THE MUSTANG GARAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE MUSTANG GARAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.635.951

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 13.08.2014 14422-0168-009
30/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT'

2 0 1,4N, 2015

Griffie

111111111111IlljïplI 1

Ondememingsnr : 0829.635.951 - RPR Hasselt

IIA

Benaming (voluit) : PHILIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Laakstraat 122

3582 Beringen (Koersel)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Hadewych DE BACKERE, handelend in de hoedanigheid; van vaste vertegenwoordiger van "DE BACKERE Hadewych", burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te; Hamont-Achel, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BACKERE & VAN HEK  Geassocieerde notarissen", met zetel te Lommel op 15 januari 2015, geregistreerd blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte': aansprakelijkheid "PHILIO", met zetel te 3582 Beringen (Koersel), Laakstraat 122, de, volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigingen in "THE MUSTANG', GARAGE".

De vergadering beslist om artikel 1 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit en;, de tekst van artikel 1 te schrappen en te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "THE MUSTANG GARAGE".

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals hierna nader bepaald onder de "derde beslissing".

Tweede beslissing

De vergadering beslist om de huidige zaakvoerders voortaan te benoemen tot statutaire: zaakvoerder.

De vergadering beslist om artikel 11 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit en;' de volgende tekst toe te voegen na de laatste alinea van artikel 11:

"Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

l.de heer ENGLER Adelbert Krijn, geboren te Gent op 31 december 1962, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Schaapsweg 4. 2.mevrouw KUMPEN Nicole Marleen, geboren te Hasselt op 9 februari 1966, wonende te: 3582 Beringen, Laakstraat 122."

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals hierna nader'; bepaald onder de "derde beslissing'.

Derde beslissing - Wijziging van de statuten

- De vergadering beslist om het artikel 1 van de statuten aan te passen aan het genomen besluit!! sub 1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 1 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Artikel één

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte'

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "THE MUSTANG GARAGE"."

- De vergadering beslist om het artikel 11 van de statuten aan te passen aan het genomen

besluit sub 2.

Artikel 11 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. ,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

1.de heer ENGLER Adelbert Krijn, geboren te Gent op 31 december 1962, wonende te 3550 Neusden Zolder, Schaapsweg 4.

2.mevrouw KUMPEN Nicole Marleen, geboren te Hasselt op 9 februari 1966, wonende te 3582 Beringen, Laakstraat 122."

- De vergadering beslist om het artikel 24 van de statuten aan te passen aan de opeenvolgende wetswijzigingen inhoudend het Wetboek van Vennootschappen en de tekst van artikel 24 integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 24  Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding."

- De vergadering beslist om het artfkel 25 van de statuten aan te passen aan de opeenvolgende wetswijzigingen inhoudend het Wetboek van Vennootschappen en de tekst van artikel 25 integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 25 - Ontbinding en vereffening

Voor zover de statuten niet anders bepalen, wordt de wijze van vereffening bepaald en worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoalsbepealdin de artikelen_ 86 en mol.gende Yan.het_Wetboek.van Nennaotschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris clan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief: vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

Vierde beslissing

Volmacht werd verleend aan BVBA "CORTHOUTS" te 3920 Lommel, Kanaalstraat 8, vertegenwoordigd door de heer CORTHOUTS Serge, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Viifde beslissing -- Machtiging

lee vergadering machtigt de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Hadewych De Backere.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'st



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 30.08.2012 12519-0587-009
20/02/2015
ÿþ Mod Word 11,1

°I + { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

HELFT! !JANK van KuoPHANL ,

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

110 FEB. 2015

I

*150289 fi*

Ondernemingsnr : 0829.635.951

Benaming

(voluit) : PHILIO

(verkort) : sedert dd 15/01/015 : THE F JSTANG GARAGE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Laakstraat 122 - 3582 KOERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting functie zaakvoerder - adreswijziging maatschappelijke zetel

De Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 31/12/2014 stelde dat in tegenstelling tot de gepubliceerde versie van de oprichtingsakte d.d. 23 september 2010 de

functie als zaakvoerder binnen de vennootschap van mw. KUMPEN Nicole en dhr. ENGLER Adelbert onbezoldigd is en dit sinds de oprichting van de vennootschap.

Tevens besliste de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 31/12/2014 de

maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Schaapsweg 4 -

3550 HEUSDEN-ZOLDER.

Mw. KUMPEN Nicole

Zaakvoerder

Dhr. ENGLER Adelbert

Zaakvoerder

el9t1ipikttgeei.fflELaUi4 Metfi eUtiQ": egel« ittReeilefelffl Îiie114fflt)eireii1e1ffltle,ftwemi1d1$ s~Áï(eé) MfReslep riiet'ttrideseP ttmeibimm dkekapeaertesenemein

gèm" : )tgew eit fttemiektffliïts

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 25.08.2015 15491-0175-009

Coordonnées
THE MUSTANG GARAGE

Adresse
SCHAAPSWEG 4 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande