TESCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TESCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.773.420

Publication

07/01/2014
ÿþMod Word 17,5

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I,. '11?~ SELGeechtbank

G~t v, koophandel te TONGEREN

1 9 -12- 2013

uATSB.-hEl-loofdgriffier,

Griffie



Ondernemingsnr: 809.773.420

Benaming

(voluit) : TESCA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Grotstraat 42 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontbinding - vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op tien december tweeduizend dertien voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT - Voorafgaande verslagen

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 30 oktober 2013.

De vennoten onderzoeken vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, Nicolaij Ira, voor bvba IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, over de staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Het verslag is opgesteld op 6 december 2013 en telt 8 bladzijden. De conclusies van het verslag luiden als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien dcor het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA TESCA met zetel te 3740 Bilzen, Grotstraat 42 bus A, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 30 oktober 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 63.901,62 EUR en een netto-actief van 18.600,00 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 6 december 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding

De vergadering der vennoten beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva.

De schulden opgenomen in de staat van activa en passiva, met name de te betalen roerende voorheffing en de liquidatiebonus, vormen geen schuld van de vennootschap, doch een schuld van de aandeelhouders, zoals tevens bevestigd door de bedrijfsrevisor.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de instrumenterende notaris op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen. DERDE BESLUIT - Verzaking aanstelling vereffenaar

De vergadering verklaart dat er niet overgegaan wordt tot de aanstelling van een vereffenaar.

VIERDE BESLUIT- Toebedeling resterend actief

Op de Eaatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor behoud ICI

aan h( Beigis( Staatsb

~~-~~~WT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10NITEUR

3O 112^ 3jSC'ri ST;

IINIIIN~III IN~~III~I



behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verklaart dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van i haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer CAMS Eddy, in zijn hoedanigheid als vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten ; gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend,

VIJFDE BESLUIT  Aanduiding bijzondere lasthebber

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer CAMS Eddy, rotzijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer CAMS Eddy alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook, rekening houdend met voorgaande besluiten, tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

ZESDE BESLUIT  Ontslag zaakvoerder

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding stellen de vennoten vast dat van rechtswege uit zijn functie van zaakvoerder ontheven is: de heer CAMS Eddy, voornoemd. Zij geven zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

ZEVENDE BESLUIT - Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TESCA" definitief opgehou-'den heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT -- Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard door de heer CAMS Eddy op zijn privé-adres te 3740 Bilzen, Grotstraat 42 bus A,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houbenr notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslaggeving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0176-010
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.06.2012 12195-0281-010
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 09.08.2011 11391-0399-010
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.06.2010 10220-0014-010

Coordonnées
TESCA

Adresse
GROTSTRAAT 42, BUS A 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande