TERTRE ROUGE

Divers


Dénomination : TERTRE ROUGE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.394.216

Publication

23/05/2014
ÿþVoorbehouden aan het eelgisch staatsblad

Ondernemingsnr: 0832.394.216

Benaming: TERTRE ROUGE

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3620 Lanaken (Kesselt), Smisstraat 84

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negen mei tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TERTRE ROUGE", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00) op negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000), en dit door terugbetaling op ieder der duizend driehonderd (1.300) aandelen van werkelijk volgestort kapitaal, voor een totaal bedrag van driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00).

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vermindering van het kapitaal zal geschieden door middel van aanpassing in het aandelenregister ten overstaan van de statutaire zaakvoerder en na voorafgaande bekendmaking aan de enige vennoot, welke bekendmaking door toedoen van de statutaire zaakvoerder ten gepaste tijde zal geschieden.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de statutaire zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEEDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE BESLUITEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt: - Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend driehonderd (1,300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend driehonderdste (1/1.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

DERDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BAAT Accountants & Adviseurs te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503, vertegenwoordigd door de heer Vanbriel Jan, aldaar kantoorhoudende met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal

verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11131111

II

111111

le111.1Mor griffle der reatiib' k v,H...22221152222e222fd,

14 -05- 2014

De «Mie

Luik B - vervolg

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de statutaire zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoördineerde statuten



Voor-

gehouden

aan het

~e-EgiscÏi"

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 16.08.2013 13433-0311-011
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 09.08.2012 12401-0230-011
13/01/2011
ÿþOndernemingsnr :

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelcgd `.cr fj fie dor rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De Hootdg

 3 -01 2011

e~itfïe

Voor iii iivaiiiiiiiuu

behouc *11006808*

aan hi

Belgis,

Staatsb

S



0832.394.216

Benaming :

(voluit): TERTRE ROUGE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3620 Lanaken (Kesselt), Smisstraat 84

Onderwerp akte : OPRICHTING

I Er blijkt uit een akte verleden voor Peter Joossens, geassocieerd notaris te Lanaken , op drieëntwintig I december tweeduizend en tien dat:

I De Heer BOLLEN Marcel Maria Servatius, geboren te Maastricht (Nederland) op zeventien september negentienhonderd vijfenzestig, echtgenoot van Mevrouw LIEBEN Pascalle Antoinette Rosalie, geboren te Maastricht (Nederland) op elf juni negentienhonderd achtenzestig, samenwonende te 3620 Lanaken, Smisstraat 84, ondergetekende notaris, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van hiernagenoemde vennootschap.

RECHTSVORM  BENAMING  ZETEL

I De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam: TERTRE ROUGE.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 3620 Lanaken, Smisstraat 84.

KAPITAAL  AANDELEN - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO (1.300.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend driehonderd aandelen (1.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend driehonderdste (1113008) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de aandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

Inbreng van aandelen

De heer BOLLEN Marcel, doet inbreng in de vennootschap van drieduizend vierhonderd (3.400) aandelen van de besloten vennootschap (met beperkte aansprakelijkheid) naar Nederlands recht I RAIDILLON BEHEER BV met zetel te Maastricht (Nederland), kantoor te 6222 PH Maastricht (Nederland), Kruisdonk 64A, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Limburg onder nummer 14067927. Vennootschap opgericht bij akte van tweeëntwintig januari tweeduizend en één, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte van achtentwintig juni tweeduizend en tien.

Verslagen

I Voormelde inbreng is nader beschreven in het verslag van de besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid "ENGELEN & PARTNERS", met kabinet te 3500 Hasselt, llgatlaan 21, j vertegenwoordigd door de heer BECKERS Luc, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

I `Ondergetekende, (...) verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de j inbreng in natura van drieduizend vierhonderd (3.400) aandelen van de BV "RAIDILLON BEHEER", I verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA 'TERTRE ROUGE", dat:

- de beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

I nauwkeurigheid en duidelijkheid;

1- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

I Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap Iverantwoordelijk is voor de waarderingyan de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

=betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

:Hasselt, 13 december 2010

Voor de BVBA "ENGELEN & PARTNERS",

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder"

: Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van één miljoen driehonderdduizend euro

Î (1.300.000,00 ¬ ) worden aan de heer BOLLEN Marcel duizend driehonderd (1.300) volledig

volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld.

1 De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND

EURO (1.300.000,00 ¬ ).

I STATUTEN (UITTREKSEL)

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

I aansprakelijkheid. Haar naam luidt TERTRE ROUGE

Artikel twee - ZETEL

: De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken (Kesselt), Smisstraat 84.

Artikel drie - DOEL

1 De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

la) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de

oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

b) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door I I middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

1d) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van

aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille, kapitaal- of vermogensbeheer;

e) het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en

onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en I financiële verhandeling die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

Î f) onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat :

- de verwerving, de vervreemding, de lnleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van I het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen I I onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het koninklijk besluit del j dato 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van j

vastgoed ma ke laa r;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of i

Voorbehouden

aan het -W gisch Staatsblad

l aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

I bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering l leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, waarbij wij een j ivoorbehoud formuleren ten aanzien van de verwezenlijking van de toekomstige resultaten waarop de waardering gebaseerd is, zodat ingeval van effectieve realisatie van de toekomstige resultaten de j inbreng in natura niet overgewaardeerd is. 1 De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit duizend driehonderd (1.300) aandelen van dei BVBA "TERTRE ROUGE'; met een fractiewaarde van duizend (1.000, 00) Euro elk. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen j



Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Belgisch

staatsblad

immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het j

bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom;

g) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet

bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen'van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: - organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; -! het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie op het gebied van l beheer, management en marketing;

1h) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen,

i die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te

bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of j

I vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel I,

!nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen..

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt een miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 E).

Het is vertegenwoordigd door duizend driehonderd (1.300) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/ duizend driehonderdste (1/1.300sle) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

I het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

j Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

! Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

I verder handelt zoals een raadsvergadering.

I De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

I Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel elf BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De heer BOLLEN Marcel wordt als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts

uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om

ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met

inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel dertien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere I

plaats aangeduid in de oproeping.

'Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge















Voorbehouden aan het rrélgTsc hh Staatsblad Luik B - vervolg

FeerstvoÎgende werkdag.

I Artikel veertien - AANTAL STEMMEN

I Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot j

II is, stemmen. I Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De I aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

I Artikel zeventien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel achttien - VERDELING

I De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. I Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. I De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij I meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

¬ Artikel negentien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de Î I activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van Î het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de I aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet Staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN I

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

I De verschijner heeft bovendien besloten:

a. geen andere zaakvoerders te benoemen.

b. het mandaat van de statutaire zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering

I c. geen commissaris te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

-

bijzonder verslag oprichter

- verslag bedrijfsrevisor















Bijlagen bij h¢t Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





























Coordonnées
TERTRE ROUGE

Adresse
Zetel: 3620 Lanaken (Kesselt), Smisstraat 84

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande