van de opmaak van deze jaarrekening artikel 727 van het Wetboek Vennootschappen dient te worden nageleefd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de bestuurders van de overnemende vennootschap te machtigen en hen alle bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit. VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit dat alle voorgaande besluiten genomen zijn onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de overnemende vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

«le V,le,ee~

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naa k hofij -1 i£ - van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoeg.: IGNI1 :.ersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.11.2012, NGL 14.12.2012 12666-0599-015
27/11/2012
ÿþlegqiq' " Mad Wo[d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaisa(1is* NI

Vo, benoi aan aeçq 3Wal:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 -11- 2012

HASSELT

Ondbinerningsnr: BE0887693421

a î:iiii f ~?;7

tvoiwn : Teltrans

roerdon)

ReGhtsvart-n à Naamloze Vennootschap

tafel . Industriepark 1241 B1, 3545 HALEN

(voiiedt9 aclr?s)

Onee,:et i .i <.Lte : Ontslag en benoeming bestuurders

De Raad van Bestuur wordt ingevolge beslissing van de Aigemene Vergadering van 14 november 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel, als volgt gewijzigd

- ontslag van de heer Jozef Robrechts en WTN nv als bestuurder met kwijting voor het ultgeoefende mandaat

- benoeming van TRIECO nv, met Marc De Mey als vaste vertegenwoordiger, tot voorzitter van de Raad van Bestuur alp besmeer

Marc De Mey

Gedelegeerd bestuurder

Op de laakte biz van Lui;: L" +rermelden . Re- l to Naam en heedarughetd Iran de instrumenterende asterts hetzij van de persb(o)i(en)

bevOegdd de rechtspersoon ten eenzier van derden te Yer¬ evenJooidtpen

Verso Naam en handtering

27/11/2012
ÿþi 9

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 6 -li- 2012

HAS`Sen'

III II 111

*iIz iIsIIaIIisI*I

Ondernerninclsnr BE0887693421 2eirc':F rii ag.

(voie) Teltrans

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Industriepark 1241 B1, 3545 HALEN (volledig adres}

,t;:,"(5 : rit , . Fusie door opslorping

Op de rsaCste b1z vvn Luik yen-gulden Recto - Naam ar: howdanigi-reicf Instr¬ atnentcrende notaris hetzij van de perfo(o)n(en)

fle+=oegd de rechtsp::t~oarr t=n ar íi7_leF1 van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam Gn handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.12.2011, NGL 16.12.2011 11640-0553-015
06/01/2011
ÿþ Ma 12.0

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IIl 1111 1II III 111111 I II 1 1H Y

*11003155*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -12- 2010

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.693.421

Benaming : TELTRANS

(voluit)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3545 Halen, Industriepark 1241 BI

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt. Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op zeventien december tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "TELTRANS", te 3545 Halen, Industriepark 1241 B1, met BTW-nummer 0887.693.421 RPR Hasselt, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het huidige boekjaar te verlengen tot 30 juni 2011. De vergadering stelt in navolging van deze beslissing vast dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 juli tot 30 juni daaropvolgend. Artikel 23 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand november om 9.00 uur. Bij wijze van overgangsbepaling stelt de vergadering vast dat de jaarvergadering, handelend over het verlengde boekjaar waartoe hoger werd besloten zal plaatsvinden in november 2011.

De bepaling met betrekking tot het tijdstip van de jaarvergadering in artikel 19 van de statuten, zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede dinsdag van de maand november om 9.00 uur."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de artikels 19 en 23 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, volmacht, verslag van de raad van bestuur en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.04.2010, NGL 18.05.2010 10128-0334-016
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.04.2009, NGL 28.08.2009 09719-0130-017

Coordonnées
TELTRANS

Adresse
INDUSTRIEPARK 1241 B1 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande