TEUVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TEUVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.339.427

Publication

14/02/2014
ÿþRechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) ; Hasseltsesteenweg 151/3 - 3720 Kortessem

Onderwerp(en) akte : kapitaalvermindering  omzetting aandelen --statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op dertig december

tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd twaalf bladen zonder verzendingen te Hasselt 1 op 7 januari 2014, boek 801 blad 75 vak 16; ontvangen: vijftig (50,00 E) euro; de e.a. inspecteur (get.) K Blondeel'; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissin

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal in euro uit te drukken.

Aldus stelt de vergadering vast dat het maatschappelijk kapitaal van vierentwintig miljoen zevenhonderdvijftigduizend (24.750.000,00) Belgische frank gelijk is aan zeshonderddertienduizend, vijfhonderdzesendertig komma zevenenveertig (613.536,47) euro.

Tweede beslissing

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderdvijftigduizend (250.000,00) euro om het te brengen van zeshonderddertienduizend vijfhonderdzesendertig komma zevenenveertig (613.536,47) euro op driehonderddrieënzestigduizend vijfhonderdzesendertig komma zevenenveertig (363.536,47) euro door terugbetaling van de, aandeelhouders.

Het bedrag van de kapitaalvermindering wordt aangerekend op het werkelijk gestorte kapitaal.

De kapitaalvermindering vindt plaats zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Ingevolge de hiervoor genomen beslissingen beslist de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt, te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderddrieënzestigduizena vehonderdzesendertig komma zevenenveertig (363.536, 47) euro".

Derde beslissing

De vergadering beslist tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, bijgevolg wordt het artikel van de statuten gewijzigd als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud wort 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilIIIIiI10~MI

Ondernemingsnr : 0439.339.427

Benaming (voluit) : TEUVAN

(verkort) ;

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophanden te TONGEREN

0 4 -02- 2014

Griffie

De Hoofdgriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is. in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen,

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen,

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen. "

De vergadering geeft opdracht aan de Raad van Bestuur om deze beslissing uit te voeren.

Vierde beslissing

{ ` c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hogergenomen beslissingen en de diverse

wetswijzigingen en de volledige tekst van de statuten te vervangen als volgt:

Naam e rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Zij draagt de naam TEUVAN.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 151 bus 3

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

A. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

B. Onderneming in beheer van onroerende goederen, welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

C. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

D. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

E. Tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige

handeslvertegenwoordiging en als commissionair.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard

zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, plitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderddrieënzestigduizend vijfhonderdzesendertig komma zevenenveertig (363.536,47) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd en twaalf aandelen (1.912) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde.

Bestuur - vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1.Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden. 4, Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op eenendertig mei om veertien uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste vijf dagen véôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste vijf dagen véér de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen zijn de zon- en feestdagen inbegrepen, doch niet de dag waarop de vergadering plaatsheeft.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Bestemming va de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt. De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur. De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

,,` ` LLliiC B - Venlnln

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Vor~-,1. .

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.10.2013 13618-0501-011
04/09/2012
ÿþna neerlegging ter gri

Vooi " iaisoiie

behote

aan h

Belgis

Staatst

Mod FDF 11.1

ffie van de akte

i .....,,,,,c,;,,,. !V ü il ." I.; r er

re.'7,h,i. 1i;; v. kr.opn.,r a;." tri IC]NGEFtEN

2 4 r123_ 20,2

De hicc¬ c9gnià~,rriffie

f_ifff' Ï, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0439.339.427

Benaming (voluit) : T B U V A N

(verkori)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hasseltsesteenweg 151 bus 3, 3720 Kortessen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en1 akte :Ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurders, benoeming nieuwe

Tekst : bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Verslag van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2012.

De vergadering aanvaardt met éénparighed van stemmen het ontslag van haar bestuurders en tevens gedelegeerd-bestuurders, te weten dhr Teunissen Leortardus en Van Helmont Anny. Zij ontvangen kwijting over hun gevoerd beleid.

Tevens aanvaardt de vergadering de benoeming van volgende bestuurders, dhr Teunissen Christian, wonende De Zevenster 35 te 2970 Schilde en van dhr Teunissen Guy, wonende Berkerwinninstraat 25 te 3511 Stokrooie,

Tevens wordt dhr Teunissen Yves benoemd tot gedelegeerd-bestuurder.

Allen aanvaarden hun onbezoldigd mandaat dat zal eindigen op de jaarvergadering van 2015.

Teunissen Yves,

Gedelegeerd- bestuurder

Op de laatste btz. vin Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 20.08.2012 12445-0370-011
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 16.06.2011 11187-0153-012
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 24.08.2010 10446-0017-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.06.2009 09283-0178-012
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 09.06.2008 08213-0116-012
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 28.06.2007 07347-0268-011
31/08/2006 : HA074940
03/06/2005 : HA074940
24/06/2004 : HA074940
27/06/2003 : HA074940
26/06/2003 : HA074940
03/09/2002 : HA074940
09/01/1990 : HA74940

Coordonnées
TEUVAN

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 151, BUS 3 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande