TEQUIERO CONSTRUCTION COOPERATION, AFGEKORT : TEQUIERO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEQUIERO CONSTRUCTION COOPERATION, AFGEKORT : TEQUIERO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.586.324

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rue- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



mergéiagd ter griffie der rechtbank V, koophandef Antwerpen, aid, Tongeren

29 -Dg- 2014

De grIfilerGriffie

 ,

1111H1111,1111,1!10

bt

E St

j II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.586.324

Benaming

(voluit) : METAL STEEL

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Dilikensweier 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING - NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG/BENOEMINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kerrnt op 27 maart 2014, geregistreerd 10 bladen geen verzendingen te Hasselt 1 op 31 maart 2014, boek 804 blad 51 vak 14. Ontvangen: vijftig euro (60 EUR). De Ontvanger (get.) K.BLONDEEL, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passive, afgesloten op 31 december 2013, of ten laatste drie maanden vôôr heden.

Zij hoort tevens het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8500 Hasselt, Dlepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3600 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 27 maart 2014, waarvan één exemplaar samen met een afschrift van deze akte neergelegd zef worden ter griffie, luiden als volgt:

"Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENVVEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 66 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van METAL STEEL BVBA onderzocht.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief per 31 december 2013 van METAL STEEL BVBA bedraagt 26.999,02 EUR en is hoger dan het minimum kapitaal vereist voor een CVBA (18.550,00 EUR).

Omdat wij de documenten voor het uitvoeren van onze controle niet tijdig ontvangen hebben, waren wij niet in de mogelijkheid om de wettelijke termijn voor ondertekening van ons verslag te eerbiedigen en werd ons verslag pas getekend op datum van 27 maart 2014,"

Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METAL STEEL" wordt omgezet in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap dat afgesloten werd op 31 december 2013, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het vast gedeelte van het kapitaal van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vormen; de reserves en provisies worden onveranderd overgenomen in de boekhouding van de cooperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0456.586.324.

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boekhoudkundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen.

De aandelen van de bvba worden omgevormd in aandelen op naam van de nieuwe vennootschapsvorm; voor elk aandeel van de bvba wordt één aandeel op naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan de eigenaars van de aandelen,

2/De vergadering beslist de naam "METAL STEEL" te vervangen door de nieuwe naam: 'TEQUIERO CONSTRUCTION COOPERATION", of afgekort "TEQUIERO".

Beide namen mogen samen of elk afzonderlijk worden gebruikt.

3/Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd en uitgebreid, zoals de tekst hiervan voorkomt als artikel drie van de statuten, hierna vermeld.

4/Lezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder over de voorgestelde creatie van verschillende categorieën aandelen (A, B, C en D).

De vergadering beslist de zevenhonderd vijftig (760) bestaande aandelen te vervangen door zevenhonderd vijftig (750) aandelen categorie A, zonder vermelding van nominale waarde.

5/De algemene vergadering beslist de gewone algemene vergadering die jaarlijks gehouden werd op 31 mei om zeventien uur te verschuiven naar de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur,

6/De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van:

de heer BONNEUX Bart.

De kwijting voor zijn bestuur tijdens het voorbije en het lopende boekjaar zal gegeven worden op de " eerstvolgende algemene jaarvergaderingen.

7/De vergadering heeft eenparig beslist:

A)het aantal bestuurders vast te stellen op drie en te benoermen tot deze functies voor een termijn van zes jaar:

1/de heer BONNEUX Bart voornoemd;

2/ mevrouw LENAERS Dominique;

3/de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMBIUM.BE", vast vertegenwoordigd door de heer WOUTERS Wim.

De bestuurders sub 1/ en 3/ zijn aanwezig en verklaren te aanvaarden.

Alle mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

B)Op grand van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen..

8/Ingevolge de voorgaande beslissingen, worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld als volgt;

RECHTSVORM: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

NAAM: "TEQUIERO CONSTRUCTION COOPERATION", in het dagelijks gebruik afgekort tot "TEQUIERO" ZETEL: Dilikensweier '12, 3600 Genk.

DOEL:

Tequiero cvba heeft een viervoudig doel:

1.Diensten en producten leveren aan haar leden tegen zo gunstig mogelijke tarieven zonder evenwel verlies te maken,

2. Diensten en producten leveren aan niet leden van Tequiero cvba.

3.Lokale werkgelegenheid creëren voor haar leden werknemers, leden zelfstandigen of leden vennootschappen. Tequiero zal er steeds naar streven haar medewerkers zo goed mogelijk op te leiden voor hun job. Tevens zal Tequiero haar leden en het publiek informeren over de kenmerken en voordelen van coöperatief ondernemen. Middelen uit de winsten van Tequiero cvba zullen o.a. aangewend worden voor vorming en opleiding van de leden zelfbouwers, net als voor een hoge kwalitatieve uitvoering van de werken, wat voor Tequiero belangrijker is dan de winst op zich.

4.Streven om steeds zo ecologisch en maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen en om samenwerking te bevorderen tussen coöperaties onderling.

De activiteiten van Tequiero cvba worden hieronder uitvoerig beschreven en worden uitgevoerd voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Algemene bouwonderneming, onder meer inhoudende het optrekken van gebouwen, fabriekshallen en allerlei kunstwerken en het onder kap brengen, alsmede de coördinatie van de andere onderaannemers toevertrouwd aan deze werken. Het uitvoeren van afwerking-, verbouwing- en restauratiewerken van gebouwen en monumenten. Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken. Het maken van kelders en het uitvoeren van grondwerken, evenals het plaatsen van speciale beton prefab elementen.

2.Dakwerken, onder meer inhoudende het maken van dakconstructies in eender welke draagstructuur (hout, metaal, beton of metselwerk),. Het waterdicht maken van daken met alle soorten waterdichtingsmembramen, met pannen, leien, glas, zonnecollectoren of zonnepanelen. Het plaatsen van aile soorten dakramen of dakkoepels. Het isoleren van daken met aile soorten isolatiematerialen, zowel paneelisolatie, isolatiematten, isolatierollen als inblaasisolaties, het plaatsen van luchtdichts- en winddichtingsmembramen in dakconstructie, alsmede alle soorten tapes hiervoor nodig zijnde. Het plaatsen van afvoergoten en buizen aan daken in aile soorten materiaal.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3,Vloerwerken in binnen en buitenomgeving, onder meer inhoudende tegels leggen in aile soorten materialen, betonvioeren en aile afwerkingsbehandelingen hierop, vloeren in hout of in stampleem, vloeren in metaal of in natuursteen, chapes in alle soorten materiaal,

4.Stukadoorswerken in binnen en buitenomgeving, onder meer inhoudende het plaatsen van kalk- of gipshoudende platen, pleisterwerken met gips, cement, kalk, leem of andere materialen, het plaatsen van aile plaatmateriaal waarop dit pleisterwerk geplaatst dient te worden, in leemplaten, isolatieplaten in alle materialen, blokken in aile soorten materialen.

5.Verf- en behangwerken, onder meer inhoudende het verven van binnen en buitenomgevingen, met aile soorten verven en behangmaterialen op aile soorten ondergronden.

6.Timmer- en schrijnwerken, onder meer inhoudende het plaatsen van alle soorten binnen- en buitenschrijnwerkerij, alsmede het vervaardigen ervan en dit in aile soorten materialen.

7,Tuinaannemingswerken, onder meer inhoudende het aanleggen van tuinen en parken, alsmede het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden hierop en eveneens het ontwerpen van tuinen, parken en openbaar groen omgevingen.

8.0nderneming voor het plaatsen van alle soorten elektrotechnische installaties in binnen en buitenomgeving, onder meer inhoudende elektriciteitswerken, alarmsystemen, netwerksystemen, domoticasystemen, videobewakingssystemen, toegangscontrolesystemen, meet- en regelsystemen, audio- en beeldschermsystemen, fotovoltaïsche zonnepanelen om elektriciteit op te wekken, verlichtingsinstallaties.

9.0nderneming voor het plaatsen van centrale verwarming of koelsystemen en het plaatsen van verwarming- of koeltoestellen voor plaatselijke verwarming of koeling op aile soorten brandstoffen en energiedragers. Het leggen van vicier-, wand- en plafondverwarming of koeling, het plaatsen van aile soorten radiatoren. Het plaatsen van zonnecollectoren met zonneboilers.

10.0ndememing voor het plaatsen van ventilatie en verluchtingssystemen, al dan niet met warmterecuperatie, filtering en zuivering van de lucht.

11,0nclerneming in onroerende goederen, welke omvat de verwerving, het beheer, de uitbating, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen. De vennootschap mag zich bovendien borg stellen voor verbintenissen van derden of voor ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit. Borgstellingen aangegaan door Tequiero cvba kunnen evenwel enkel na goedkeuring door de algemene vergadering met minstens 75% van de stemmen.

12.0nderneming voor de exclusieve invoer en uitvoer van producten en de verhandeling hiervan, zowel als groothandel, detailhandel als internethandel.

13.0nderneming ais grafisch ontwerper in allerhande kunstwerken, machines, boeken, gebruiksvoorwerpen, meubilair, interieur en exterieur ontwerpen.

14.0rganisator van festiviteiten, optochten, beurzen, tentoonstellingen met commerciële of niet commerciële doeleinden.

15,Uitbating van horecazaken zoals hotels, cafés, restaurants, snackbars of sportclubs.

16.Alle mogelijke land- en tuinbouwactiviteiten met inbegrip van de verhandeling en productie van zaden, vruchten, planten en dieren.

Bovenvermolde opsomming is niet beperkend, zodat Tequiero cvba alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Tequiero cvba mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag aile commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de verwezenlijking en/of uitbreiding ervan geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

Tequiero cvba mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig, samenhangend of aanverwant doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te kunnen vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

Tequiero cvba kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

DUUR EN AANVANG:

Tequiero cvba werd voor een onbeperkte duur opgericht.

GEPLAATSTE KAPITAAL:

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN ÉÉN CENT (18.592,01 EUR).

Dit is tevens het vaste gedeelte van het kapitaal.

Het aanvangskapitaal bij omvorming is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, onderschreven door de vennoten bij deze akte.

De aandelen zijn op naam en zijn ondeelbaar ten aanzien van Tequiero cvba. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Er worden vier categorieën van aandelen onderscheiden:

-Aandelen A: deze aandelen zijn voorbehouden aan de vennoten die verschenen zijn bij deze akte of aan andere personen die door de houders van de A-aandelen bij unanimiteit als A-vennoot aanvaard worden; houders van aandelen A worden A-vennoten genoemd.

-Aandelen E3: deze aandelen zijn voorbehouden aan personeelsleden van Tequiero cvba; houders van aandelen B worden B-vennoten genoemd.

" Voor-behoudan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Aandelen C: deze aandelen zijn voorbehouden aan sympathisanten of cliënteel van Tequiero cvba;

houders van aandelen C worden C-vennoten genoemd.

-Aandelen D: deze zijn voorbehouden aan investeerders in Tequiero cvba; houders van aandelen D worden

D-vennoten genoemd,

ALGEMENE JAARVERGADERING:

De Algemene Vergadering komt eenmaal per jaar samen op de tweede vrijdag van de maand juni om

zeventien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de

kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten die belast

zijn met de controle.

De Algemene Vergadering komt bijeen op de zetel van Tequiero cvba of op elke andere plaats vermeld in

het oproepingsbericht.

Voorwaarden voor de toelating en voor de uitoefening van het stemrecht; volgens de wet.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: Het boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar. Het boekjaar begint op

1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINST, RESERVERINGEN:

Op voorstel van de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering zich uitspreken over de bestemming

van het saldo van de nettowinst:

1.minstens vijf percent wordt afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is

aan één tiende van het geplaatste kapitaal;

2.maximaal 50 percent wordt afgenomen voor de vorming van een beschikbare reserve;

3.het overblijvende saldo kan worden uitbetaald als een dividend op het gestorte bedrag van de aandelen;

het toegekende percentage op de aandelen kan maximaal datgene zijn dat is vastgesteld in de voorwaarden tot

erkenning als coöperatie voor de Nationale Raad voor de Coöperatie; de betaling van de dividenden geschiedt

op de datum en op de manier door de Raad van Bestuur vastgesteld;

4.het eventuele overschot wordt tenslotte toebedeeld aan de vrije reserve.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 18. Bestuur

'requiem cvba wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit minstens drie

bestuurders, al dan niet vennoten. De verdere uitwerking van de samenstelling en de werking van de Raad van

Bestuur gebeurt in een intern reglement.

Artikel 20. Bevoegdheden

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bevoegdheden om alles te doen wat nodig of nuttig is om

het doel van Tequiero cvba te verwezenlijken. Alles wat niet expliciet door de wet of de statuten wordt

voorbehouden aan de Algemene Vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid,

bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 21. Bevoegdheden tot delegeren

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van Tequiero cvba delegeren aan één of meer personen,

al dan niet lid van de Raad van Bestuur. Deze personen treden afzonderlijk, gezamenlijk of ais college op,

zoals bepaald wordt door de Raad van Bestuur.

Verder mag de Read van Bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. Deze

delegaties moeten duidelijk genoteerd te worden in het verslag van de Raad van Bestuur.

Artikel 22, Vertegenwoordiging

Afgezien van bijzondere delegaties wordt 'requiem cvba tegenover derden en in rechte geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen optreden.

Voor beknopt ontledend uittreksel;

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerder.

F

_

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.02.2014, NGL 18.03.2014 14066-0040-015
01/03/2013
ÿþ Mod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Ii 2 0 -02- 2013

0e Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0456.586.324

Benaming

(voluit) : Metal Steel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dilikensweier 12, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanvaarding ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2012 blijkt dat de' aandeelhouders het ontslag hebben aanvaard van mevrouw Dominique Lenaers uit haar mandaat van, zaakvoerder. Haar ontslag gaat in vanaf vandaag, 31 december 2012.

Bart Bonneux,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.06.2012 12199-0384-015
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11458-0481-015
19/05/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 17.05.2010 10117-0374-015
02/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.02.2010, NGL 01.03.2010 10055-0007-015
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 04.08.2009 09530-0297-016
03/02/2009 : HA091110
22/10/2008 : HA091110
06/06/2008 : HA091110
24/04/2007 : HA091110
02/03/2007 : HA091110
21/02/2007 : HA091110
28/11/2006 : HA091110
14/07/2006 : HA091110
01/07/2005 : HA091110
21/05/2004 : HA091110
10/10/2003 : HA091110
03/09/2002 : HA091110
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 30.09.2015 15625-0094-014
04/07/2001 : HA091110
23/07/1999 : HA091110
16/12/1995 : HAA12860

Coordonnées
TEQUIERO CONSTRUCTION COOPERATION, AFGEKORT …

Adresse
DILIKENSWEIER 12 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande