TENANTE

BV CVBA


Dénomination : TENANTE
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 551.872.392

Publication

05/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

Griffie

0551872392

Ondernemingsnummer :

CD _Q

Benaming (voiuit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Tenante

Burgerlijke Vennootschap onder vorm van CV met beperkte Kuringersteenweg 172

3500 Hasselt

Oprichting

CD X CD

OPRICHTING

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

_Ç0

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, Notaris met standplaats te Tongeren, op dertig april tweeduizend veertien, blijkt dat:

1. De heer OOME Robby Henrie Helena, geboren te Hasselt op 20 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.20 259-36, echtgenoot van mevrouw ARIEN Kristel Henriette Adrienne, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Nieuwstraat44.

2. De heer JACKERS Jurgen Mathieu Hortense, geboren te Tongeren op 23 mei 1972, rijksregisternummer 72.05.23 041-40, echtgenoot van mevrouw PALMANS Elke Lisbeth Maria, wonende te 3740 Bilzen, Biestertstraat 45.

3. Mevrouw ALBERT Hilde Madeleine Henriette, geboren te Sint-Truiden op 25 april 1966, rijksregisternummer 66.04.25 010-72, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3840 Borgloon, Hoepertingenstraat 22; Samen een Burgerlijke vennootschap onder vorm van Coôperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Tenante".

Het vast kapitaal bedraagt EENENTWINTIGDUIZEND EURO (€ 21.000,00). Het kapitaal, vast en veranderlijk, wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van honderd euro (€ 100,00) per aandeel.

Op het kapitaal (vast en variabel) van de vennootschap wordt door de verschijners ingeschreven door inbreng in natura en in speciën. De verschijners verklaren het vast gedeelte van het kapitaal vast te stellen op eenentwintigduizend euro (€ 21.000,00). De overige inbrengen in natura vormen variabel kapitaal, hetzij thans één miljoen honderd zesentachtig duizend euro (€ 1.186.000,00). Verslag bedrijfsrevisor

De heer Geert Duchateau, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Anne Franckplein 13, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd 29 april 2014, luiden letterlijk als volgt.

" IV. BESLUIT

Ondergetekende, Geert Duchateau, bedrijfsrevisor-zaakvoerder van de BVBA "Geert Duchateau & C", bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te B-3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, benoemd krachtens aanstellingsbrief van de oprichters dd. 21 maart2014, verklaart op basis van zijn contrôles met betrekking tôt de inbrengen in natura verricht naar aanleiding van de oprichting van de CVBA

"TéNANTé" dat :

1) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden .

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

2J de inbreng expliciet beperkt is tôt de in het verslag vermelde elementen;

3) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, met een voorbehoud omtrent de waardering der ingebrachte activa aangezien de waarderingsmethode gebaseerd is op verwachte cijfers voor de toekomstige jaren die om évidente reden onzeker zijn, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de nominale waarde van de als tegenprestatie verstrekte vordering in rekening-courant zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarden zijn gebaseerd op de door de vennootschappen, waarvan de aandelen ingebracht worden, gerealiseerde cijfers van het referentiejaar 2013. De inbrengwaarden zijn berekend in de veronderstelling dat de cijfers voor de volgende jaren in dezelfde grootte-orde zullen liggen. Om évidente redenen kunnen wij echter geen uitspraak doen over de toekomstige cijfers en vestigen wij de bijzondere aandacht van de lezer op deze bemerking.

De vergoeding van de inbreng in natura bij oprichting bestaat uit twaalfduizend (12.000) aandelen van de CVBA "TéNANTé" alsmede uit een vordering in rekening-courant ten belope van 866.261,00 € op de CVBA "TéNANTé".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Aldus gedaan in ons kabinet te Hasselt op 29 april 2014,

Voor B VBA "Geert Duchateau & C°",

Geert Duchateau

Bedrijfsrevisor-zaakvoerder." Verslag oprichters

De oprichters hebben het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Voorwerp van de inbreng

Op het kapitaal (vast en variabel) van de vennootschap wordt door de verschijners ingeschreven als volgt:

1/ De heer Robby Oome en mevrouw Kristel Ariën, beiden voornoemd, verklaren de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten: negenennegentig (99) aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakeiijkheid FINVISION, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer 0816.810.571, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0816.810.571, gerechtelijk arrondissement Limburg. 2/ De heer Jurgen Jackers, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten: honderdvijfentachtig (185) aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid JACKERS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer 0818.373.063, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0818.373.063, gerechtelijk arrondissement Limburg. 3/ Mevrouw Hilde Albert, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te schrijven in speciën ten belope van zevenduizend euro (€ 7.000,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de ING.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

VERGOEDING - AANVAARDING

Als vergoeding voor de voormelde inbrengen worden, met toestemming van de verschijners, 12.070 kapitaalsaandelen op naam toegekend aan de inbrengers, en wel als volgt:

1/ _ Vergoeding - aanvaarding door de heer RobbyOome en mevrouw

De aandelen ingebracht door de heer Robby Oome en mevrouw Kristel Ariën vertegenwoordigen een globale waarde van zeshonderd duizend euro (€ 600.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer Robby Oome en mevrouw Kristel Ariën, die aanvaarden, 6.000 volgestorte aandelen catégorie A met een nominale waarde van honderd euro (€ 100,00) toegekend.

Vergoeding van de inbreng in natura - splitsing vermogenswaarde & lidmaatschapsrechten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-i—<

_Ç0

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort toegekend aan de heer Robby Oome dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze 6.000 aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de

lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van 1 tôt 6.000 en zullen ingeschreven worden op naam van Robby Oome alleen.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Robby Oome alleen, houdt in dat hij alleen

jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw Kristel Ariën, echtgenote van de heer Robby Oome, beiden voornoemd, dewelke na voorlezing van het vorige, verklaart en bevestigt:

- dat zij ermee instemt dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan 6.000 aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, worden toegekend aan haar echtgenoot alleen, de heer Robby Oome, voornoemd;

- dat haar echtgenoot, de heer Robby Oome, voornoemd, jegens de vennootschap derhalve zal gelden als enige vennoot met betrekking tôt deze 6.000, en dat de vermogenswaarde van deze 6.000 aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot.

2/ _ Vergoeding- aanvaardingdoorde heer Jurgen

De aandelen ingebracht door de heer Jurgen Jackers vertegenwoordigen een globale waarde van zeshonderd duizend euro (€ 600.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer Jurgen Jackers, die aanvaardt, 6.000 volgestorte aandelen catégorie B met een nominale waarde van honderd euro (€ 100,00) toegekend. Vergoeding van de inbreng in natura - splitsing vermogenswaarde & lidmaatschapsrechten De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort toegekend aan de onderschrijver ervan, de heer Jurgen Jackers dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze 6.000 aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van 6.001 tôt 12.000 en zullen ingeschreven worden op naam van Jurgen Jackers alleen.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Jurgen Jackers alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Tussenkomst

Is hier tussengekomen, mevrouw Elke Palmans, echtgenote van de heer Jurgen Jackers, beiden voornoemd, dewelke na voorlezing van het vorige, verklaart en bevestigt:

- dat zij ermee instemt dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan 6.000 aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, worden toegekend aan haar echtgenoot alleen, de heer Jurgen Jackers, voornoemd;

- dat haar echtgenoot, de heer Jurgen Jackers, voornoemd, jegens de vennootschap derhalve zal gelden als enige vennoot met betrekking tôt deze 6.000, en dat de vermogenswaarde van deze 6.000 aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot.

3/ _ Vergoeding - aanvaardingdoor mevrouwHilde

Mevrouw Hilde Albert heeft zoals hierboven vermeld de som van zevenduizend euro (€ 7.000,00) volstort in speciën.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan mevrouw Hilde Albert, die aanvaardt, 70 volgestorte aandelen catégorie C met een nominale waarde van honderd euro (€ 100,00) toegekend. Deze aandelen zullen genummerd zijn van 12.001 tôt 12.070 en zullen ingeschreven worden op

naam van Hilde Albert alleen.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coôperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakeiijkheid. Haar naam luidt Tenante.

Artikel 2 - Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-I—'

_Ç0

Op de laatste

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tôt doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- aile opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze, aile revisorale opdrachten te vervullen met betrekking tôt financiële overzichten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet; - de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tôt de functie van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tôt de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoud technische procédés, van de positie en werking van de ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's; 3°het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 66 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten zoals bedoeld in de nummers 1° tôt 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet voorbehouden is.

- de uitoefening van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheden van bedrijfsrevisor

en accountant.

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van externe accountants.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van de accountant en voor zover deze activiteiten of operaties verenigbaar zijn met de functie en de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag namelijk aile roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tôt de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen in het kader van het voorzichtig beheervan haar eigen patrimonium.

De vennootschap kan zowel tôt waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen terzake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. De vennootschap is onderworpen aan de bepalingen van de Wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5 - Kapitaal

Paragraaféén - Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt eenentwintigduizend euro (€ 21.000,00). Artikel 6 - Aandelen en obligaties

Paragraaf één - Aandelen - Aantal - Waarde - Voorwaarden van uitgifte

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van honderd euro (€ 100,00).

Er worden verschillende soorten aandelen uitgegeven die het kapitaal vertegenwoordigen, te weten aandelen catégorie A, aandelen catégorie B, aandelen catégorie C en aandelen catégorie D, waaraan onderscheiden rechten worden verbonden zoals hierna verder bepaald in de statuten. blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-I—'

_Ç0

Ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap werden aandelen catégorie A, catégorie B en catégorie C toegekend. Aandelen D worden uitgegeven voor nieuwe toetredende vennoten: dit wil zeggen indien er een kapitaalverhoging door de huidige oprichters/aandeelhouders gebeurt dan krijgen zij aandelen in de catégorie die ze nu hebben; met andere woorden: de heer Oome Robby A aandelen, de heer Jackers Jurgen B aandelen en mevrouw Albert Hilde C aandelen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

ARTIKEL TWAALF - BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, en die benoemd worden door de algemene vergadering, die vrijelijk de duur van hun mandaat vaststelt. De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit een gelijk aantal bestuurders aangeduid worden uit de lijsten voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen catégorie A ("lijst A), door de meerderheid van de houders van de aandelen catégorie B ("lijst B"), en door de meerderheid van de houders van de aandelen catégorie C ("lijst C").

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen. Over elk in te vullen bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Is er slechts één bestuurder dan treft hij aile besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

ARTIKEL DERTIEN - RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom

verzoeken.

De raad komt bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere in het oproepingsbericht opgegeven plaats.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen vôôr de vergadering.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of

vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tôt deze tweede vergadering zal minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De raad van bestuur kan voor verrichtingen tôt twaalfduizend vijfhonderd euro (€ 12.500,00), waarbij deelverrichtingen worden samengeteld, telefonisch beraadslagen. Voor dergelijke verrichtingen wordt genotuleerd bij wijze van emailverkeer tussen aile bestuurders, waarbij bestuurders hun al dan niet akkoord kunnen verlenen per kerende email gericht aan aile overige bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen, behoudens de hierna vermelde beslissingen, die slechts kunnen worden aangenomen met unanimiteit:

• de verkoop of overdracht van belangrijke activa van de vennootschap;

• een verandering van de ondernemingsactiviteiten, waaronder begrepen het openen van nieuwe

markten;

• het verwerven, verkopen of bezitten van aandelen of andersoortige belangen in andere

bedrijven;

• investeringen en aile transacties van roerende en onroerende aard van meer dan vijfentwintig

duizend euro (€ 25.000,00);

• de benoeming of het ontslag van de nieuwe gedelegeerde bestuurder, of in het algemeen van

de persoon belast met het dagelijks bestuur, alsook het vaststellen of wijzigen van zijn bevoegdheden en/of vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-I—'

_Ç0

• de globale vergoeding, onder welke vorm ook van het algemeen en/of specifiek management

van de onderneming, en aangaan of beëindigen van managementovereenkomsten; • verstrekken van zekerheden, hypotheken of panden voor de vennootschap. • aangaan van nieuwe leningen, financieringen.

In geval van staking van stemmen is de stem van de onafhankelijke bestuurder doorslaggevend. Een bestuurder mag, zelfs per brief, télex, telegram, telefax, elektronisch bericht of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven om hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee

bestuurders.

ARTIKEL VEERTIEN - OPENVALLEN VAN EEN BESTUURDERS-MANDAAT

In geval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een raad van bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEVOEGDHEDEN

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van het bestuursorgaan.

ARTIKEL ZESTIEN - OPDRACHTEN

Dagelijks bestuur

Het bestuursorgaan mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijkoptreden en de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. Het bestuursorgaan beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

Het bestuursorgaan is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Auditcomité

Het bestuursorgaan kan in haar midden, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door het bestuursorgaan.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte

dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan het bestuursorgaan, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn als volgt:

• Voor verrichtingen tôt vijfduizend euro (€ 5.000,00), door één bestuurder;

• Voor verrichtingen boven vijfduizend euro (€ 5.000,00) en tôt vijfentwintigduizend euro (€ 25.000,00), door twee bestuurders samen optredend, ieder van een verschillende catégorie. • Voor verrichtingen boven de vijfentwintigduizend euro (€ 25.000,00), door drie bestuurders samen optredend, ieder van een verschillende catégorie. Om bovenstaande grensbedragen te berekenen worden deelverrichtingen samengeteld.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijkoptreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

-*±

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-I—'

_Ç0

Op de laatste

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende

volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN - CONTROLE

De contrôle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tôt deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door

een accountant.

De individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de vennoten mag evenwel aan één of meer vennoten worden overgedragen die dan met die contrôle zullen worden belast. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en mogen in de vennootschap geen enkele andere functie uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel TWINTIG - Bijeenkomst - BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uurgehouden.

De jaarvergaderin-gen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan, de voorzitter van de raad van bestuur, de commissaris of door twee bestuurders. Bijeenroeping

De oproepingen tôt een algemene vergadering moeten tenminste vijftien dagen voor de vergadering geschieden en vermelden de agenda.

De oproeping wordt gedaan bij gewoon schrijven tenzij de bestemmeling individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om de uitnodiging via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Toezending stukken

Vijftien dagen voor de algemene vergadering verzendt het bestuursorgaan aan de vennoten die erom verzoeken, onverwijld en kosteloos een afschrift van de stukken die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld. Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tôt de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

ARTIKEL EENENTWINTIG - VOLMACHTEN

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijk volmacht al dan niet door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen en de onbekwamen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers. ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - BESLISSINGEN - STEMRECHT

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet of door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, doch met dien verstande dat iedere beslissing slechts goedgekeurd is indien zij de instemming bekomt van de aanwezige A, B en C

aandeelhouders.

Het voorgaande geldt ook voor een wijziging van de statuten, doch met uitzondering van de wijziging van het doel en de omzetting van de vennootschap die slechts kunnen plaatsvinden met de bijzondere meerderheden vereist door het Wetboek van vennootschappen voor een statutenwijziging van een naamloze vennootschap en mits instemming van de aanwezige A, B en C aandeelhouders.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

CD _Q

ZS CD

-*±

zs "a

co CD X CD

LO o LO o

as _Q

CC CO

-4—"

-I—'

_Ç0

Elk aandeel geeft recht op één stem, evenwel met uitzondering van het volgende. Omwille van deontologische regels aan bedrijfsrevisoren opgelegd door Instituut der Bedrijfsrevisoren dienen de aandelen van catégorie B steeds de meerderheid (de helft plus 1 stem) van aile stemmen te vertegenwoordigen.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders

beslist.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen geldig over de aangekondigde agendapunten kunnen beraadslagen.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier vastgesteld door het bestuursorgaan. Na de goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de kwijting aan de leden van het bestuursorgaan en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot of vennoten belast met de contrôle.

TITEL VII-ONTBINDING-VEREFFENING ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tôt bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid

van stemmen.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tôt de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij

door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bâte van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar tweeduizend zestien.

Ovemame verbintenissen

_________j _ -__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

LuikB

vervolg

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

CD _Q

Z CD

-*±

Z "a

co CD X CD

LO o LO o

L _ Samenstelling vande Raadvan Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie.

Tôt bestuurders worden benoemd :

A/ Op voordracht van de houders catégorie A, de heer Robby Oome, voornoemd. ; B/ Op voordracht van de houders catégorie B, de heer Jurgen Jackers, voornoemd. C/ Op voordracht van de houders catégorie C, de mevrouw Hilde Albert, voornoemd. De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tôt op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van

vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tôt benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De hierbij benoemde bestuurders zullen een raad van bestuur vormen die zal beslissen conform

artikel elf van de statuten.

IL _

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke bepalingen ter zake.

_ço

VOLMACHTEN

CC CO

-4—"

-I—'

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tôt in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: aan de BV BVBA FINVISON met zetel te 3500 Hasselt Kempische Kaai 69 bus 2 of haar aangestelde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Tegelijkertijd neergelegd :

- een afschrift van de oprichtingsakte;

- het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura; - het verslag van de oprichters omtrent de inbreng in natura;

- het formulier 1 voor publicatie in het B.S. / het analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
28/07/2015
ÿþ4 1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

r3.0 ca,r.r

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuringersteenweg 172, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 24 juni 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TENANTE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt, ondernemingsnummer 0551.872.392, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de tekst van het huidige artikel 1 der statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL EEN  RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke vennootschap onder vorm van Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van accountant is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij is tevens ook een vennootschap waaraan de hoedanigheid van bedrijfsrevisor is verleend in de zin van de Wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de organisatie van het publiek toezicht op het beroep van de bedrijfsrevisor, gecoordineerd op 30 april 2007.

Haar naam luidt "TÉNANTÉ".

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV CVBA", leesbaar weergegeven,

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

TWEEDE BESLUIT

Nadat door de vergadering kennis werd genomen van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld op 17 juni 2015, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap verantwoord wordt, en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd is per 31 mei 2015, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap vervangen door de hierna beschreven activiteiten.

De aanwezige vennoten verklaren te weten dat alvorens haar doel te verwezenlijken, de vennootschap ertoe gehouden is de hoedanigheid van accountant van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten en de hoedanigheid van bedrijfsrevisor van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren te hebben verkregen.

Dientengevolge wordt de tekst van het huidige artikel 3 der statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België ais in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007, en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111i fin luilil i

Ondernemingsnr : 0551.872.392 Benaming

(voluit) : TÉNANTË (verkort) :

IflhlI

RECHTSANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 6 1Uí.1 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge " F

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, in aanvulling op haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen,

De vennootschap heeft eveneens tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant, of de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf ais voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de aandelen categorie C af te schaffen, zodanig dat de rechten en plichten verbonden aan deze categorie van aandelen zullen ophouden te bestaan en er enkel nog drie categorieën van aandelen behouden blijven, zijnde de aandelen categorie A, de aandelen categorie B en de aandelen categorie D. Aandelen categorie D worden uitgegeven voor nieuw toetredende vennoten. Er wordt desbetreffend verwezen naar het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 17 juni 2015.

Rekening houdend met het huidige aandelenbezit en voormelde afschaffing van de aandelen categorie C zijn er thans zesduizend tweeëndertig (6.032) aandelen categorie A in het bezit van voornoemde heer OOME Robby en zesduizend zesendertig (6.036) aandelen categorie B in het bezit van voornoemde heer JACKERS Jurgen en twee (2) aandelen categorie D in het bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F1NVISION BEDRIJFSREVISOREN.

De algemene vergadering zal het aandelenregister in die zin aanpassen en in overeenstemming brengen met het huidige aandelenbezit.

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 6 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL 6  AANDELEN EN OBLIGATIES

Paragraaf één  Aandelen  Aantal  Waarde  Voorwaarden van uitgifte

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00).

Er worden verschillende soorten aandelen uitgegeven die het kapitaal vertegenwoordigen, te weten aandelen categorie A, aandelen categorie B en aandelen categorie D, waaraan onderscheiden rechten worden verbonden zoals hierna verder bepaald in de statuten.

Aandelen D worden uitgegeven voor nieuw toetredende vennoten: dit wil zeggen indien er een kapitaalverhoging door de huidige aandeelhouders gebeurt dan krijgen zij aandelen in de categorie die ze nu hebben; met andere woorden; de heer OOME Robby A aandelen en de heer JACKERS

Jurgen B aandelen.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkel ander soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Paragraaf twee  Aandelen op naam

De aandelen luiden op naam en worden aangetekend in een aandelenregister. Dit register wordt gehouden conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van het aandeel. Zij geschiedt door het bestuursorgaan op grond van documenten met bewijskracht die gedagtekend en ondertekend zijn en gebeurt in volgorde van datum van overlegging van deze stukken.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt door het bestuursorgaan aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aantekening in het register met betrekking tot de gestorte of teruggenomen bedragen geldt als kwijting ingeval ze ondertekend is door de vennoot, respectievelijk door de vertegenwoordiger(s) van de vennootschap.

Iedere vennoot verbindt zich elke adreswijziging onverwijld mee te delen aan de vennootschap die deze verandering aantekent in het register en die alle kennisgevingen aan de vennoten op geldige wijze kan verrichten door toezending ervan naar het adres als opgegeven in het aandelenregister. Een vennoot die in het buitenland verblijft moet een adres in België opgeven waar hij kan worden betekend, en dit laten aantekenen in het aandelenregister.

Paragraaf drie  Ondeelbaarheid van de aandelen

Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Het bestuursorgaan heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen in onverdeeldheid op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar ais de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Paragraaf vier  Uitgifte van obligaties

De vennootschap kan obligaties uitgeven waarvan de vorm en de modaliteiten worden vastgesteld door het bestuursorgaan bij de uitgifte ervan.»

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een bepaling toe te voegen aan haar statuten inzake de aandelen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een "paragraaf drie bis" toe te voegen aan artikel 6 van haar statuten, in te lassen na paragraaf drie en vbbr paragraaf vier, waarvan de tekst luidt als volgt.

"Paragraaf drie bis

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming van onderhavige statuten,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een regeling toe te voegen aan haar statuten inzake de overdracht van haar aandelen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een artikel 9bis toe te voegen aan haar statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL NEGEN BIS  OVERDRACHT VAN AANDELEN

In aanvulling op de artikelen 8 en 9 mogen de stemrechten, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten en de wet van 22 juli 1953 houdende de oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders) de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten alsook de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren worden ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een regeling toe te voegen aan haar statuten inzake de hoedanigheid van haar vennoten.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een artikel 10bis toe te voegen aan haar statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL TIEN BIS  HOEDANIGHEID

In aanvulling op artikel 10 wordt beschouwd als vennoot: de natuurlijke of rechtspersonen die door het bestuursorgaan als vennootschap worden aanvaard overeenkomstig de statutaire bepalingen en de reglementaire en deontologische bepalingen met betrekking tot de erkenning van de professionele vennootschappen, in het bijzonder het Koninklijk besluit van 4 mei 1999 met betrekking tot het instituut van Accountants en Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het Koninklijk besluit van 16 oktober 2010 en ook in het bijzonder het Koninklijk Besluit van 30 april 2007 met betrekking tot het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Opdat een natuurlijke of rechtspersoon door het bestuursorgaan als vennoot kan worden aanvaard mogen de verhoudingen tussen de bestaande vennoten ten gevolge van de toelating van de kandidaat-vennoot niet dermate gewijzigd zijn dat de vennoten die de hoedanigheid hebben van accountant, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en de vennoten die de hoedanigheid hebben van bedrijfsrevisor, ingeschreven in het openbaar register van de Bedrijfsrevisoren, niet meer in het bezit zouden zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat zij geen beslissende invloed meer zouden kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap."

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake de uitsluiting van haar vennoten aan te passen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 10 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL TIEN  VENNOTEN

Paragraaf één  Verbintenis

Vennoten zijn de natuurlijke en rechtspersonen die ais dusdanig zijn opgetreden in de oprichtingsakte of die na de oprichting als vennoten door de algemene vergadering zijn aanvaard en die tegen de voorwaarden bepaald door het bestuursorgaan op tenminste één aandeel van de vennootschap hebben ingeschreven.

Door zijn toetreding verbindt de vennoot zich er toe de statuten van de vennootschap, de eventueel op voorstel van het bestuursorgaan docr de algemene vergadering goedgekeurde interne reglementen en bijzondere overeenkomsten na te leven.

De gedateerde aantekening in het aandelenregister ondertekend door de vennoot of zijn gevolmachtigde geldt als bewijs van inschrijving,

Paragraaf twee  Aanvaarding als vennoot

Om als vennoot toe te treden tot de vennootschap, moet de voorgestelde kandidaat aanvaard worden door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen, met dien verstande dat steeds de instemming van alle A en B vennoten is vereist.

Enkel de personen die beantwoorden aan de hierna bepaalde vereisten kunnen aanvaard worden als vennoot:

- Voorgedragen worden door een bestuurder aangeduid uit de lijst voorgedragen door de A en B vennoten; - Minstens één aandeel onderschrijven en dat tegen de voorwaarden vastgesteld door de raad van bestuur; - De kandidaat dient de gebeurlijke bijkomende voorwaarden, die desgevallend in een afzonderlijke overeenkomst kunnen worden opgenomen door de raad van bestuur, te aanvaarden.

De afwijzing van een kandidaat moet niet worden verantwoord en de betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen.

Paragraaf drie  Verlies van rechten ais vennoot

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden binnen de perken opgelegd door de wet en de statuten. De uittreding kan hem niet worden verboden indien hem nieuwe verplichtingen worden opgelegd en hij zich daartoe niet wenst te verbinden.

ra " Het bestuursorgaan kan een vennoot uitsluiten, onder meer in de hierna vermelde gevallen, en aan de lidmaatschapsrechten van een vennoot komt van rechtswege een einde door overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen of door ontbinding van de vennoot-rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Een vennoot mag slechts uittreden gedurende de zes eerste maanden van het boekjaar. Een verzoek tot uittreding tijdens de zes laatste maanden van het boekjaar heeft pas uitwerking in het volgende boekjaar.

Het verzoek wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de voorzitter van het bestuursorgaan van de vennootschap. Het kan slechts worden ingewilligd als het vast gedeelte van het kapitaal daardoor niet wordt aangetast en mits er steeds twee of meer vennoten overblijven.

Het bestuursorgaan mag de uittreding weigeren of beperken zolang de vennoot bijzondere verplichtingen heeft jegens de vennootschap. Aan de uittredende vennoot wordt het scheidingsaandeel uitbetaald overeenkomstig hetgeen hierna is bepaald. De gedateerde ondertekening door de uittredende vennoot in het aandelenregister geldt als bewijs van de uittreding en kwijting van het scheidingsaandeel. Behoudens het vervullen van de hiervoor vermelde voorwaarden met betrekking tot het vast kapitaal, het aantal vennoten en het vervuld zijn van zijn plichten kan de uittreding niet worden geweigerd, wanneer een vennoot een periode van hetzij 12 maanden volledig economisch inactief is, hetzij 18 maanden meer dan 50 % economisch inactief is geweest te rekenen over een totale periode van 30 opeenvolgende maanden.

Weigert het bestuursorgaan de overeenkomstig de statutaire bepalingen gedane uittreding vast te stellen, dan kan de uittredende vennoot zijn opzegging neerleggen ter griffie van het vredegerecht van het ambtsgebied waar de vennootschap gevestigd is.

De griffier maakt hiervan proces-verbaal op en zendt bij aangetekende brief een afschrift toe aan de vennootschap.

Een vennoot wordt geacht van rechtswege uit te treden:

- indien hij door de rechtbank failliet verklaard werd,

- indien hij zich in een toestand van kennelijk onvermogen bevindt,

- bij onbekwaamverklaring,

Alsdan dient het bestuursorgaan deze uittreding te akteren en het nodige te doen voor aanvulling van het aandelenregister, zonder dat de uittredende vennoot alsdan dient tussen te komen.

De betaling van het scheidingsaandeel geschiedt op rekening van de uittredende vennoot. Ingeval van uittreding van rechtswege naar aanleiding van het faillissement, kennelijk onvermogen overlijden of onbekwaamverklaring, wordt het scheidingsaandeel door de vennootschap geboekt op een wachtrekening ten behoeve van de rechthebbenden en dit tot aan de rechtmatige opeising ervan door de betrokkenen.

Uitsluiting

ledere vennoot kan om een gegronde reden of om een andere in de statuten vermelde oorzaak worden uitgesloten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan, beslissend met gewone meerderheid, die het besluit moet verantwoorden door opgave van de oorzaak of de redenen ervan.

De volgende redenen, die louter bij wijze van voorbeeld worden opgesomd, wettigen de uitsluiting:

- het feit dat ten gevolge van ofwel een transactie onder levenden houdende het afsluiten van overeenkomsten met derden of andere vennoten, die tot doel heeft de overdracht van aandelen, ofwel het overgaan van aandelen wegens overlijden, de vennoten die de hoedanigheid hebben van accountant, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, niet meer in het bezit zouden zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat zij geen beslissende invloed meer zouden kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap;

- weigering de besluiten van de algemene vergadering of van het bestuursorgaan na te leven;

- niet naleving van de verbintenissen aangegaan jegens de vennootschap krachtens de wet, de statuten of bijzondere overeenkomsten;

- het stellen van handelingen die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap;

- niet naleven van de deontologische code van de beroepsbeoefenaars; - het verstrijken van een periode van 12 maanden van volledige economische inactiviteit;

- het verstrijken van een periode van 18 maanden van meer dan 50 % economische inactiviteit te rekenen over een totale periode van 30 opeenvolgende maanden.

Het besluit tot uitsluiting wordt bij aangetekende brief, waarin opgave wordt gedaan van de oorzaak of de redenen van de uitsluiting, aan de desbetreffende vennoot toegezonden.

De vennoot wiens uitsluiting voorgesteld wordt moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het bestuursorgaan, binnen de maand nadat het uitsluitingsvoorstel hem bij voormelde aangetekende brief is toegezonden.

Indien hij daarom verzoekt moet de vennoot worden gehoord.

Het besluit, dat met redenen moet omkleed zijn en de feiten vermeldt waarop de uitsluiting is gegrond, wordt vastgesteld in een proces-verbaal getekend door het bestuursorgaan.

De uitsluiting wordt aangetekend in het vennotenregister en een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, onder voorbehoud van het retentierecht van de vennootschap indien de vennoot nog bijzondere verplichtingen heeft ten opzichte van de vennootschap.

Daarbuiten kan hij geen rechten doen gelden en in geen geval kan hij de ontbinding van de vennootschap vorderen noch beslag leggen op het vermogen van de vennootschap.

Paragraaf vier  Scheidingsaandeel bij uitsluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van uitsluiting van een vennoot heeft de uitgesloten vennoot recht op terugbetaling van zijn inbreng, zowel in kapitaal als uitgiftepremie, met uitsluiting van elk recht op om het even welke reserves van de vennootschap. In geval van uitsluiting omwille van ziekte zoals hiervoor vermeld zal het scheidingsaandeel berekend worden overeenkomstig de bepaling van toepassing bij uittreding zoals hierna voorzien onder artikel tien paragraaf vijf, doch met uitzondering van de laatste alinea paragraaf vijf hierna vermeld.

De betrokkenen kunnen geen enkel ander recht tegenover de vennootschap doen gelden.

Paragraaf vijf Scheidingsaandeel bij vrijwillige uittreding

De uittredende vennoot heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen vastgelegd op basis van volgende formule:

(((Omzet van het laatste afgesloten boekjaar x 1,1) + (Bruto-marge van het laatste afgesloten boekjaar x 2,5) / 2) + de opgebouwde reserves in Ténanté + de waarde van de deelnemingen in patrimoniumvennootschap(pen) x AA/TA Waarbij:

- Omzet als volgt gedefinieerd wordt: 70-rekeningen in de boekhouding van de operationele dochtervennootschappen;

- Bruto-marge ais volgt gedefinieerd wordt: 70-rekeningen minus 62-rekeningen minus 602/603 rekeningen;

- De waarde van de deelnemingen in patrimoniumvennootschap(pen) als volgt wordt gewaardeerd: het gecorrigeerd eigen vermogen min de schulden in Ténanté die betrekking hebben op de betrokken patrimoniumvennootschap(pen);

- TA gelijk is aan het totaal aantal aandelen van de vennootschap;

- AA gelijk is aan het aantal aandelen waarop de overdracht betrekking heeft.

Voormelde waardering wordt geprorateerd indien de vennoot uittreedt gedurende de eerste vier jaar na de oprichting. Met name zal de vennoot recht hebben op één vijfde van de waardering bij een uittreding in het eerste jaar, twee vijfde in het tweede jaar, drie vijfde in het derde jaar en vier vijfde in het vierde jaar.

Paragraaf zes  Betaling

Behoudens andersluidend akkoord binnen de raad van bestuur, dient het scheidingsaandeel, betaald te worden over een periode van vijf jaar in gelijke jaarlijkse schijven, waarbij de eerste schijf dient te worden betaald binnen de drie maanden na de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar waarin de vennoot is uitgetreden of uitgesloten en de volgende schijven telkens dienen te worden betaald binnen de drie maanden na de statutaire datum van de daaropvolgende jaarvergaderingen Het bestuursorgaan heeft steeds het recht de schulden die de vennoot nog jegens de vennootschap heeft in mindering te brengen van het scheidingsaandeel.

Geen uitkering kan gedaan worden indien het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, door de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het in de statuten bepaalde vaste gedeelte van het kapitaal, of van het gestorte kapitaal indien dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Paragraaf zeven  Aansprakelijkheid

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort.

Uittredende of uitgesloten vennoten, de vennoten die gedeeltelijk aandelen hebben teruggenomen alsmede de vennoten wiens lidmaatschap van rechtswege is komen te vervallen, blijven, overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk de uittreding, de uitsluiting of de gedeeltelijke terugneming zich heeft voorgedaan.

Deze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de betrokkene ais vennoot had ingeschreven? ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake het bestuur van de vennootschap aan te passen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 12 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL TWAALF  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Behoudens het geval wanneer er slechts één bestuurder wordt benoemd, wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten. De bestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben van accountant en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van accountant.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet eveneens de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant enerzijds en van wettelijke auditor en/of auditkantoor anderzijds; de andere mag:

.een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent;

.een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; ingeschreven in het openbaar register " van bedrijfsrevisoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

'een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oplichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

.een lid zijn van het van Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één bestuurder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze bestuurder de hoedanigheid hebben van accountant enerzijds en van wettelijke auditor en/of auditkantoor anderzijds.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

is er slechts één bestuurder dan treft hij alle besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten."

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 13 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL DERTIEN  RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en die ingeschreven zijn op de deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. De raad van bestuur bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

ln geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen op de zetel van de vennootschap of op elke andere in het oproepingsbericht opgegeven plaats,

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

De raad van bestuur kan voor verrichtingen tot twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), waarbij deelverrichtingen worden samengeteld, telefonisch beraadslagen. Voor dergelijke verrichtingen wordt genotuleerd bij wijze van emailverkeer tussen alle bestuurders, waarbij bestuurders hun al dan niet akkoord kunnen verlenen per kerende email gericht aan alle overige bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen, behoudens de hierna vermelde beslissingen, die slechts kunnen worden aangenomen met unanimiteit:

- de verkoop of overdracht van belangrijke activa van de vennootschap;

- een verandering van de ondernemingsactiviteiten, waaronder begrepen het openen van nieuwe markten; - het verwerven, verkopen of bezitten van aandelen of andersoortige belangen in andere bedrijven;

- investeringen en alle transacties van roerende en onroerende aard van meer dan vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00);

- de benoeming of het ontslag van de nieuwe gedelegeerde bestuurder, of in het algemeen van de persoon belast met het dagelijks bestuur, alsook het vaststellen of wijzigen van zijn bevoegdheden en/of vergoeding;

- de globale vergoeding, onder welke vorm ook van het algemeen en/of specifiek management van de

onderneming, en aangaan of beëindigen van managementovereenkomsten;

- verstrekken van zekerheden, hypotheken of panden voor de vennootschap.

- aangaan van nieuwe leningen, financieringen.

in geval van staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax, elektronisch bericht of elk ander gelijkaardig

middel, aan een andere bestuurder opdracht geven om hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats

zijn stem uitte brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van

de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders."

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake de bevoegdheden van het

bestuursorgaan van de vennootschap aan te passen.

' ,

,.r.r De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 15 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge "ARTIKEL VIJFTIEN -- BEVOEGDHEDEN

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt binnen de bevoegdheid van het bestuursorgaan.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of Indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van 22 april 1999.

Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 12, vierde alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de bedrijfsrevisor, zoals vermeld in de wet van 22 juli 1953, gecoördineerd op 30 april 2007?

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake het dagelijks bestuur van de vennootschap aan te passen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge de eerste paragraaf van het artikel 16 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL ZESTIEN  OPDRACHTEN

Dagelijks bestuur

Het bestuursorgaan mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden en de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant. en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van het beroep van bedrijfsrevisor. Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen accountant zijn, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en geen bedrijfsrevisor zijn, ingeschreven in het openbaar register van Bedrijfsrevisoren, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en bedrijfsrevisor, of met het voeren van de titel van accountant en bedrijfsrevisor.

Het bestuursorgaan beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid."

ELFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake de vertegenwoordiging van de vennootschap aan te passen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 17 van haar statuten te wijzigen, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL ZEVENTIEN  VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn als volgt: - Voor verrichtingen tot vijfduizend euro (¬ 5.000,00), door één bestuurder;

- Voor verrichtingen boven vijfduizend euro (¬ 5.000,00), door twee bestuurders samen optredend, ieder van een verschillende categorie.

Om bovenstaand grensbedrag te berekenen worden deelverrichtingen samengeteld.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht"

TWAALFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een regeling toe te voegen aan haar statuten inzake de permanente vertegenwoordiging bij het vervullen van een revisorale opdracht.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een artikel 17bis toe te voegen aan haar statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL 1751S  PERMANENTE VERTEGENWOORDIGING BIJ HET VERVULLEN VAN EEN REVISORALE OPDRACHT

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend / door twee bestuurders die samen handelen. Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders 1 de raad van bestuur. Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering

e

, r'

r ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1 ~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

r r "

van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar

vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de

beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof

hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

DERTIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een regeling toe te voegen aan haar statuten inzake de bevoegdheid van

de algemene vergadering van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een nieuwe alinea toe te voegen aan artikel 19 van haar

statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

"De algemene vergadering mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen (zonder afbreuk te doen

aan de bepalingen van deze statuten die de toetreding van de vennoten en de keuze van de bestuurders

bepalen) door middel van een intern reglement waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot

de vennootschap, zijn onderworpen."

VEERTIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de regeling van haar statuten inzake het stemrecht aan te passen.

De algemene vergadering beslist dientengevolge het artikel 22 van haar statuten te wijzigen, waarvan de

tekst luidt als volgt.

"ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  BESLISSINGEN  STEMRECHT

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet of door deze statuten beslist de vergadering bij gewone

meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal

aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Omwille van wettelijke regels opgelegd aan bedrijfsrevisoren dienen de meerderheid van de aan de

aandelen verbonden stemrechten in het bezit te zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen geldig over de

aangekondigde agendapunten kunnen beraadslagen."

VIJFTIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een regeling toe te voegen aan haar statuten inzake de vereffening van de

vennootschap.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een nieuwe alinea toe te voegen aan artikel 27 van haar

statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

"Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van

accountant impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant, zal (zullen) de

vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste

hoedanigheid heeft."

ZESTIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist een nieuw artikel 30 toe te voegen aan de statuten inzake de toepassing

van het vennootschapsrecht en de deontologie.

De algemene vergadering beslist dientengevolge een artikel 30 toe te voegen aan de statuten, waarvan de

tekst luidt zoals hierna volgt.

"ARTIKEL DERTIG  VENNOOTSCHAPSRECHT  DEONTOLOGIE

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met

de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, met de wet van 22

juli negentienhonderd drieenvijftig of met de deontologische regels van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en

die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd."

ZEVENTIENDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de beslissing genomen door de aandeelhoudersvergadering gehouden op

17 juni 2015 waarbij mevrouw ALBERT Hilde Madeleine Henriette, geboren te Sint-Truiden op 25 april 1966,

werd ontslagen met ingang vanaf 17 juni 2015.

Er wordt kwijting verleend voor het mandaat van bestuurder dat door mevrouw ALBERT Hilde werd uitge-

oefend tot en met 17 juni 2015,

De vergadering besluit in vervanging van de ontslagen bestuurder thans geen nieuwe bestuurder te

benoemen en zij verzoekt de ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten om dit ontslag samen met

onderhavige statutenwijziging neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en te

publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* staat van actief en passief per 31/05/2015

* bijzonder verslag bestuurders

* gecoördineerde statuten

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TENANTE

Adresse
KURINGERSTEENWEG 172 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande