TESA CAR PARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TESA CAR PARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.588.672

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.05.2014 14123-0087-015
21/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vt

behc

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0890.588.672

Benaming

(voluit) : Tesa Car Parts

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reservorenstraat 29, 3581 Beverlo (Beringen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 02 oktober 2013:

Ontslag zaakvoerder:

De heer Güzey Seyfettin, wonende te 3945 Ham, Wilgenstraat 6 wordt ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 30/09/2013. Er wordt kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Atmar Salih Güzey Seyfettin

Zaakvoerder Ontslagnemend zaakvoerder

t

is

Rechtbank van koophandel

10 OKT. 2013

te HASSELT

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013
ÿþ moà 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

bet

aï Be Sta

HI_l,H 113HIYfl VHiV nUUrtiHIVuLL

2:5 -67- 2013

HASSELT

Griffie

tijW U11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890588672

Benaming (vatuit) : TESA CAR PARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Reservorenstraat29

3581 Beverlo (Beringen)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 19 juli 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

AFST " ND SPLITSSINGSVERSLAGEN.

in toepassing van artikelen 749 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de vennoten ieder afzonderlijk afstand te doen van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate dat dit artikel verwijst naar de splittingsverslagen.

Verder verklaren de vennoten overeenkomstig het laatste lid van het gewijzigd artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het bestuursorgaan evenmin een splitsingsverslag dient op te stellen, gezien de aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap zullen uitgegeven worden aan de vennoten van de gesplitste vennootschap in evenredigheid met hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

KENNISNAME VERSLAGGEVING

Voorstel tot partiële splitsing.

Overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek vennootschappen werd door de zaakvoerders van onderhavige vennootschap op 20 mei 2013 het splitsingsvoorstel opgemaakt inhoudende de partiële splitsing van onderhavige vennootschap door oprichting van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR PARTS GÜZEY".

Dit voorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 3 juni 2013 en bij mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni 2013 onder nummer 13088731. Tussentildse staat van actief en passief van de overdragende vennootschap.

In toepassing van artikel 748 paragraaf 2, 5de lid van het Wetboek van Vennootschappen legt de voorzitter de tussentijdse staat van actief en passief voor van onderhavige vennootschap, opgesteld op 31 maart 2013.

De vennoten nemen inzage in gemeld verslag en ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan. SPLITSINGVERRICHTINGEN

De vergadering der vennoten beslist vervolgens tot goedkeuring van de partiële splitsing in toepassing van de artikelen 743 tot 758 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng van de hierna vermelde activa en passiva door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESA CAR PARTS ", in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR PARTS GÜZEY, waarbij de overdragende vennootschap NIET ophoudt te bestaan en mits uitreiking van duizend tweehonderd (1.200) aandelen door de nieuw op te richten vennootschap, dit alles volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden die vermeld worden in het splitsingsvoorstel en goedkeuring van de hiermee gaande kapitaalvermindering in de overdragende vennootschap.

Vermogensovergang.

Volgende activa- en passivabestanddelen verbonden aan onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESA CAR PARTS", worden ten gevolge van de partiële splitsing overgedragen in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR PARTS GÜZEY":

Installaties, machines en uitrusting ten bedrage van ¬ 1.931,13;

Rollend materieel ten bedrage van ¬ 6.145,83;

- Voorraden ten bedrage van ¬ 161.373,29;

- Rekening-courant Seyfettin GÜZEY ten bedrage van - ¬ 5.888,09; Rekening-courant BVBA TESA CAR PARTS ten bedrage van - ¬ 49.336,83.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Vmpr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij omvatten ook het geheel aan vergunningen noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten

Er zijn GEEN onroereride goederen of zakelijke rechten begrepen in de partiële splitsing.

Een verdere nauwkeurige omschrijving van de over te dragen bestanddelen zijn opgenomen in het controleverslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor" te Bree omtrent de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap,

De vennoten verklaren ieder atzonderliik ondergetekende notaris te ontstaan een verdere gedetailleerde staat op te nemen in onderhavige akte.

De vennoten verklaren dat al de activa en passiva die in huidige akte niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAR PARTS GUZEY, behouden in blijven in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TESA CAR PARTS.

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen, ontslaan vanaf 1 april 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Car Parts Güzey".

De vergadering der vennoten keurt de eigendomsoverdracht goed van voormelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap "Tesa Car Parts" naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Car Parts Güzey"

Kapitaalvermindering.

Ingevolge de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tesa Car Parts" door afsplitsing van voormelde vermogensbestanddelen naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Car Parts Güzey", heeft er een kapitaalvermindering plaats in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tesa Car Parts" van zestigduizend Euro om het kapitaal te brengen van honderdtwintigduizend Euro (¬ 120.000,00) op zestigduizend Euro (¬ 60.000,00), zonder vernietiging van aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tesa Car Parts" en bijgevolg pro rata vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 IN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP TESA CAR PARTS

De vergadering der vennoten van de overdragende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tesa Car Parts" besluit vervolgens artikel 5 van haar statuten ais volgt aan te passen: "Het geplaatste kapitaal bedraagt zestigduizend Euro (¬ 60.000,00) en is verdeeld En duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde".

MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDERS EN MACHTIGING TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering der vennoten geeft aan de zaakvoerders de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de akte

" staat van actief en passief

"

coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHima0ui~u

*130887 1*

u

i

e

RECHTBANK VAN KOOPHfflt,

0 3 ..06.. 202

ELT

Ondememingsnr : 0890.588.672

Benaming

(voluit) : TESA CAR PARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reservorenstraat 29 te 3581 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte Splitsingsvoorstel - Melding van neerlegging

In het kader van de partiële splitsing van de BVBA TESA CAR PARTS door inbreng in natura in de nieuw op te richten BVBA CAR PARTS GUZEY heeft het bestuursorgaan besloten tot de opstelling van een splitsingsvoorstel.

Dit voorstel ligt gedurende 6 weken ter inzage ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Het splitsingsvoorstel omvat bij uittreksel:

1, De rechtsvorm, de naam, het kapitaal, aandelen, doel, zetel, boekjaar en samenstelling van het

bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

2. De rechtsvorm, de naam, het kapitaal, aandelen, doel, zetel, boekjaar en samenstelling van het

bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap vennootschap.

3, Splitsing als volgt: CAR PARTS GUZEY BVBA TESA CAR PARTS BVBA

Activa TESA CAR PARTS BVBA

Imm. vaste activa 0,00 0,00 0,00

Installaties en machines 11.169,27 1.931,13 9.238,14

Meub. en rolt. mat. 7.178,88 6.145,83 1.033,05

Overige mat. vaste activa 2.428,75 2.428,75 0,00

Financiële vaste activa 6.466,52 0,00 6.566,52

Voorraden 360.731,65 161.373,29 199.358,36

Handelsvorderingen 86.669,07 0,00 86.669,07

Overige vord. 7.215,77 0,00 56.552,60

Liq. middelen -421,92 0,00 -421,92

Passiva

Kapitaal 120.000,00 60.000,00 60.000,00

Wettelijke reserve 12.000,00 6.000,00 6.000,00

Beschikbare reserve 19.652,00 9.826,00 9,826,00

Overgedragen resultaat 17.510,70 8.755,35 8.755,35

Resultaat lopend boekjaar 64,145,47 32.072,73 32.072,74

Fin. schulden > 1 jaar 90.677,83 0,00 90.677,83

Fin, schulden < 1 jaar 3.904,42 0,00 3.904,42

Handelsschulden 126.892,01 0,00 126.892,01

Schulden m.b.t. bezold., belastingen en soc. lasten 14.278,24 0,00 14.278,24

Overige schulden 12.377,32 55.224,92 6.489,23

4. De 1.200 nieuwe aandelen van BVBA CAR PARTS GUZEY worden toegekend aan de vennoten van BVBA TESA CAR PARTS in dezelfde verhouding als deze bestaande binnen BVBA TESA CAR PARTS. Dit leidt tot een kapitaalvermindering in de partieel gesplitste vennootschap.

5. De aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen ingevolge de retroactiviteit van de partiële splitsing deelnemen in de winst vanaf 01.04.2013. De handelingen van BVBA TESA CAR PARTS inzake de afgesplitse activa- en passivabestanddelen, vanaf 01.04.2013 tot op het ogenblik van het verlijden van de splitsingsakte zullen boekhoudkundig versteld worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, met name BVBA CAR PARTS GUZEY. Geen bijzonder rechten zullen worden toegekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

,aan ¢e aandeelhouders van de verkrijgende vennootschap, noch aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap.

Aan het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekepd,

Voor de BVBA TESA CAR PARTS

Seyfettin Güzey

zaakvoerder

Samih Atmar

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voorbehouden° aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 08.02.2013 13031-0122-015
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 21.02.2012 12042-0076-015
23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 20.12.2010 10637-0299-014
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 12.01.2010 10011-0393-014
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 04.02.2016 16039-0111-015

Coordonnées
TESA CAR PARTS

Adresse
RESERVORENSTRAAT 29 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande