TEMTAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEMTAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.520.111

Publication

14/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stelplaatsen en stapelplaatsen, scholen en ziekenhuizen, gebouwen voor de beoefening van cultuur, sport en recreatie;

" de montage van hangers, loodsen, schuren, silo s enz. voor landbouwdoeleinden;

" de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden;

" onderneming voor het bouwen van funderingen;

" onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, het uitvoeren van metselwerken en het aanbrengen van chape;

" onderneming voor het monteren van niet zelf vervaardigde metalen constructiewerken;

" onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

" onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werfplatforms;

" onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

" onderneming voor isolatiewerkzaamheden;

" de activiteit van gevelreiniging en het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

" de activiteit van verhuur van machines voor de bouwnijverheid met of zonder bedieningspersoneel;

" onderneming voor het plaatsen van vloer- en wandtegels, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren;

" onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen;

" slopingswerken;

" waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer;

" het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt;

" leggen van tegelvloeren en mozaïek, wandtegels, warmte en geluidsisolering;

" plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken;

" plaatsen van gyproc en andere verplaatsbare en niet-verplaatsbare wanden;

" plaatsen van chapes;

" leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekleding;

" timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

" vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken;

" plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof;

" onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom;

" installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters;

" onderneming voor elektriciteitswerken;

" onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal;

" onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen- en niet-metalen dakbedekkingwerken van gebouwen; steen  en marmerwerken voor gebouwen.

" onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen;

" grondwerken en grondverzet

" industriële pijpleidingen en kanalisaties. Elektrotechnische installaties. Speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen.

" Industriële schilderwerken.

" aankoop, verkoop en verhuur van de materialen en machines met betrekking tot bouwwerkzaamheden

" vervoer over de weg van alle mogelijke goederen

" verhuur van vrachtwagens en alle andere auto s, personenwagens en voertuigen, met of zonder bestuurder

" Het beheren van eigen onroerende goederen met inbegrip van huur, verhuur, lease, aan- en verkoop of elke andere vorm van zakelijk recht met betrekking tot onroerende goederen.

" De samenstelling, het beheren en instandhouding van eigen roerend inkomen.

" Het verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen en het waarborgen van kredieten

" Het nemen van participaties in andere ondernemingen

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

" Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze ook.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE09 0689 0238 4357 bij de Belfius bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei, om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer TAS Ahmet, geboren te Hasselt op twaalf oktober negentienhonderd eenentachtig, wonende te 3500 Hasselt, Paggestraat 20.

De heer TEMIRCI Hakan, geboren te Felahiye (Turkije) op vijftien mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3290 Diest, Kautershoek 11/0001.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op één april tweeduizend vijftien onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te weten sedert 01 april 2015 onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Volmacht

De oprichters beslissen bijzondere volmacht te verlenen aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RCB-Grivan met maatschappelijk zetel te 3520 Zonhoven, Vogelsancklaan 325, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0455.836.949, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Coordonnées
TEMTAS

Adresse
RIJKSWEG 435 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande