TH-ADVIES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TH-ADVIES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 554.946.601

Publication

03/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Duur : De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Oprichters : De hoofdelijk aansprakelijke vennoten zijn de hiervoren genoemde personen

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (11 2 000,00) en wordt

vertegenwoordigd door 200 aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00).

als volgt gevormd :

1. Dhr. Robert THIJSEN, voornoemd, brengt in de vennootschap 1800,00 11 in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 180 van de 200 aandelen toegekend.

2. Mevr. Brigitte VREVEN, voornoemd, brengt in de vennootschap 200,00 11 in. In gemeen overleg worden haar hiervoor 20 van de 200 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 2000,00 11, vertegenwoordigd door 200 aandelen, volledig volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar : Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2015.

jaarvergadering : ieder jaar de 3e vrijdag van de maand juni om 20.00u

Winstverdeling  vereffeningssaldo: De verdeling van de winst en de verdeling van het na de vereffening overblijvende saldo geschiedt onder de vennoten in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid beslissen een reservefonds te vor-men.

Bestuur  vertegenwoordiging: Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Benoeming: Werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor een onbepaalde duur : Dhr. Robert THIJSEN

Bijzondere volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA  Fiscaliteit en Consult VANORBEEK met maatschappelijke zetel te

B-3740 Bilzen (Rijkhoven), Kogelstraat, 4  BTW BE 0859.816.611 RPR Tongeren, evenals aan haar bedienden, zaakvoerders, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren bij alle diverse diensten, als daar zijn, zonder daarbij limitatief te zijn, de diensten bij het ministerie van financiën  erkende ondernemingsloketten  het rechtspersonenregister  de sociale verzekeringskantoren, de RSZ en de post.

Voor ontledend uittreksel,

Robert THIJSEN Brigitte VREVEN

zaakvoerder en vennoot Vennote

Coordonnées
TH-ADVIES

Adresse
NEDERSTRAAT 3 C 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande