THE BIKE FACTORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE BIKE FACTORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.599.401

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa Bel Sta2

l

UI

i131 699* i bi~iii iu

*

Rechtbank van koophandel

2 JUNI 2013

tschlitteel,T

Bijlagen-bij het-Begfge$ Stuagl5lâd = bZ/ll7/ZU13`= Ëinnexes du iGl~óniteur`liélgë

Ondernemingsnr : 0832.599.401.

Benaming

(voluit) : The Bike Factory

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Meylandtlaan 103/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING PLAATSVERVANGEND ZAAKVOERDER STATUTENWIJZIGING.

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zestien mei twee duizend dertien, geregistreerd twee bladen één verzending te Herentals, Registratie op negenentwintig mei daarna boek 5/172 blad 27 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid The Bike Factory gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Meylandtlaan 103/1, opgericht bij akte verleden voor notaris Hervé De Graef met standplaats te Mol op zes januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twintig januari daarna onder het (referte)nummer 11010176 beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist om in de statuten van de vennootschap de mogelijkheid te voorzien tot aanstelling van een plaatsvervangend of opvolgend zaakvoerder.

Dienovereenkomstig wordt artikel 15 van de statuten uitgebreid door toevoeging van volgende paragraaf, na de woorden "(...) als college dienen op te treden":

if

De algemene vergadering is bevoegd om eventueel een plaatsvervangend of opvolgend zaakvoerder te benoemen of aan te stellen zonder beperking van duur, eventueel statutair.

Bij beëindiging van het ambt van de zaakvoeder, om welke reden ook, zal de zaakvoerder van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de alsdan eventueel aangestelde of benoemde plaatsvervangend of opvolgend zaakvoerder die uitdrukkelijk dient te verklaren de opdracht te aanvaarden of aanvaard te hebben.

Hij vervangt tevens de zaakvoerder als "lasthebber ad hoc" ingeval van strijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Het mandaat van de plaatsvervangend of opvolgend zaakvoerder zal eindigen bij een beslissing getroffen met eenparigheid van stemmen van alle vennoten en tevens enkel om gewichtige redenen

TWEEDE BESLISSING.

Overeenkomstig voorgaande eerste beslissing en voormeld gewijzigd artikel 15 van de statuten, beslist de vergadering om vanaf heden als plaatsvervangend of opvolgend zaakvoerder van de vennootschap te benoemen of aan te stellen zonder beperking van duur: mevrouw LEIRS Nikky, geboren te Herentals op negentien december negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2200 Herentals, Raapbreukstraat 1, die hier tussenkomt en die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt, en in welke hoedanigheid zij rechtsgeldig zal kunnen handelen zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

Deze benoeming geschiedt statutair zodat artikel 15 van de statuten dienovereenkomstig wordt aangevuld met volgende nieuwe laatste paragraaf:

Vanaf 16 mei 2013 werd benoemd of aangesteld als plaatsvervangend of opvolgend statutair zaakvoerder: mevrouw LEIRS Nikky, geboren te Herentals op 19 december 1981, wonende te 2200 Herentals, Raapbreukstraat 1, die dit mandaat uitdrukkelijk heeft aanvaard en in welke hoedanigheid zij rechtsgeldig zal kunnen handelen overeenkomstig onderhavig artikel 15 van de statuten.

DERDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

we7roclr- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan BVBA MARCAN te Balen, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de B1W, tot ' uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel : Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte benoeming plaatsvervangend zaakvoerder, statutenwijziging / historiek met coördinatie der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþr r

~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHT8ANK VAN KOOPHANDEL

10 e0gm 2011

tt.4ÇeLT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11010176 IIIII

Ondernemingsnr : , LI

Benaming : The Bike Factory

(voluit)



Rechtsvorm : bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meylandtiaan 103/1

3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zes januari tweeduizend en elf, nog te registreren, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid The Bike Factory blijkt dat: * De vennootschap werd opgericht door:

1. De heer VERHERSTRAETEN Dirk Francois, geboren te Balen op 25 augustus 1969, wonende te 2490 Balen, Krijnsveldstraat 17, echtgenoot van mevrouw LEIRS Nikky, geboren te Herentals op 19 december 1981, wonende te 2200. Herentals, Raapbreukstraat 1.

Gehuwd te Herentals op 6 augustus 2010 onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Walter Van Hencxthoven te Herentals op 5 augustus 2010.

Geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden werd verleden.

2. De heer DAMS Jan Julia Constant, ongehuwd, geboren te Geel op 24 augustus 1981,

wonende te 2440 Geel, Bel 179. * De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam The Bike Factory draagt. * De werkelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Meylandtlaan 103/1.

* De vennootschap heeft tot doel:

- de groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van nieuwe en gebruikte fietsen en bromfietsen.

- de groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van nieuwe en gebruikte accessoires, onderdelen en toebehoren voor fietsen en bromfietsen, ongeacht de aard van het gebruikte materiaal.

- de groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van fiets- en andere sportkledij, regenkledij en kledingaccessoires zoals handschoenen, fietsschoenen, petten, zonnebrillen en andere zonder dat deze opsomming beperkend is.

- de groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van sportartikelen, kampeerbenodigdheden en artikelen voor overige vormen van vrijetijdsbesteding. - de uitbating van een werkhuis voor de reparatie en herstelling van fietsen en bromfietsen. - de verhuur van fietsen.

- de groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de import en export van sport- en kampeerartikelen, fietsen, spellen en speelgoed.

- de vervaardiging van fietsen, tandems en driewielers, zonder motor.

- de vervaardiging van onderdelen en accessoires van rijwielen. .

- groot- en kleinhandel in dranken, sportdranken, eetwaren, verzorging- voedingsmiddelen en

producten, hartslagmeters, sportkledij en  schoeisel, en andere.

- verkopen op commissie.

De huur en verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied, dit alles in de ruimste

zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De financiële deelneming in en zich interesseren bij andere ondernemingen en de deelneming in de leiding daarvan en voorts het bezit, het beheer, en de vervreemding van vermogensbestanddelen.

Het verlenen van zekerheden op onroerende goederen of andere goederen van de vennootschap ten behoeve van derden terzake van schulden van aan haar gelieerde vennootschappen en het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden voor die schulden alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied, alles in de ruimste zin, en dit zowel in binnen- als buitenland.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/10051e)

Al de aandelen zijn onderschreven in speciën en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de heer Verherstraeten Dirk, voornoemd, voor de som van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00), op negentig (90) aandelen, volstort voor vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00)

- door de heer Dams Jan, voornoemd, voor de som van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00), op tien (10) aandelen, volstort voor zeshonderd twintig euro (¬ 620,00)

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP PARI BAS FORTIS, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de vijftiende juni om 18.00uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.





















































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. * Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 6 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni 2012.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Verherstraeten Dirk, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

De heer Verherstraeten Dirk bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en

verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Marc Schoeters, wonende te Mol, Veldstraat 7 en/of de heer Willy Van Hees, wonende te Arendonk, De Horeman 25, met macht tot

indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Expeditie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

25/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

~= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHT6ANKvan KOOPHANDEf.

te ANTWERPEN

1 3 KAMI 2Qi5

afdeling HAs iffie

IAN 5099570* 8



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0832.599.401

Benaming

(voluit) : The Bike Factory

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Meylandtlaan 103 Bus 1 , 3550 Heusden - Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van

07/03/2015 werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van:

Meylandtlaan 103 Bus 1, 3550 Heusden - Zolder

naar

Meylandtlaan 108, 3550 Heusden - Zolder

Verherstraeten Dirk

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 04.08.2016 16403-0258-009

Coordonnées
THE BIKE FACTORY

Adresse
MEYLANDTLAAN 108 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande